חזרתי עכשיו...
היא מדהימההההההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היה ממש ממש כיף! והיא פשוט מדהימה...!!! מי שמכיר אותי בהופעות אני תמיד שקטה ולא משתגעת אבל פשוט השתגעתייייייייייי...
בהתחלה שרק התחיל הייתי ממש רחוקה מהבמה..ורועי גם... בקיצור היה מקום ממש במעבר אז עברתי לשם וקראתי לרועי ומשם הגענו למעבר לגמרה... אחר"כ איזה כמה בנות קמו והלכו ממש קדימה התיישבו אז הלכנו אחרהם ואחרינו כל העולם, העיפו אותנו משם אבל אחרי דקה כולם חזרו חחח... בקיצור מתחילת ההופעה היינו במעבר ובשיר השני בערך כולם היו מקדימה כבר, כאילו כמו בסוף ההופעה בד"כ... וסתם היה רגיל...קצת איבדתי את הקול אבל לא נורא... שהיא אמרה שהיא הולכת לשיר בושם צרפתי אף אחד לא הכיר ואני ורועי צעקנו לה אז היא שמה את המקרופון לכיוון שלנו (כאילו כמו שהיא נותנת לקהל לשיר).. השומריםםםםםםםםם החארות האלה לא רצו לתת לנו להביא לה דגל ישראל ב"כשהלב בוכה" אבל שרית הושיטה לנו את היד וחיכתה ממש הרבה זמן עד שהשומר הדפוק הזה הבין שאין לו ברירה....חחח נתנו לה חולצה של ברזיל ובסוף כמה בנות קטנות הביאו לה זר(אין לי מושג מי הן).... היא נכנסה עם "אמונה" אחר"כ אני לא זוכרת אבל אני חושבת ש"הייתי בגן עדן", "היום היום", היא שרה "קמע", "מיס מיוזיק", "בחום של ת"א", "בושם צרפתי", היה לה מיקס של כמה שירים ישנים..."רק אהבה תביא אהבה"...ולא זוכרת יותר...אבל יש לי תחוברת...חילקו חוברות עם המילים של השירים בעברית פורטוגזית.... האולם היה דיי קטן האמתי...אמרו לי שזה ענק... בסוף ההופעה נכנסנו אליה...אההההההההה איזה מתוקההההההההההההההה................... מליון איש נכנסו לשם אבל היינו אחרונים ודיברנו איתה והכל..... והם אמרו לנו לצלם תמונה שלה של אבי ושל זה שהביא את שרית לפה....חחח
וסתם בקיצור....היא מתוקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקה נתתי לה איזה 4 חיבוקים....היא פשוט מתוקהההההההההההההההה.....
הם נוסעת מחר בבוקר לעוד הופעה בריו... והיא לבשה הכל לבן אבל לא בדיוק שמלה...מכנס חולצה ומן גלימה כזאת... שרית- אני אוהבת אותךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
היה ממש כיף! תמונות יעלה כשהם יחליטו לעלות למחשב כי יש איזה בעיה כניראה...שאני יגיעה הביתה בקיצור.. אה והיא חתמה לי....לא שחסר לי חתימה ממנה...אבל עדיין זה משהו מיוחד היום...
היא מדהימההההההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היה ממש ממש כיף! והיא פשוט מדהימה...!!! מי שמכיר אותי בהופעות אני תמיד שקטה ולא משתגעת אבל פשוט השתגעתייייייייייי...