חזרתי מלונדון

ninelives99

New member
חזרתי מלונדון

תודה רבה על ההמלצות. בזכותכם התחדשתי בשני הבקבוקים שתוכלו לראות בתמונה המצורפת. יופי של המלצות! יופי של וויסקי! הברוכלאדי הוא לטעמי חוויתי יותר מבין השניים- מתוק וונילי בצורה מטורפת. מאוד ייחודי, קל היה לי להתמסר אליו. פעם הבאה אני חייבת לקנות גם את הגירסא המעושנת. זה מתבקש. הבנריאך 21- לוקח לי קצת יותר זמן לגלות אותו. הוא מורכב מאוד ומאוזן, מחליק בגרון. שתי הקניות היו נהדרות אבל מבין השניים דווקא הברוכלאדי הפיל אותי לרצפה! שוב, תודה על ההמלצות! ענת

תתחדשי! איפה קנית?

שם כל חנות יכולה להיות חוויה בפני עצמה! וזה טבעי שלבנריאך לוקח יותר זמן להתגלות. בוויסקי מבוגר הטעמים נוטים יותר להתמזג זה בזה, ולפעמים קשה להבין אותם. תנסי הוספת טיפת מים, וגם לתת לוויסקי קצת זמן בכוס להיפתח. יש שאומרים ככלל אצבע דקת המתנה על כל שנת יישון מעבר ל-10 שנים. אני לא אופתע אם במשך הזמן, אחרי שתכירו יותר טוב, תעדיפי יותר דווקא אותו. בכל מקרה - תהני
Slainte!

ninelives99

New member
תודה תודה!

פעם ראשונה בוויסקי אקסצ'ינג. חוויה נהדרת והמוכרים שם כל כך נחמדים שזה הופך את הקנייה לעוד יותר כיף ממה שהיא כבר ככה. חייבת לחזור לשם בהקדם... יש עוד כל כך הרבה דברים לקנות
נהנתי! ולגבי בנריאך, בהחלט- אני מוסיפה מים ומחכה. זה הכרחי להכרה טובה של הוויסקי. ויחד עם זה- לאט לאט. כל דבר יגיע בזמנו. ותודה על הטיפים כמובן :)

ninelives99

New member
אה כן, וגם...

היו שתי רכישות יקרות בתחום הבירות (יקרות = יקר ביחס לעלות סטנדרטית של בקבוק בירה) אבל אני לא יודעת אם ועד כמה זה יהיה מעניין (אותי, בכל אופן, זה מהפנט. ייפתחו במועד מיוחד שבוע הבא ועד אז... נותר לי רק לכסוס ציפורניים ולא להפסיק לחשוב עליהן): Mikkeller Black Hole - Barrel Aged Edition - Bourbon BrewDog Abstrakt AB:07

foodnwine1

New member
אחלה ויסקים

אני דווקא אוהב את ה 21 הוא מצוין. גם הלאדי 10 אחלה של דבר. גם לא יקר. לגבי ברוכלאדי מעושנים, ממליץ בחום על סדרת ה PORT CHARLOTTE שהאחרון מביניהם הוא ה 9 ח"ח או הפורט שרלוט הרגיל 46%. כבול ואיכויות מצוינות של לאדי. SLAINTE

למעלה