חזרתי!

חזרתי!

נכון שלא יכולתם בלעדי? כמה מרגש! אי לאב יו טו! חוץ מאת S, איתו אני ברוגז! וזה למה: "דנה המקורית, העלית רעיון פשוט ג-א-ו-נ-י... אני מציע שאת, "אוהבת את כולכם", "מיס פיגי n" ו"פשושית17" תעשו לכן מסיבת פיג'מות..." ומה אני? חילזון?? נפגעתי *רצה לבכות בשירותים של הבנות* אתה לא אמא שלי יותר! אני צריכה עידכון מערכת! מי חדש? מי ישן? מי יצא? מי נכנס ויצא ונכנס? (וכל אחד ראשי לפרש את זה בדרכו שלו) מי היה במסיבאפי? מי ראה את לורן הירוק שמכר לי את הדיסק של המחזמר? מי הספיק לשכוח אותי ולזרוק אותי לכלבים (מיאו)? ולמקרה שלא שמתם לב אני ואליהו הספקנו להשטלת על העולם! מאומאומאומאו עולם קטן, מלגו, אני בניתי אותו! אבל הוא קצת מלבני... לא נורא. מלא מוכרים תורכים ניסו להתחיל איתי, היה משעשע ביותר, בעיקר כשאבא שלי ראה אותו מסתובבת עם כל הדברים שנתנו לי חינם והייתי צריכה לנסות להסביר לו מאיפה השגתי את זה. אז מה שלומכם? נו, דברו! גרר ארג "לבננות יש תחת?" שאלה פילוסופית אשר מטרידה את מוחי בשעות הקטנות של הלילה

piggy an

New member
ברוכית השבית!

היי אני חן די חדשה כאן!
אממ שבלול???? =) (בלי קשר )

ברוכית החדשית!

ווואאאהההה את חדשההה ידעת את זה? את מגיעה עם בטריות? שבלול זה לא להיות טובה סופר סנייל רולז!!! ויש לי חדשות מרגשות, החלטתי שאני צריכה הליות אלרגית לצנון, אני עובדת על זה ברגעים אלו ממש. "אנורקסי זה לא סקסי שלהלהלהלה בסוף מתים" ה-להיט בבצפר שלי

piggy an

New member
חחח כן אני מגיעה עם בטריות ואני גם

רוטטת..... חחח אווי וואי זה לא נשמע טוב! =)

למה לא נשמע טוב?

לי זה דווקא נשמע לא רע בכלל... אה... לא אמרתי כלום! אל תסתכלי עלי! *שורקת בתמימות* זה הוא עשה הכל! *מצביעה על אליהו* "הפציפלורה בכל מקום!" אח שלי בתגובה שלו על השמפו עם פציפלורה

SarcaSeriouS

New member
ואני כמו אדיוט מחכה לך ימים בשמש...

תגידי, קישוא חמוץ-מתוק ממולא באורז שכמוך, לא יכולת להרים טלפון? לכתוב? משהו???
. ואחרי כל מה שעברנו ביחד...*רץ לבכות בשירותים של הבנות* ספרי ספרי, איך היה? היו שם בחורים חמודים???
ובקשר למסיבת פיג'מות...אם תמשיכי לקרוא את ההודעה תראי שהצעתי ש|מודגש|כל|מודגש| הפורום יערוך מסיבות פיג'מות. ואפילו נתתי לך תפקיד חשוב! שלא תגידי שלא חשבתי עליך... מותק,איך היה בסין-סין, תאילנד-תאילנד, אירופה-אירופה ? ? ? את לא יודעת כמה התגעגעתי |ברווז| אליך. כבר לא היה לי עם מי לשחק ברגעי הטמטום שלי, לא היה מי שיכעס עלי כשאני עצוב, לא היה מי שיכה אותי כשאני סוטה... כשאני כאן בבית (סובל
) בגימלים את נוסעת לך הרחק...אז תני לי לחדש לך, מ-ותק! לונדון לא מחכה לך! גם שם תהיי לבד!!! <מפנה אצבע וצוחק חיוך זדוני
> חולה עליך <מקנח את האף בגסות...> גוסס עליך <נשען עליך כמשענת> מת עליך...<איכס, יא נקרופילית, מה את עושה לגוף שלי> אז מה? מה? מה? כל טוף? כל חליל? כל גיטרה? החמצת את השתלבותם של חדשים רבים שאת חלקם ככל הנראה- לא נראה עוד (!). את מכירה את התופעה של לחלוף על פני עיירה מדברית בארה"ב ולעצור לנוח? ככה זה עם הפורום הזה לאנשים מסוימים. לא נורא, נתגבר...מחר יום אחר... אז איך נובחים כמו כלב? כמה מיטות צריך חתול פרסי? אם הייתי זברה, גם אני הייתי צריך ללבוש פסים? מים למטה- שמיים למעלה. ואיפה את??? מזגן יכול גם לקרר וגם לחמם- בדקתי! אני רוצה סנאי כרואה חשבון. שנת הלימודים מתחילה כרגיל----חה,חה,חה,חה,חה,חה,חה,חה,חה,חה,חה,חה,חה,חה,חה,חה,חה,חה,חה,חה,חה,חה,חה,חה,חה,חה,חה,חה,חה,חה,חה,חהחה,חה,חה,חה...מצאי את ההבדלים! דרישת שלום חמה למחפשת האמת... אז שלא יעבדו עליך...יא בולדוזר!

SarcaSeriouS

New member
מנסים לסנן אותי, הא???

רואה ,מחפשת? אמרתי לך שהשב"כ עלה על עקבותיי... אוף, עכשיו הם יספרו לצבא שאני הומו...&*^% $@#& &^%^ ^%% *&*&^^ הכל קונספירציה אחת גדולה... ידעתי שאסור היה לי לפרוץ לאתר שלהם... "איך את מסננת אותי, את מסננת אותי"...אממ, התקשרו מצליל, ביקשו שתחזיר את הדיסק! ד"ש לשעבר לאבי דיכטר (או באנגלית, dickter
)

אס!!!

אתה אמיתי! *דוקרת את SSS במקל* איציק שלי נפל למשכב, אני שוקלת לבעוט בו. ומה עם כל משולש?! לו לא מגיע?! זה שהוא ממתכת כסופה לא אומר שאין לו רגשות! "אם הייתי זברה" אתה מנסה לרמוז שאתה לא זברה? אכזבת אותי. קשות. אתה שוב לא אמא שלי יותר. תורכיה הייתה שולטת ביותר! ראיתי דולפין בטבע
וגם ישנתי במלון וורוד |מזועזעת| התברר שתורכים נ-ו-ר-א אוהבים לבנות בניינים וורודים. ותורכים חשבו שאני מגרמניה, משעשע. ושמעו בתורכיה את שרית חדד! מה היא עושה שם?! הכלבה הקטנה... גררר ארגגג! ווטס אפ איתך מאן?

Xboy123

New member
הא???? ורוד ושרית חדד נשמע גרוע!!!

הוצאת לי עכשיו את תורכיה מסדר העדיפויות של חו"ל

ברוווווווכה השווווווווווה ../images/Emo9.gif

וחילזון?... לא.. לא? סססססתם :) לבננות יש תחת .. זה נכוןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

למעלה