חזרתי עכשיו...

eynav16

New member
חזרתי עכשיו...

היא מדהימההההההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היה ממש ממש כיף! והיא פשוט מדהימה...!!! מי שמכיר אותי בהופעות אני תמיד שקטה ולא משתגעת אבל פשוט השתגעתייייייייייי...
בהתחלה שרק התחיל הייתי ממש רחוקה מהבמה..ורועי גם... בקיצור היה מקום ממש במעבר אז עברתי לשם וקראתי לרועי ומשם הגענו למעבר לגמרה... אחר"כ איזה כמה בנות קמו והלכו ממש קדימה התיישבו אז הלכנו אחרהם ואחרינו כל העולם, העיפו אותנו משם אבל אחרי דקה כולם חזרו חחח... בקיצור מתחילת ההופעה היינו במעבר ובשיר השני בערך כולם היו מקדימה כבר, כאילו כמו בסוף ההופעה בד"כ... וסתם היה רגיל...קצת איבדתי את הקול אבל לא נורא... שהיא אמרה שהיא הולכת לשיר בושם צרפתי אף אחד לא הכיר ואני ורועי צעקנו לה אז היא שמה את המקרופון לכיוון שלנו (כאילו כמו שהיא נותנת לקהל לשיר).. השומריםםםםםםםםם החארות האלה לא רצו לתת לנו להביא לה דגל ישראל ב"כשהלב בוכה" אבל שרית הושיטה לנו את היד וחיכתה ממש הרבה זמן עד שהשומר הדפוק הזה הבין שאין לו ברירה....חחח נתנו לה חולצה של ברזיל ובסוף כמה בנות קטנות הביאו לה זר(אין לי מושג מי הן).... היא נכנסה עם "אמונה" אחר"כ אני לא זוכרת אבל אני חושבת ש"הייתי בגן עדן", "היום היום", היא שרה "קמע", "מיס מיוזיק", "בחום של ת"א", "בושם צרפתי", היה לה מיקס של כמה שירים ישנים..."רק אהבה תביא אהבה"...ולא זוכרת יותר...אבל יש לי תחוברת...חילקו חוברות עם המילים של השירים בעברית פורטוגזית.... האולם היה דיי קטן האמתי...אמרו לי שזה ענק... בסוף ההופעה נכנסנו אליה...אההההההההה איזה מתוקההההההההההההההה................... מליון איש נכנסו לשם אבל היינו אחרונים ודיברנו איתה והכל..... והם אמרו לנו לצלם תמונה שלה של אבי ושל זה שהביא את שרית לפה....חחח
וסתם בקיצור....היא מתוקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקה נתתי לה איזה 4 חיבוקים....היא פשוט מתוקהההההההההההההההה.....
הם נוסעת מחר בבוקר לעוד הופעה בריו... והיא לבשה הכל לבן אבל לא בדיוק שמלה...מכנס חולצה ומן גלימה כזאת... שרית- אני אוהבת אותךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
היה ממש כיף! תמונות יעלה כשהם יחליטו לעלות למחשב כי יש איזה בעיה כניראה...שאני יגיעה הביתה בקיצור.. אה והיא חתמה לי....לא שחסר לי חתימה ממנה...אבל עדיין זה משהו מיוחד היום...

eynav16

New member
אה ו...

נהרס לי הגינססססססססססססססססססס
... בגלל שהיית מלא זמן על הברכיים אז כל החרוזים מהמכנס שלי נפלו....כמעט כולם....

rhilf

New member
טוב הנה החוויה שלי

טוב יום שישי אני מגיע לברזיל מחכה כבר להופעה. הגענו שעה רבע לפני ההופעה אבל עדין לא נתנו להנכס לאולם. ההופעה התחילה בחצי שעה איחור. הנה פתחה עם השיר אומנה ואז כמה דקות אחר כך עינב קראה לי והיינו על הרצפה מתקרבים לאט לאט. אני לא אפרט שוב את השירים כי עינב כתבה. אבל צעקתי לשרית שתשיר את "הקהל שלי" ובסוף היא שרה את זה כשיר האחרון. היא שרה 3 שירים מהדיסק מיס מיוזיק(מיס מיוזיקת בושם צרפתי, הקהל שלי). שרית מלכה אין לי מילים. נתנה הופעה פצצה!!!! השומרים לא הסכימו לתת לה את הדגל אמרו לנו שאסור ולא בוויתרנו בסוף שרית המתוקה קיבל התא הדגל שרית הושיטה את היד כדאי שנתן את הדגל ואז שהיא קבילה את הדגל היא התחילה לשיר "שהלב בוכה" הקלטתי חלק מהשיר. מאחורה אנשים האירו אם הפלאפונים שלהם. מאוד נהנתי ואין לי קול. אחרי המופעה יצא לי לפגוש את שרית פעם ראשונה. שרית נשמה טובה. דיברתי איתה קצת(השומרים לחצו עלינו) נתתי לה נשיקה(יש תמונה ועוד תמונה) עכשיו יש לי סוף סוךף תמונה עם שרית וגם פגשתי אותה פעם ראשונה. שרית היום טסה לריו לעוד הופעה. הופעה של פעם בחיים!!!! היה שווה כל רגע יש לי הרבה תמונות מקווה שיצאו בסדר מחר אני יעלה אותם למחשב כי אני פשוט עייף. ומילה לאבי, בנאדם מדהים!!!! שרית אני אוהב אותך!!!!! לילה טוב, רועי

וואייי איזהה כיףףף לךךךך

אני שמח לשנהנת נשמה.. איך ולא עם שרית איך אפשר לא להנות איזהה כיףףף לכםםם שמח שנהנתם
שיהיה לכם יום ניפלא
כמה זמן הייתה הופעה?

eynav16

New member
שעתיים?../images/Emo12.gif...??????

