חחוווווווווופפפפפפפפפפפשששששששששששש
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מחר-חופש יוםשבת-חופש יוםראשון-חופש יוםשני-חופש יוםשלישי-חופש יוםרביעי-חופש יוםחמישי-חופש יוםשישי-חופש יוםשבת-חופש יוםראשון-חופש ומה אני יעשה ב חופש: מפגש פורום (אני מקווה שיהיה...אני עוד מעט יפתח שירשור תאריך...כי כולנו הסכמנו שיהיה) מסעסוכות סרט כוכב נולד(כנראה__) חברות חברות שתי בת מצוות בת שירות מתוקה שבאה לבקר אותנו ועכשיו במקום להציף...
אחותי רואה קליפ שלי נינט 'ים של דמעות' ועושה לי כזה.. רוני,רוצה לבוא איתי להופעה? סו.... ייייייייייייייייששששששששש!
אה....קמתי היום על צד ימין
אה....זה מצחיק...אבל זה כאב.. היום הלכתי עם מנה חמה עם עוד איזה חברה ופתאום שתיים רצות ופוגעות בי וכל המים החמים על היד שלי...אז יש לי כוויה ענקית על היד, ושמו לי עליה משהו אחרי שעברתי את כל המנהלים של ביצפר בערך..
היה אמור להיות לנו היום ב"פ במחשבים....אז היא לא עשתה לנו אותו אבל אמרה שלמי שיש מחשב לבד שיתחיל את המבחן...אני הייתי צריכה להתחיל אותו...שרק עשיתי עיגול היא באה איל ואמרה לי שאני מקסימה ושקיבלתי 10...מזלי..
סופסוף יש לנו תאריך מבחן הקבצה באנגלית! שזה אומר ששבועיים אחרי סוכות כבר לא נצטרך לסבול את המורה הקרצייה שיש לי בנתיים..
ועכשיו שימו
...עשיתי מכוויה וממבחנים דבר טוב! המסקנה של היום: לחייך בלי סוף!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מחר-חופש יוםשבת-חופש יוםראשון-חופש יוםשני-חופש יוםשלישי-חופש יוםרביעי-חופש יוםחמישי-חופש יוםשישי-חופש יוםשבת-חופש יוםראשון-חופש ומה אני יעשה ב חופש: מפגש פורום (אני מקווה שיהיה...אני עוד מעט יפתח שירשור תאריך...כי כולנו הסכמנו שיהיה) מסעסוכות סרט כוכב נולד(כנראה__) חברות חברות שתי בת מצוות בת שירות מתוקה שבאה לבקר אותנו ועכשיו במקום להציף...