חזרתי מסין, אך איני יכולה לרקוד

חזרתי מסין, אך איני יכולה לרקוד

הכיצד שאלתם? כי אני בחורה מוכשרת! איך אצא לטיול ולא אחזור פגועה איכשהו? מכירים את זה/זו שבכל טיול שנתי בכיתה נופל/ת? נפצע/ת? לימכית כזו? אז זו אני! כמובן שבעת הטיול, שהיה מדהים ד"א, טיילתי לי להנאתי בשוק סיני קטן, ובנונשלאנטיות מושלמת, התעופפתי לי אחורה לעיני מיליון סינים צוחקים ונפלתי על היד. לקום ולהמשיך? בוודאי! אך לא בלי מרפק שבור! אז עכשיו אני נחה לי בבית, מקלידה ביד שמאל ומתמחה בשליטה שמאלית בעכבר. יש לי מספיק זמן לזה עכשיו. אין ריקודים. אין יצירה. רק ספרים וסרטים. נו? אז נהנה מזה קצת...
תמשיכו לרקוד ולעדכן אותי איזה ריקודים חדשים יש ומה אני מפסידה. ואם יש איזה רישום של ריקוד חדש, עכשיו שאני כבר יודעת לקרוא אותם, אוכל להשלים את החומר כך... בילוי נעים לכם וסופ"ש מהנה. וכמובן, שנה חדשה טובה...

No name for now

New member
קודם כל החלמה מהירה

מאחת שגם תמיד קורים לה דברים כאלה (לפחות אני לא שוברת כלום
) ולגבי העכבר את יכולה להגדיר אותו כעכבר לשמאליים (תחפשי בלוח הבקרה/Control panel) ואז הלחיצה על הכפתורים תהיה קצת יותר אינטואיטיבית.

tzion10

New member
ברוכה הבאה והחלמה מהירה

אגב לידיעתך לרקוד צריך 2 רגליים (וגם לא תמיד) ורק יד אחת !!!!! אז בלי תירוצים

ניצנץ1

New member
חומר, את יכולה ללמוד מבעלי איך

רוקדים ואפילו זוגות עם יד שבורה.. כל שנה של סקי- שבר קטו באצבע, יד , מרפק. והוא רוקד, אלא מה? אז לחזור ומהר.. גם ליצירה, לפחות באופן ווירטואלי.. ללמוד מאתרים לא רק ריקודים, גם יצירה חדשה.

loona moon

New member
welcome ../images/Emo24.gif

וכמו שאמרו לפני... מה זה הפטורים האלה ?? אהה? לעבודה אני מבינה
אבל לריקודים
אחותי, גם אם היד שבורה
..שנסי את שלושת הגפיים האחרות
וקדימה לרקוד... (ויופי שנהנית בטיול..)

זמן לילה - תעברי את זה בשלום

אני סבלתי קשות , בנופלי על ריצפת גרנוליט , בפסטיבל כרמיאל, ואני מבין אותך מאוד. גם אני שברתי את ידי. שאלוהים יעזור לך לעבור את "זמן הלילה" הזה, ושתגיעי מהר "לזמן אור". זו תקופה מבאסת. תהיי אופטימית - כי הזמן הוא הרופא הטוב ביותר. עוד ניראה אותך רוקדת אתנו, ואני כבר מזמין אותך לרקוד אתי - אם תרצי. יענקלה לוי

סיון 37

New member
ברוכה הבאה והחלימי מהר! ../images/Emo24.gif

אני לא יכולה לתאר לעצמי מצב נורא מזה... לא תוכלי לרקוד? בלתי מתקבל על הדעת!! מאחלת לך מכל ליבי שתשובי במהרה למעגלי הרוקדים!

תודה יקיריי!

על העידוד והאיחולים. יענק'לה, זמן לילה זה טוב... הרבה דברים טובים בלילה...
וגם זמן אור זה טוב... בקיצור בכל דבר יש טוב! אפילו כשכואב יש טוב. נחים בבית, משלימים סרטים וספרים, משלימים כוסות קפה עם חברים ושיחות שנדחו כבר יובלות, מתפנקים על המשפחה, מתעודדים מחברים
... אז תהיה הפסקה קצרה מריקודים. גם ככה בערב היד כבר מאוד כואבת, אז מאמץ של ריקוד לא מתאים עדיין. לקורס אני בינתיים מגיעה! את זה לא מפסידה! לילה טוב לכולם!!!

"צריך לקום ולעמוד הזרם הוא חזק..."

