חזרתי |

einaty

New member
חזרתי |../images/Emo8.gif

ובכוחות מחודשים לטיפול חדש. אני יודעת שנעלמתי לזמן מה לקחתי לי כמה ימי חופש ובזמן הזה גם חגגתי יום נישואין בצימר בצפון עם בעלי היקר והיה פשוט מדהים (3 שנים איך שעובר הזמן) . טוב, אז ככה, אנחנו מתחילים סיבוב נוסף של טיפולים (הזרעה מס' 3) (כנראה ?!) אני אדע רק מחר לאחר האולטראסאונד כדי לראות שאין לי ציסטיות בגלל שבסיבוב הקודם היה לי גירוי יתר. אז אנחנו מחכים כבר למחר ומאוד מאוד מקווים שהכל בסדר |חמסה ויש לנו את כל הכח לצאת למסע המפרך למטרה מקסימה, מקווה שזהו יהיה מסענו האחרון . היו לנו כחודשיים של מנוחה והחלטנו שמספיק צריך שוב לקחת תנופה. והנה כבר ברגע שנחתתי, אני רואה שכבר מדברות על עוד מפגש אז כמו שכבר אמרתי קודם מחכה למפגש ושבטח יהיה כמו קודמו. ומבטיחה לעדכן בכל הנעשה
einaty

אין כמו לחזור מחופשה ../images/Emo98.gif

עם כוחות מחודשים . המון בהצלחה בטיפול חברתי , שיגורשו כל הציסטות !!

מיכל25אב

New member
הזמן עובר מהר כשנהנים...

מזל טוב ליום הנישואין עינת ובעלה!!!(איך השחלת את זה בהודעה כבדרך אגב...) המון שנים של אושר ואהבה! שיהיה המון בהצלחה בטיפול הקרוב!(ואולי בכלל אין צורך בטיפול....) ואולי נתראה בקרוב..

einaty

New member
../images/Emo8.gif זהו סופית ../images/Emo6.gif

חזרנו לחתור בסירה,
היום עשיתי US והוא יצא בסדר גמור , הכל נקי ללא ציסטות . כמו שקיוויתי
והיום מתחילים עם הזריקות GONAL F ובעוד כמה ימים כרגיל בדיקות אז בברכת חג
שמח ואולי גם נתראה לפני החג. einaty

יש לי שאלה קצת ....

באיזה יום את אחרי המחזור כשאת עושה את ה-US לוודא שהכל נקי? כי הרופא שלי שלח אותי לעשות US לפני תחילת הטיפול (מה שהגיוני...) ופשוט נראה לי לא לעניין ללכת עדיין במחזור.... סתם לא נעים...... האם?

bapi

New member
אין מה לעשות

עושים US גם במחזור! אני הלכתי ביום החמישי אני חושבת או אפילו לפני. הם רוצים לבדוק לפני שהרירית שוב מתחילה להתפתח.

einaty

New member
היי

וכמו שבאפי אמרה. כן אם הרופא מבקש לעשות US כשאת במחזור אז צריך לעשות. ואני ביום ה- 5 למחזור ועדיין עם דימומים חזקים. מה שכן התקלחתי לפני שהגעתי למרפאה, כדי אולי קצת להקדים תרופה למכה. מקווה שעזרתי ובהצלחה einaty

לפעמים אני חושבת

הבעיה שלנו היא "חתיכת בעיה" - לא מצליחים להיכנס להריון ועם מה אני מתעסקת? עם השפיץ של הקצה של הבעיה - "לא נעים לי לבוא ל - US במחזור"... ולמרות שאני חושבת ככה - זה עדיין לא נעים... אבל קבעתי תור ואני אלך! תודה על התשובות.

debby12

New member
מנהל
היי עינתי ../images/Emo24.gif

אני שמחה שחזרת אלינו ובכוחות מחודשים ושכייפת לך בצימר בצפון. זה טוב שאת מתייצבת שוב על קו הזינוק, כי התחרות על מי מהמפגש הקודם נקלטת ראשונה עדיין פתוחה לחלוטין... מקוה שתקחי מדליית זהב
דבי

למעלה