חזרתי

חזרתי ../images/Emo185.gif

היה ממש כיף בצפון. התעדכנתי דרך חדשות הספורט/ספורט 5+ (למרות שהם הטעו..כתבו שאמיר הפסיד בסיבוב השלישי). ממש הופתעתי מזה שאמיר ניצח את פיליפוסיס..ועוד עכשיו בשמינית,אבל מלו גדול עליו,לא? שחר זה היה דיי צפוי..שמתם לב שהיא נותנת פייט במערכה הראשונה אבל אם היא מפסידה אותה אז היא פשוט מאבדת את זה? ואנה..אנה...

ישראליות ברומניה (10,000$) ../images/Emo185.gif

מקווה שלא כתבו. בכל מקרה,מוק' סיבוב 1: Adriana Jaskova SVK d. (3) Efrat Zlotikman ISR ret מה קרה לאפרת? Chen Astrugo ISR d. Ana Gherman ROM 62 62 Doron Muravnik ISR d. Silvia Irimescu ROM 26 64 62 Margarita Spicin ISR d. (10) Hila Elster ISR 63 61 מגניף
מוק',סיבוב שני: Katharina Scholtisek GER d. Chen Astrugo ISR 60 61 Bianca Bonifate ROM d. Doron Muravnik ISR 62 60 Margarita Spicin ISR d. Sandra Sida ROM 62 75 והיה גם סיבוב שלישי שמרגריטה הפסידה בו..אבל אני לא ראיתי תוצאות. בזוגות שיתפו פעולה ישראליות: (3)Bonifate/Gojnea d. Astrugo/Spicin 62 60 Fernandez/Muresan d. Elster/Muravnik 75 64

יאאאא אני לא המשוגע היחיד!

שעוקב אחרי הטורנירים האלה ברומניה! פחדתי שאני באמת מוזר אבל מסתבר שיש עוד משוגעים כמוני! בכל מקרה זה ממש מעניין לעקוב אחרי כשרונות צעירים! יש שם מישהי שאפילו יותר קטנה מאחותי הקטנה ואחותי רק בת 15.5! תמשיך לעדכן ואני יעזור לך פה ושם! רן...

למעלה