חזרתי!!!!!!!!!!!

S.tal

New member
חזרתי!!!!!!!!!!! ../images/Emo13.gif

חזרתי היום בבוקר מלונדון ואני עדיין מטושטשת...! איך התקדמתם פה בלעדיי?! מישהו רוצה לעדכן אותי?! אז ממש נהניתי, וקניתי דברים של הארי! למרות שלא מצאתי את הברטי בוטס משום מה..., ומכל הדברים שקניתי הכי אהבתי את הפאזל של דראקו! למרות שזה מטומטם ומעוות..., וגם קניתי צפרדעי שוקולד! ועוד מכל מיני דברים..., ובלי קשר להארי קניתי בובה בצורת יצור כזה כחול שמתחילה לצחוק ולרעוד כשמוחאים כפיים! היא מזכירה לי מין גרמלין כזה מופרע... וליאת- אני רואה שלא התפוצצת! ברוכה השבה...! טל, t@l

S.tal

New member
אממ........

וברוכה הבאה לכל החדשים...! ראיתי שיש פה כמה..., סיסי... (מאיפה השם?!), ועוד....

Marty McFly

New member
הוא סיסי...

מה לעשות, יש אנשים כאלה? או שהוא חושב שהוא נסיכה, שזה בעצם אותו דבר... פרינסס לא שיש לי משהו נגד הומואים... בעצם יש לי... זה מגעיל כל הקטע... אבל אני לא אגיד כלום, כי אני עצבני יאללה ביי! משה

S.tal

New member
הממ....

אני מעדיפה לחשוב הפעם שהשם לא נובע מסיסי הנסיכה..., אלא מסוג האנשים שהם סיסי..., אני שונאת את סיסי הנסיכה!

P. Patil

New member
היי טל! ברוכה השבה!

אז, אני רואה שנהנת בלונדון! וואו! צרפדעי שוקולד! הם טעימים? והיו שם חנויות של הארי? ברוכה השבה!

S.tal

New member
היי!

לא טעמתי אותם עדיין..., השארתי אותם במזוודה..., ביחד עם שאר הדברים שלי..., אני רק אחרי שנה פורקת את המזוודות... וגם חבל לי לאכול אותם.., הייתי שומרת אותם..., אבל ברור שאני אוכל אותם בסופו של דבר...

למעלה