חחחחחחח ראיתם?!?! אלירז השתתף בנראה אותך!

איזה מדהים אין דברים כאלה

אין על הבחור הזה
אלירז שדה: האח הגדול 2- העמוד הרשמי מסר מאלירז: השתתפתי היום במתיחה שתראו בתוכנית של שי גולדשטיין ואבי נוסבואום. עשיתי כל מה שאמרו לי באוזניה , הכל כדי לתרום 10000 ש"ח. אני מצטער אם יש מישהו שנפגע , שלכם באהבה,אלירז

bobo2008

New member
יכול להיות שכל ההופעה של איילה באח הגדול

הייתה בעצם קטע ב"צא מזה" ? זה ההסבר היחידי שאני יכול למצוא להתנהגות מחפירה כזאת

THILA9

New member
צילמו את התכנית לשישי .אלירז שיחק בגדול

הוא חייב ללכת למשחק

THILA9

New member
עידנוש אתה לא מעודכן תיכנס לקומונה

המקום של אלירז יש שם שרשור שלם בנושא .

תהילה נכנסתי וקראתי את התגובות

כמה אהבה יש שם, ראיתי שממש דאגתם לו בזמן התוכנית. איזה לב גדול יש לו לבקש סליחה אם הוא פגע במישהו....

לא סלב

New member
הוא ראה שכולם התיאשו ממנו

אז הוא רץ כנראה בהוראה של מישהי , או שמישהי פיברקה את ההודעה כדי להרגיע את עדר הבחבוחות.

eti83

New member
חח איזה חמוד אתה..אתה צודק...

שכחתי שאתה קשור לאלירז בחבל התבור...צו צו צו באמת אלירז לא בסדר...אסור היה לו להפקיר אותך ולשלוח לך כל דקה עידכון והודעה...

לא סלב

New member
איילה צדקה מאד שאמרה שהוא שחקן

כל הזמן טענתם שאלירז בן אדם אמיתי. עכשיו מסתבר שהוא מעמיד כל הזמן פנים. אף אחד לא יודע מי הוא אלירז האמיתי. בינתיים הוא מצליח לעבוד על הרבה צ'חלות שמאמינות שהוא נשמה ענקית וזה הכל העמדת פנים.

היית עד להולדתו של אל פאצ'ינו הישראלי.../images/Emo6.gif .

יהייה לך מה לספר לילדיך.

LNY1

New member
אוף איזה עצבים פיספסתי את התוכנית../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

לא סלב

New member
אין לך דוגמאות יותר צעירות

אנחנו כבר לא בשנות ה 70 של המאה הקודמת

בגלל הדימיון בינהם.

אל פאצינו ממוצע קומה.יש מין הדימיון בינהם מבחינת המראה והשיער כאשר בוחנים תמונות של פאצינו בצעירותו. כאשר רואים את הסרט "פני צלקת" נזכרים בזחיחות של אלירז.וגם שאיפה לצורת המשחק המדהימה של פאצינו.זה למה!!

למעלה