חזרתי..

dan the man

New member
חזרתי..

טוב נעלמתי קצת לאחרונה אבל זה גם בגלל שלא שיחקתי באמיו... אתמול נכנסתי לגלובאל לבדוק מה העניינים שם.. וחידשתי את המשתמש שאור הביא לי אז....רמה 156...אלף פלוס עוד כמה דמויות ברמות של איזה 40 שיש במשתמש... העברתי אותם למידגארד... אבל מה שבאסה זה שפעם היה מלא שחקנים חלשים...כמעט ולא ראיתי אנשים ברמות של 200 ובכלל ברמות 150+ עכשיו כל מי שאני רואה זה רק שחקנים ברמות של 150 + ופול ברמות 250-300 וזה משעמם....

yadiday

New member
רגעעעעעעעעעע

אני העברתי ל הלהאונד (או משו כזה) ועכשיו נאמר לי בכניסה - לאחר הסיסמה - שאני צריך להתחיל לשלם
מה זה ? אין יותר חינם בגלובאל ? כי אם לא - אני אמכור את החשבון שלי - ולא אכנס לשם יותר ....

dan the man

New member
אממ לא יודע

אני משחק בסבבה..אבל במידגארד... תנסה אולי לנסות להכנס לכל השרתים... בכל מקרה איזה משתמש יש לך? שווה למכירה? כי יש לי משתמש ברמה 156 שאני לא כל כך צריך..שווה למכור?

yadiday

New member
היי

יש לי משתמש עם BK רמה 220 - סט של דרקון+7+12 מינימום עם CDA+11+16+L+S יש לו חלקים גם +11+16 יש לי אלפית רמה 133 - עם סט גארדיאן + CNB+1+S - לא זוכר אם יש יותר אופציות יש לי קוסם רמה 70 - או משו כזה יש לי MG רמה 73 - עם הסט LEGENDARY +5+12 מינימום עם LEG STAFF+7+12 יש לי כספת מלאה בכל טוב - סולים - שישה כאוסים - איזה 30 ועוד כל מיני וזהו. גדי.

למעלה