חזרתי מפריז היום לפנות בוקר

eladי

New member
חזרתי מפריז היום לפנות בוקר

וכמובן שמטרת הנסיעה היתה הסלון האווירי בלה-בורז'ה (ומבקש - לא "la bourget" אלא "le-bourget" ../images/Emo6.gif). היה מדהים ! הסתובבתי שם כמה ימים ועקבתי בסקרנות אין קץ אחרי התעשיה האדירה של התעופה בפעולה. מסביבי נחתמו חוזים בשווי של מיליארדי דולרים, מטוסים עשו טיסות מרשימות (ה A380 מפלצתי אבל חינני), וזכיתי לראות דברים שלא רואים כל יום. מציגים שם הכל - החל מחברות קטנות שמתמחות בסגסוגות-מיוחדות-לכדורי-מייסבים-במנועי-סילון, או מפתחים רובוט לחריטה על אלומיניום, כמו גם חברות שמציגות אינטגרציה בין תחומים, וכלה בחברות שמציגות מטוסים חדשניים. ללא ספק, ארוע חובה לכל חובב תעופה שמכבד את עצמו ../images/Emo3.gif כמובן, כשלא הייתי בסלון, טיילתי בפריז, וזו כשלעצמה חוויה בלתי נשכחת (מאד ומתמיד אהבתי לטייל בבירת צרפת). חזרתי עם מתנות תנחומים (חוזרים למדים ../images/Emo10.gif ) - ג'ויסטיק hotas cougar (כבד - בע...) ומסוק חשמלי קטן וחמוד שמעביר לי את הזמן. בקיצור - עוד טיול הסתיים לו. מקווה שעוד אחד יגיע בקרוב. בברכת Happy landings, אלעד.

eladי

New member
יש גם יש...

אם יהיה לי זמן, אעלה אותן לפורום. בינתיים אני הולך להשלים שעות שינה ../images/Emo1.gif

למעלה