חזר האינטרנט

חזר האינטרנט

היי! חזר לי האינטרנט ואני ממש שמח כי המחשב בחדר שלי. אני לא אוהב בצפר, היום זה היה מתיש יותר מתמיד. סתם רציתי לשתף אתכם. עוד שבוע יוצא האלבום לחנויות (תחילת חופש פסח, יום ראשון) תצביעו לנו ב24. שימרו על עצמכם רענן.

../images/Emo220.gifרגע..

בצפר זה אכן מעצבן(למרות שהיום היה מצחיק!)! מורה אחת התעלה(המורה שלי לאנגלית) בהפסקת 10(שהיא גם המחנכת שלי) ושעה שלישית רביעית יש לנו שיעור אנגלית איתה(לי) וזה.. אז שעתיים חופשיות שאני וחברה שלי ביזבזנו על בונוס(שזה היה בדיוק שתי דקות)למבחן.. ופטירת סודוקו מחומש(זה הרבה יותר קשה מהרגיל!!! זה ממש ממש קשה.. זה ככה(אני עכשיו מסרטטת אחד אבל בלי כלום) בקיצור.. אני וחברה שלי התחלנות את זה שעה שניה..עד שהמורה ראתה אותנו..אז הפסקנו(עד שהיא ראתה זה היה 20 דקות) ואז שעתיים חופשיות באנגלית.. ואז..די נתקענו. והיא כזה"בואי נעבור סודוקו"ואני כזה"לא!!מאיה עד שלא פותרים לא ממשיכים"והיו לי עוד כזה..אמא שלי הדפיסה כי אנחנו משפחה שמכורה לסודוקו ות'רגילים כבר פותרים בלי בעיה... אז בקיצור.. שעה לשון..שעה אחרונה..חמישית.. ישבתי על זה חצי מקשיבה חצי פותרת.. וסיימתי וכולי שמחה .. ואני באה לאנשים"אע!!הצלחתי הצלחתי!!"ועושים לי כזה"דורין בונא י'חרשנית אחת!!" XDDDDDDDDDD

l i s H A

New member
הגיע הזמן באמת=]

מי מאיתנו אוהב בצפר..?:\\[לא את החלק של הלימודים הכוונה] מחכים לאלבום:)

זה בסדר גם אני

שונאת ביצפרר במיוחד ת'מורה לאנגלית המפגרת שלייי בריי אני ישמח עם תהרוג אותהה.. תודה מראששש

למעלה