חחחח טוב...לא הסתכלתי על השעון...אבל ניראה לי פחות

eynav16

New member
אה ושחכתי להגיד תודה../images/Emo122.gif

כן דיברנו גם עם אבי והוא נתן לנו גלויה של מיס מיוזיק ששרית תחתום... וסתם לא יודעת מה עוד.. בכל מקרה תודה לשרית,אבי ורפי שניסה לעזור לנו...!!!!!!!!! יאלה לילה טוב... רועי נפגש מחר...חח דבר איתי...

שמח שנהנתם מתוקים...../images/Emo8.gif../images/Emo70.gif

איך אפשר לא להנות מהמלכה חדד
שמח שנהנתם
ב"ה תעלו תמונות...
יומטוב חברים...

יאאא עינבי את לא יודעת איך אני שמחה

וגם בשבילך רועי..
אני יודעת כמה היה חשוב לשתיכם לפגוש את שרית!!!
כ"כ כייף לשמוע שנהנתם!!!!!!

eynav16

New member
../images/Emo23.gif|../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif....

חשבתי עליך בסוף ההופעה...חחח

Music4Life

New member
וואי עינב../images/Emo70.gif אני מגה שמחה בשבילך --

יאאאאאאאאאאאאאא איזה פגזזזזזזז
נשמע מדהים, וזה מאד מרגש אותי לקרא את מה שכתבת...
מרגש מאד לדעת ששרית שם עכשיו בברזיל ושהם הופיעו, ושהכל בסיידר איתם
וכמה שנהנתם מההופעה...שהיה פצצה כמו כל ההופעות של שריתוש וגם...... שבסוף הצללחתם להפגש איתה
ועינב אני לא רוצה להגיד לך "אמרתי לך" אבל אני אומרת לך בעצם - אמרתי לך
אמרתי לך שאת צריכה להרגע קצת, כי לגישה הפסיבית הזו אין מקום והיא לא תעזור לשום דבר...ידעתי שאם תרצי באמת תצליחי לראות את שרית ולדבר איתה שם....והנה, הצלחת
ואני ממש מאושרת בשבילך...איזה יופי...
בטח שרית ואבי התרגשו גם לראות אותך, בכל זאת, מעריצה כר די הרבה זמן שלהם והם מכירים אותך והם רואים אותך שם הרחק הרחק מהארץ, בברזיל, זה מגניב לאללה... אז בקיצור, בהחלט נשמע כמו אחת ההופעות של שרית, בלגנים והתרגשות... שמחה שמחה שנהנתם!!!

ReutZi

New member
שמחה שנהנתם ../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

אין מצב שלא נהנים בהופעות שלה!!!! כיף לכם שניפגשתתם איתה בסוף ההופעה!!!

eynav16

New member
זה לא קשור לאם אני ירצה...

את לא יודעת מה עשיתי לשומרים...חחח אבל בסוף דיברתי עם שומר שדיבר עם חזי והוא זה שהכניס אותנו בעצם...אין לי מושג מה קרה לו שבא להכניס אותנו...אבל לא מעניין... השומרים האלה חלק דיברו פורטוגזית חלק קצת עברית...איזה מעצבים הם היו... כאילו שעה הם אומרים לנו לא דגל לא דגל ובסוף שאלתי אותו אתה מדבר עברית חחח ושאלתי למה...

Music4Life

New member
עינב, ברור שזה לא תלוי באם את רוצה

או לא...כי יש סדר מסוים שם, וזה לא תלוי ברצון שלך. אבל תראי, את כן יכולה לעשות מאמצים ולחפש דרכים להכסנ (אין דבר בעומד בפני הרצון) כמה פעמים אני, ובעיקר רעות וכל החברה ניסינו את הבלתי אפשרי והצלחנו בסוף? ז"א אפשר...השאלה כמה את מוכנה ללכת רחוק...ובאמת היה לכם מזל (ותודה לאל שכך!) שתודה לאל על חזיייייייי החמודדדדד (איך אני מתה עליו! הוא כזה מאמי) שנתן לכם להכנס בסוף לשרית. זה נהדר! זה באמת מצוין שכל קרה.... העיקר את מרוצה..ודברי איתי במסן...

eynav16

New member
לא חזי הכניס אותנו!!!

אבל השומר שדיבר איתו ואנחנו באנו לדבר איתם...אף אחד לא ממש זכר אותי מהנגנים וזה...אולי רק הייתי מוכרת להם חח ואת לא יודעת עמדו שומרים בכניסה ולא נתנו לנו לזוז... שהוא בא להכניס אותנו הם בקושי נתנו לנו להכנס ואחרי שאני נכנסתי משכתי את רועי איתי..חח

eynav16

New member
אגב...

הם אמורים להיות עדיו באוויר או בשדה תעופה או משהו....כאילו אני לא מאמינה שהם יסעו מאוחר כי ההופעה בערב...

למעלה