חז"ל 21.9.04 חיל הים - היום ראשון

Johnny the Doe

New member
חז"ל 21.9.04 חיל הים - היום ראשון

הגעתי למדור עתודה ב-8:30, בדיוק כפי שנדרשתי. מסתבר שבניגוד לסדרת החילות דווקא הרבה הקדימו. לאחר בירור קצר עם חבריי לגבי הפרוצדורה הבנתי שיש 3 תורים להחלפת הדח"ש בחוגר שמוגדרים לפי מ"א. הלכתי ותפסתי את הטור האמצעי וחיכיתי בסבלנות. ב- 9:00 לאחר כחצי שעה של המתנה, כ-5 אנשים לפני התור שלי, ראיתי את השלט עם תחום המ"א לטור זה. אבוי! אני לא מתאים!
מיהרתי ועברתי לטור הימני, שלמזלי היה הארוך (והמבולגן) ביותר. נו שוין. ב-10:30, לאחר התייבשות בשמש ושחיקה מנטלית במשך כשעה וחצי הגיעה תורי (משהו כמו חמישי מהסוף
) ואם יש משהו שהלך מהר בכל היום הזה זה היה קבלת המסמכים והחוגר שלי. שמח וטוב לב (ומאוד צמא) עשיתי דרכי לביתן של חיל הים. הגעתי לאפסנאות, נתתי את המעטפה והודרכתי להגיע לביתן בו התבצעו הראיונות האישיים לחוז"לי חיל הים. שם פגשתי את שאר חבריי משובצי חיל הים. מילאנו טופס קצר, נחנו קצת, העברנו את הזמן ולאחר כ-45 דקות הגיע תורנו. ראיינה אותי קצינה חייכנית ששאלה אותי לגבי בעיות העלולות להפריע לשירות שלי, חובות אקדמיים והבסיס המועדף עליי לשירות ולאחר מכן הסבירה לי שמחר עליי להגיע לקריה ולאחר כיבוד קל יתקיימו ראיונות שיבוץ לתפקידים. הראיון הסתיים ב-11:30 ולאחר מכן שמנו פעמינו לכיוון אפסנאות חיל הים. לאחר המתנה של כחצי שעה התבשרנו שהאפסנאים יוצאים להפסקה עד 13:00. נו טוב, עוד סיבה לעשות סיבוב לשק"ם. מ-13:00 עד סביבות 14:30 המתנו לתורנו ואז גילינו שנגמרו המדים במידות הנורמליות (נשאר "מממ" ומעלה). דבר זה הביא להמתנה של עוד שעה וחצי עד להגעת אספקה נוספת של מדים. ב-16:00, לאחר ביאת המשיח במדי חאקי, העניינים כבר התנהלו מהר יותר. כשהגיע תורי הבאתי את זוג מדי ה-א' שבקיטבג ולאחר ההחלפה את המדים שעליי(לשמחתי כולם קיבלו רק 2 זוגות מדים) וקיבלתי 3 זוגות מדי א' וזוג מדי טקס לבנים מהודרים. הופתעתי לגלות שקלעתי בניחוש ראשון למידת המדים ולא היה צורך בהחלפה כלשהי. ב-17:00 הסתיימה החגיגה והתפזרנו לדרכנו. לסיכום: היום עבר בקלילות, למזלי ציפיתי לכמות כזו של סחבת אז סבלנותי לא פקעה וכל השערות נשארו על הראש. מחר ב-9:30 - קריה. מצ"ב תמונות של לפני ואחרי החלפת המדים.

kripton

New member
../images/Emo45.gif כל הכבוד../images/Emo70.gif

בואנה זה ממש נראה משמח כל התהליך הזה (על אף שהוא אורך פי 5 מהזמן שהוא היה יכול להארך...) העיקר שאתה נראה מאושר בתמונות - ואני מאחל לך שזה ישאר ככה לאורך כל השירות שלך... עלה והצלח

BMWE

New member
אמרתי לך כבר שהמדים של חיל ים

בול עליך? תמשיך להנות ולספר חוויות...

Senzafine

New member
סחטיין ג'וני

שוב, המון בהצלחה רוצים לשמוע עוד חוויות!

DemonDog

New member
סחטיין!

מתי אתה אמור לקבל את את דרגת הקמ"א? אגב, מה למדת בכלל בעתודה? שיהיה בהצלחה!

Johnny the Doe

New member
בטח עוד חודש +

איך אמר המת לעיוור? נחיה ונראה... למדתי הנדסת חשמל. תודה

הצנצנת

New member
שכחו אותי בבקו"ם 21.09.04

ובכן, בניגוד ליקירנו הממוזל, אני דווקא החלפתי את הדח"ש בחוגר ואז... הסתכלו על המעטפה שלי ואמרו "אין שיבוץ". ואז חיכיתי 9 שעות כדי שיגידו לי שאין שיבוץ ולחזור ביום אחר. מישהו יודע לספר באילו חילות ויחידות עדיין מחפשים כימאים? (וגם יש לי חטיבה של מדעי המחשב, אז אפילו זה, העיקר- כיוון?) אני רוצה לפתוח בסבב טלפונים עד היום הבא שצריך להתייצב בו...

bodas

New member
../images/Emo50.gif בראיונות השיבוץ הנוספים!

ותחזור לספר לנו

maoam

New member
איזה חתיך! ../images/Emo8.gif חחח.....

אתה נראה כל כך מאושר, וזה נורא משמח. המון המון המון הצלחה ושרק תהנה !! אגב- המדי חאקי ממש יפים. אבל לאן הלבנים נעלמו??

Johnny the Doe

New member
../images/Emo13.gif

המדים הלבנים בארון, מחכים לטקס הראשון
(אפילו יצא חרוז!)

amircn1

New member
גם ל...

אחיות יש מדים לבנים המממ... אחיות
אוווףףףף, קמתי שעה מוקדם יותר בגלל השעון חורף המזורגג

למעלה