חחחחחחח ראיתם?!?! אלירז השתתף בנראה אותך!

לא סלב

New member
מי זוכר אותו בכלל

אנשים בני 60 - 70 גימי שמנדריקס , וודסטוק ככה זה ששולחים יחצן קשיש ליחצן צעירים הבעיה שאתר מוטקה לא זקוק ליחצנים.

SHELGIA21

New member
לא סלב אתה מחליק במדרון התגובות שלך מתדרדרות

אתה מאבד כבר את הראש תגיד היכן חבריך מיקו ובן של מה ככה נטשו אותך היום לבד? זה חברים זה? לפחות ע.ח היה נחלץ לעזרתך מכיר את השיר איייכככה שמענו אותו לאחרונה בכוכב עידן-שולי רנד אייכככה ע.ח מיקו SOMBUDY HELLP

עזבי,הבן אדם רדוד לגמרי.לא מבין מה זה קלאסיקה

בשבילו החיפושיות או פרדי מרקורי הם דמויות מבש"שיותו. כל עולמו מתרכז בין מיקו לגרבציקו.
.

פשוש,אני בן 34.שלח לי מייל ואסרוק לך את

ת.הזהות. אין היום שום שחקן מראסל קרואו ועד קולין פארל שאפשר יהייה לדמותם לאלירז מבחינת היחודיות כשמדובר על דגש על הרגש הטיבעי. אולי בשבילך יהודה לוי או שלום מיכאלשווילי הם הדמויות הרלוואנטיות להשוואה. בשבילי לא!! אם לא שמת לב בחרתי בג'ימי הנדריקס רק בגלל המאבטח בתמונת אלירז שלבש טריקו עם דיוקנו של הנדריקס. זה ההסבר האחרון שלי אליך.מעכשיו תצטרך להסתדר לבד.

SHELGIA21

New member
ל"ס THEY COME TO TAKE ME AWAY HAHA

TO THE HAPPY HOME THEY COME TO TAKE ME AWAY HA HAA גםצ זה שיר משנות ה70 אבל מתאים לך זה על איש קצת לא בסדר קצת אובססיבי על אהובתו שמחקה לאנשים עם החלוק הלבן והמזרק שיבאו ויקחו אותו לבית ה"שמיייחח"

SHELGIA21

New member
KING יש לך דרישות מוגזמות מאי.קיו פסל

הוא לא יסתדר לבד תמיד ייזדקק להסברים

אני דווקא זוכר את השיחה בין איילה לאלירז

שבה היא הודתה שהיא מעמדיה פנים די הרבה (קראה לזה "פאסון").

eti83

New member
דר אני עדיין לא התאוששתי מזה..../images/Emo9.gif כמה תמונות

הגעתי בדיוק שהוא התחיל לצעוק על הקונטרול...לא הבנתי מה קורה..המזל שזה לא נמשך הרבה זמן אחרת הייתי קופצת על הטלויזיה למשוך אותו משם...

eti83

New member
אז קודם זה התחיל עם הנרתיק איפור שקנה לעצמו..

eti83

New member
תקלטו את הפרצוץ שקיבל אחרי ההוראות באוזיניה..

להתחיל את השיגעון...

למעלה