חזרתי!!!!!!

../images/Emo94.gif - זאת בננה.

האייקון הזה מסמל בדיחה עלובה. ולפעמים גם מראה חוסר הערכה מופגן וזלזול כלפי האדם שכתב את ההודעה השואתית שאליה מופנית הבננה...

Danihell1

New member
אמנם אתה אדום, חתולי..

אבל זה בהחלט לא הפך אותך לשנון משהו :]

Danihell1

New member
אמ.. משהו מטריד אותי..

הניק שלך נשי למדי אך את שונאת בנות (?) את שומעת הדורבנים (פאגי למדי) אך את מנסה לרדת על בנות בפורום הומור שחור מה לעזאזל נסגר איתך..

מה לא מובן?!

היא אישה שמסתובבת בפורום הומור שחור, ויורדת על בנות... זה בידיוק כמו ילד שמושך לילדה שהוא אוהב בצמות => לסבו! אבל לא הבנתי איך זה מתקשר לדורבנים? דווקא אחלה להקה, אם מתעלמים מהקול המעיק משו של הסולן שלהם...

אהה.. עכשיו שמתי לב שאת מטאליסטית

זה מסביר את היחס המזלזל שלך לדורבנים...

lirazbarbie

New member
לא- אני פשוט שונאת בנות

אני לא מבינה מה הבעיה לא לסבית פשוט מילדות העדפתי להסתובב עם בנים לא יודעת להסביר בדיוק למה אבל ככה זה וככה אני בנות זה עם צבוע לא יודעות להיות חברות מסתירות ונאבקות בעצמן רוצות שיוויון אך לא מקיימות אותו זה הסבר די ארוך ולא ברור אבל זה ככה

lirazbarbie

New member
הניק שלי זה השם שלי

ברבי זה השם משפחה מצטערת אני שונאת בנות זה אומר שאם אני אחת כזו אסור לי?

Danihell1

New member
לא כ"כ

החוק לא בדיוק אוסר שנאה ולעומת זאת, זה גם לא פוטר אותך מלהיקרא גזענית. אני מסכימה איתך שיש הרבה אנשים צבועים ומניפולטיביים, אבל אין טעם לייחס את זה רק לבנות. ואני לא אומרת את זה מתוך איזה שוביניסטיות (לצד הנשי, כן?), אלא בגלל שהכללות זה דבר טיפשי למדי, שהדבר היחיד הלגיטימי לעשות בנוגע אליו- הוא ללעוג לו. וכל עוד הכללות כאלה נאמרות בצחוק, אין לי בעיה עם זה. ובקשר למה שאמרת על השוויון זכויות.. אמרו לי פעם "המכשול הכי גדול בדרך לשוויון זכויות לאישה- זה האישה עצמה", ויש קצת אמת בדבר. כי לפעמים נשים עצמן לוקחות בקלות מדי את מה שפוגע. בכל מקרה. קצת קשה לי להאמין שאת פשוט מתעבת כל אישה הנקרית בדרכך, כי שנאה כזו כמו שאת מתארת היא בד"כ עיוורת. אם תיכנסי לעומק של זה תגלי שזה סתם צורך לנקמה. [ולפני שכל משתתפי הפורום יתחילו ב"לכי תכיני קפה" וכדומה.. ההודעה לא כ"כ קשורה לפורום, סתם רציתי להבהיר משהו ללירז. אז אתם מוזמנים פשוט לא להגיב.

../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

lirazbarbie

New member
לא

בואי נגיד שאני שונאת את הבת הממוצעת והמצויה לא מצאתי בת שלא כזו (חוץ מחברה אחת שלי והיא לסבית אז אולי זה בגלל זה) ואם קראת את הפרטים שלי- מה אם לדעת שלא קוראים לי לירז? ליבי

למעלה