חחוווווווווופפפפפפפפפפפשששששששששששש

zvozda4ka

New member
חחוווווווווופפפפפפפפפפפשששששששששששש

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מחר-חופש יוםשבת-חופש יוםראשון-חופש יוםשני-חופש יוםשלישי-חופש יוםרביעי-חופש יוםחמישי-חופש יוםשישי-חופש יוםשבת-חופש יוםראשון-חופש ומה אני יעשה ב חופש: מפגש פורום (אני מקווה שיהיה...אני עוד מעט יפתח שירשור תאריך...כי כולנו הסכמנו שיהיה) מסעסוכות סרט כוכב נולד(כנראה__) חברות חברות שתי בת מצוות בת שירות מתוקה שבאה לבקר אותנו ועכשיו במקום להציף...
אחותי רואה קליפ שלי נינט 'ים של דמעות' ועושה לי כזה.. רוני,רוצה לבוא איתי להופעה? סו.... ייייייייייייייייששששששששש!
אה....קמתי היום על צד ימין
אה....זה מצחיק...אבל זה כאב.. היום הלכתי עם מנה חמה עם עוד איזה חברה ופתאום שתיים רצות ופוגעות בי וכל המים החמים על היד שלי...אז יש לי כוויה ענקית על היד, ושמו לי עליה משהו אחרי שעברתי את כל המנהלים של ביצפר בערך..
היה אמור להיות לנו היום ב"פ במחשבים....אז היא לא עשתה לנו אותו אבל אמרה שלמי שיש מחשב לבד שיתחיל את המבחן...אני הייתי צריכה להתחיל אותו...שרק עשיתי עיגול היא באה איל ואמרה לי שאני מקסימה ושקיבלתי 10...מזלי..
סופסוף יש לנו תאריך מבחן הקבצה באנגלית! שזה אומר ששבועיים אחרי סוכות כבר לא נצטרך לסבול את המורה הקרצייה שיש לי בנתיים..
ועכשיו שימו
...עשיתי מכוויה וממבחנים דבר טוב! המסקנה של היום: לחייך בלי סוף!

PinkStar

New member
../images/Emo2.gif

מסכנושה! אני אף פעם לא נכוויתי, נחתכתי ע"י סכין וכל מיני כאלה.. מזליסטית שכמותיייייייייי

zvozda4ka

New member
אפ פעם?

זה הפעם השנייה שלי... פעם ראשונה ממגהץ....מזליסטית שכמוני... פעם שנייה ממנה חמה... איזה כוויות נפוצות...

mE and Me

New member
גמאני לא!..

אבל כבר שלוש שנים יש לי צלקת קטנה מסכין... באסה...

mE and Me

New member
...

[לא רציתי לדכא אנשים שיראו את זה בכותרת] בכל מקרה היום האחרון של החופש זה ביום א', 19.10.03, וביום ב' כבר הולכים לבצפר
אוווף! פעם ראשונה שאני כ"כ רוצה חופש ארוך...

icודליה

New member
אהההההההמ!

אני יותר! הרבה הרבה הרבה יותר! כי ביום שני.. התוצאות של המבחנים של ההקבצות במ"מ!!! אנשים ביום שני, תארגנו לי פה איזו הלוויה נחמדה, שיהיה כיבוד טוב וטעים, ושכולם יבואו!

Mr Invisibilety

New member
חחחחחח קרועעעעעעעע

אגב אומרים שולטת!!!!! ולא שולתתתתתת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה מה שקורה שבנאדם לוקח את הבגרות בלשון יותר מדי ברצינות...... חחח סתם סתם צחקתי! יש לנו מורה למתמטיקה שאני תמיד מתקן אותה!!!!!! חחח יום אחד היא רשמה לי הפרעה! חוצפנית כלבה! מה הפרעה?!?! אז ירדתי למחנך שלי! צעקתי עליו (שלומי... חמוד שכמותו..) והוא רכז השיכבה אז הוא צעק עלייה (חעחעחע אני עמדתי בצד והסתכלתי ועשיתי לה פרצוף חחחח מגיע לך יפית!!!! חחחח) ונהניתי ומחקו לי את ההפרעה... נחמד יומנעעעעעעעים

mE and Me

New member
יום [וחופש] נעים גם לך!..

המורה שלנו למת', כבר הספיקה להוציא את חבר שלי פעמיים מתחילת השנה. כולם אומרים שהיא זונה (מעניין למה...), אבל לא ממש אכפת לי כי אני נפטר ממנה ומשיעורי מת' בשנה הבאה [אני מקווה]. דווקא היא יודעת ללמד טוב. ואתה יודע שצחקתי בקשר ל-"שולתתתתת", נכון?

Mr Invisibilety

New member
אני יודע שצחקת.....

הממ אתה בי"א?! איזה כיף לך!!!!!!!!! אני ב ט'..... יש לי עוד מלאאאאאאא לסבול......בעע זה לא פייר. מורות למתמטיקה תמיד כלבות זונות!!!! זה לא חדש... אגב, תמיד חשבתי שאתה בת... בגלל הכינויי.... איך קוראים לך? חחח.... זה כזה מוזר שפתאום אתה מגלה אנשים בפורום שאתה רואה אותם כל יום ובכלל לא יודע מי הם.... יאייקס

mE and Me

New member
כנראה שקראת את ההודעה של רוני,

וחשבת שאני ב-י"א, נכון? חחחח אם תקרא את ההודעה שמעליה תראה שאני ב-ח', כך שיש לי עוד יותר לסבול

Mr Invisibilety

New member
בנאדם!!!!! לא הבנתי כלום!!!!!!

יש לך איציק? אם כן דבר איתי שם..... 166787434...... איציק שולטטטטטט

למעלה