"צריך ללכת הלאה לקראת מחר חדש נכון שזה לא קל בכלל אבל עוד יש תקוה תמיד בא משהו אחר ואז הכל עובר............" (מתוך "לקום ולעמוד"/מילים ולחן: יאיר גורן) אז, זמני יקירתי, שתהיה לך החלמה מהירה! מכל הלב!

זמן לילה חביבתינו.אני מאמין ומקוה

שתחלימי מהר,לא יותר מ-3 שבועות,כי את בחורה צעירה ואופטימית והחלמתך תהיה מהירה,

זמן לילה - לא שאני רוצה להרגיז אותך

אבל בואי נעשה חשבון קטן ונראה מה את הולכת להפסיד בגלל היד הפגועה. אז ככה: 1. לנהוג את לא יכולה - תאמיני לי שאין הנאה גדולה כמו הנהיגה, אוי כמה אני נהנה לנהוג, בטח גם את נהנית לנהוג וחבל שלא תוכלי לעשות זאת. 2. לרקוד ריקודי מעגל תוססים - זה החלק הכי אהוב עלי בהרקדה, חבל שאת לא יכולה, אוי לא נורא. 3. גם ריקודי זוגות את לא יכולה - אני מדמיין אותך מחזיקה בבן הזוג בשתי ידיים בריקודים: קרקובייק, זמן לילה, נעמה, סמל אהבה, המלאך שלי וריקודים רבים אחרים שלאור מצבך לא תוכלי להנות מהם בזמן הקרוב, זה ממש עצוב, ממש ממש עצוב. 4. גם להקליד בהנאה חוויות לחברי הפורום את לא יכולה - אני מתאר לי שאת מתייסרת באצבעות יד שמאל ובחיפוש מתמיד אחר האות הבאה, לא נורא, בתוך חצי שנה מקסימום שנתיים זה יעבור לך. אומנם יהיו עוד כמה חודשים של החלמה אבל גם הם יעברו..... בתוך כמה שנים. 5. גם להחזיק כוס תה או נס קפה את לא יכולה - אומנם גם ביד שמאל אפשר להנות עם הקפה, אבל זה לא אותו דבר...חבל, חבל מאוד, לא נורא, העיקר שהארומה של הקפה מורגשת באויר. 6. גם לדבר על מה שקורא בהרקדות את לא יכולה, כי את כבר לא בהרקדה. אומנם אפשר לעדכן אותך דרך הפורום, אבל זה לא אותו דבר, עצוב, מאוד עצוב. בוודאי יש לך עוד הנאות רבות אחרות שנמנעות ממך (למה את בוכה? מה עשיתי?). אני מקווה זמן לילה שהצלחתי איך שהוא לעודד אותך קצת, תאמיני לי שממש ניסיתי לעודד אותך, אבל מה לעשות, זה מה שיצא. ובמחשבה נוספת - אחרי שרואים מה אנו מפסידים, אולי רק כך נדע להעריך את מה שיש לנו ואותו אנו מרויחים.

לפחות היא לא היתה בצונאמי....

אבל צומי את מקבלת בשפע
את ההודעת צומי שלי השארתי לך בתא הקולי שלך ותזכרי - זה כולה יד שבורה - כואב, מעצבן, מציק - הכל נכון אבל היה יכול להיות יותר גרוע תרגישי טוב, תחזרי מהר לפעילות מלאה (מיותר לציין שאני הייתי רוקדת גם עם רגל שבורה, נכון
) אוהבת
מואאאאאאאאה

להצחיק הצלחת וזה חשוב...

ברור לך שלא אשב בחיבוק ידיים חצי שנה, כן? אז אוותר על זוגות, כי יש בני זוג ש/ממש מפרקים אברים מקומם... אבל למעגל אני חוזרת וביד אחת!!! לא תיפטר ממני לתקופה כה ארוכה...
אהבתי את הציניות. קלטת כנראה את הראש שלי...
ועכשיו, אם אבוא, תוכל להתחשב בידי הפגועה ולא למשוך אותה כשנרקוד זמן לילה... אה, ולנהוג לא צריכה, אין אוטו... מתפנקת קצת על אחרים... מה גם שאני לא מתה על פעילות זו. הדבר היחידי שחבל זה שאפסיד ריקודים חדשים ואצטרך להשלים. אבל עשיתי את זה אחרי 10 שנות הפסקה, אז אסתדר גם הפעם... נ.ב. פק"א, שמעתי את הודעתך והתחממתי. תודה לך!!!! יש לך את זה.

למעלה