חזרתי רק רציתי שתדעו
ס סוף עונה New member 20/6/04 #1 חזרתי ../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif רק רציתי שתדעו
חזרתי ../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif רק רציתי שתדעו
R R a c h e li New member 20/6/04 #2 ואם לא נדע ../images/Emo35.gif....נבין...../images/Emo6.gif ואם לא זה וזה .... אז...............ניראה חחחחחחחחחחחחח
ואם לא נדע ../images/Emo35.gif....נבין...../images/Emo6.gif ואם לא זה וזה .... אז...............ניראה חחחחחחחחחחחחח
ה הנודניקית עם הקוקו New member 20/6/04 #14 אותי../images/Emo70.gif../images/Emo8.gif../images/Emo25.gif
י יערית New member 20/6/04 #17 יששששששששש../images/Emo70.gif ככה רציתי למשוך תשומת לב עכשיו הולכת לישון רגועה
ה הנודניקית עם הקוקו New member 20/6/04 #22 רגעעעעעעעעעעעעעעע../images/Emo70.gif אל תלכייייייייייייי מיצי רק התחיל להשתולל..חכיייייייי
י יערית New member 20/6/04 #27 אבל אבל אבל.... אני ג'יפהההההההההההההההההההההההההההההה וגם עייפה וגם שתיתי וגם חם לי וגם.... עד מתי הוא מתכוון להישתולל
אבל אבל אבל.... אני ג'יפהההההההההההההההההההההההההההההה וגם עייפה וגם שתיתי וגם חם לי וגם.... עד מתי הוא מתכוון להישתולל
מ מיקי42 New member 20/6/04 #33 תאמרי נא לי בבקשה הכיצד את יודעת איך אני מתחיל או אולי גם איך אני גומר ולמה את לא שומעת בכל אמא הרי היא אמרה לך שהיא המומה הכיצד זה את מסתובבת בחברת האזיאט גלוח הראש הזה איזה פה יש לו ממש ג'ורה ממש לא יפה מצידך ככה את עושה לאמא ל'ה דווקא
תאמרי נא לי בבקשה הכיצד את יודעת איך אני מתחיל או אולי גם איך אני גומר ולמה את לא שומעת בכל אמא הרי היא אמרה לך שהיא המומה הכיצד זה את מסתובבת בחברת האזיאט גלוח הראש הזה איזה פה יש לו ממש ג'ורה ממש לא יפה מצידך ככה את עושה לאמא ל'ה דווקא
ה הנודניקית עם הקוקו New member 20/6/04 #48 ../images/Emo79.gifזה שיר פרידה... אז בואי רק אמרי שלום..." זהו...היא מכריחה אותי להפרד