חחחחחחחחחחחח H-)

הצופה

New member
חחחחחחחחחחחח H-)

רק לפני כשלוש שבועות נפרדתי מכם ואחרי רשימה ארוכה של ``הספדים`` חייכתי ואמרתי לעצמי אשרי האדם שיכול לראות את ההספדים שלו אחרי מותו ועוד איזה הספדים.. שבוע לאחר מכן ערב שישי צפיה בטלביזיה ו אופססססס כאב חד מפלח את חזי נסיעה קצרה (באמבולנס) לבה``ח מבהירה לי שחיי עומדים להשתנות.ארבע ימים לאחר מכן ואני כבר אחרי ניתוח לב שלוש מעקפים ,והיום כבר אחרי ההחלמה מנסה להתחיל בחיים חדשים. אז בעצם מה רציתי לומר.חברה מי שרוצה לעזוב את הצאט שלא יזיין את השכל ויעזוב בלי מכתבים ובלי פרדות כי יש מישהו למעלה שלוקח את העינינינינים האלו ברצינות (הספדים זה רק אחרי המוות). רציתי להודות לחברים שתמכו בי במהלך המחלה והניתוח. התגעגתי מאוד עכשיו יהיה לי זמן לצאטת(ואללה אין לי כוח לעשות שום דבר אחר) למי שמעוניינת בסייברים יש לי פתק מהרופא שאסור לי להתרגש ולארבל הסתום אל תרגיז אותי יותר גם אם אני מדבר אליך לא יפה ותר לי לפחות בשלושה חודשים הקרובים אחר כך אתה יכול להחזיר לי כמה שאתה רוצה. תודה לצוות המנתחים הוירטואלי שהיו איתי במהלך הניתוח אורית 36 אולי דרכי תביני שרצוי דחוף שאגדיל את הפוסטר מישל 33 החריפה דורית (לא יודע בת כמה ותאמינו לי שהיא גאון) סקסופון החמוד שגונב את כל החתיכות

nely

New member
צופה

לא מכירה אותך ולא דיברנו אף פעם אבל!! קבל חיבוק ממני נלי

SMARKI

New member
שכמעט מריחים הפרחים מלמטה.

יאללה אז תחלים במהרה ותחזור מהר לבלבל לנו את המח. באיחולי החלמה מהירה. סמרקי.

מיכל 1

New member
לצופה

מאחלת לך החלמה מהירה מקווה שתתאושש במהרה ותחזור לעצמך - ובלי מריבות מיותרות ובלי לקחת ללב.. ועם המון רוגע ושלווה כי רק להם אתה זקוק כעת! אני רוצה לכתוב לך משהו לא שלי ואני מקווה שתקרא ותפיק את המקסימום כוחן של מילים אנשים רבים נוהגים להשתמש במילים בעלות משמעות קשה כגון: אני ``מת`` על זה, או אם זה לא יצליח אני ``אשתגע``. לכל הצהרה שכזאת יש משמעות חשובה לחיינו. מילה קשה אינה חולפת מעל ראשך, אלא חודרת עמוק לתוך מוחך ומחפשת תיכף דרך לממש את עצמה. בסופו של דבר המילים בוראות את עולמו של האדם. מושג מעוות ככל שיהיה עלול לחלחל לתת המודע שלך בקלות אם אתה מאפשר לו זאת. `` חיים ומוות ביד הלשון`` כבר אמר שלמה המלך החכם באדם ולכן גם אסור לספר חלומות לכל אדם אלא רק למי שאוהב אותנו. למילה יש כוח רב והיא יכולה לשנות את פני המציאות. חשוב טוב - ויהיה טוב אלו מילות הפלא שיעבדו שעות על בריאותך שלך אלו המילים שמחישות את ההחלמה - רק מילים ומחשבות חיוביות ואוהבות ללא הרף. כדי להיות בריא עליך פשוט להרפות מהמחלה לותר על דעות קדומות ופחדים ישנים. אתה היחיד שקובע את מצב בריאותך בהווה ובעתיד - לכן מה שעליך לעשות הוא פשוט להכין לעצמך פקודת הזמנה של רפואה שלמה לחיים, ולשלוח אותה כל לילה לפני לכתך לישון אל תת המודע שלך. רגשותינו משפיעים על הגוף והמצב הפיזי משפיע על הרגשות. לכן מה שנשאר הוא לנסות להצהיר על שקט שלווה איזון שמחה ואושר - וכך תיווכח כי הצהרותיך יהפכו למציאות של ממש. (לקוח מספרו של זהר - מפתח הקסם שלך) מחבקת אותך להחלמה מהירה מיכל 1

נעלמת...

כרוח סערה.וחזרת עם חיוך מרוח על הפנים. כל כך שמחה ששבת,ומאחלת לך החלמה מהירה, רק... דווקא עכשיו שבא לי סייבר-אתה לא יכול? אוף,לא פייר!!! התגעגעתי למשב רוח שאתה מביא איתך...כל כך שמחה ששבת, ואיפה סקסופון?...נעלם לי..(אולי ישמע שבא לי סייבר ויחזור... ;-) ) ואתה-כמה טוב ששבת הבייתה.. אוהבת, אלת האהבה.

צופה...

ואווו איזה מזל שיש חברים טובים שמהם אפשר ללמוד כמה דברים.... אני בחיים לא אכתוב הודעת פרישה.... טוב ללמוד על נסיונם של אחרים. שתהיה לך החלמה מהירה ליהי

TAL.

New member
הצופההההההההההההההה

טוב שחזרת כי אין מי שיסתום לי את הפה כשאתה לא בסביבה... ;-) אז כל טוב יקירי ורק בריאות ואל תענה לי אפילו אף מילה ששששששששש סתום ת`פה שקט

דידי(בת

New member
הצופהההההההההההה... ;-p

וואלה.. חזרת לכוחותינו.. <שאני בעצמי כמעט ולא נמנתי בינהם..> אחלה שבאחלה.. שולחת לך איחולי החלמה מהירה ונשיקות. נתראה בצ`ט, או כאן.. שיט עד שכבר חשבתי על סייבר... רופא זה רופא.. תשמע.. יאלה ביי

ככה סתם בלי להודיע...

ככה סתם בלי להודיע... אתה חוטף לך אירוע... ולי אתה אינך מודיע... שמחה לשמוע שאתה מרגיש טוב כל טוב והרבה בריאות חואניטה.

למעלה