חזרתי מטיפת חלב

אשל2

New member
חזרתי מטיפת חלב../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

היום אני שבוע 29+2 ועליתי בחודש האחרון 3 ק"ג!!!!!!!!!!!!!! האחות בטיפת חלב די נכנסה בי, ואמרה לי שאני צריכה להפחית בפחמימות.. בסה"כ עליתי עד עכשיו 7.5 ק"ג ודווקא שמרתי גם החודש, אבל אני ממש לא יכולה להסביר את העניין. עכשיו כבר 1 בצהריים ואני עדיין לא מצליחה להרגע מאז הבוקר... מה לעשות??? אני יודעת שאני לא יכולה לעשות דיאטה.. בנות - אני חייבת עזרה, עידוד, משהו!!!

cookie1

New member
עלייה במשקל היא אישית

אני למשל לא מעלה כמעט כלום עד חודש חמישי, ואז מתחילה העלייה. בכל מקרה למרות שעליה במשקל יכולה לנבוע מעוד גורמים מלבד זלילה, כדאי ורצוי לשמור על תפריט מאוזן בכדי להמנע מצרות.

נו אז

היי אני שבוע 30 ועליתי עד עכשיו 13 ק"ג לא שאני גאה בזה אבל לא ממש אכפת לי , דיאטה אני אצטרך בכל מקרה וכל עוד זה לא מהוה סכנה לעובר אני לא חושבת שצריך לחשוש תשתדלי לאכול מסודר

פיצוש 1

New member
רופאת המשפחה שלי המליצה לא ללכת

לטיפת חלב אלא לבוא למעקב הריון אצלה, היא טוענת שבטיפת חלב האחיות קצת מהדור הישן והנה בבקשה,קיבלת מנה קלה של התייחסות לא במקום יש דרכים להסביר ולגרום להריוניות שהן צריכות לאזן את משקלן ולא להתעצבן,בכל מקרה אני ממליצה בחום להירגע ולא לקחת ללב. בסופו של דבר כל אחת עולה כמה שהיא עולה,יש כאלה שעולות במשקל פחות ויש שיותר..שיהיה יום נפלא

קודם כל תרגעי ,ומהר!

כולה טיפת חלב. אוסף אחיות היסטריות. זה לא נשמע לי הרבה לעלות 7.5 ק"ג בשבוע שלך.לא סוף העולם. אני בשבוע 27 ועליתי 15 ק"ג. נכון שזה לא אידיליה אבל אני ממש לא נלחצת מזה, ויודעת שאח"כ הכל יורד. אל תשכחי שחם ואת בטח גם מתנפחת. שימי לב רק שאת לא סוכרתית, זה הדבר היחד שיכול להיות "פלילי".

711ליאם

New member
דעה קצת שונה......

אני מטופלת בטית חלב ויש לי אחות מ-ד-ה-י-מ-ה. היא צעירה מאד וגם בהריון, כך שהיא ממש מייעצת ועוזרת. מלבד זאת, אל תזלזלו כ"כ במה שהאחות אמרה - נכון שלעלות 7.5 ק"ג בשבוע 30 זה יפה, אבל מצד שני עלייה של 3 ק"ג בחודש אחד היא לא בריאה ומוגזמת. ראשית, בלי להליחץ, זה אחד מהסימנים של רעלת הריון ושנית אם היא לא תזהיר, אז תחשבי מה יקרה אם מעכשיו תעלי כל חודש 3 ק"ג עד הלידה..... זה לא בריא לך, לעובר ואח"כ קשה מאד לרדת. עכשיו - הכל תלוי איך נאמרים הדברים - אם היא הסבירה לך בצורה יפה ונעימה על הסיכון, אז היא רוצה רק בטובתך, אבל אם היא העירה בעוקצנות ולא הסבירה כלום, אז זה באמת גועלי מצידה או מצד כל אחות אחרת בטיפת חלב שמעירה הערות לא במקום.... ליאם

אחיות כאלה הן זן נדיר בטיפת חלב.

לצערי הרב רוב האחיות טרחניות והיסטריות ואני אומרת את זה מנסיון של שני ילדי הראשונים. מילא בהריון הראשון,עוד הייתי "טירונית" והכל נראה לי כמו תורה מסיני , בהריון השני כבר הקשבתי בנימוס ובחצי אוזן,והפעם בחרתי לעשות את מעקב ההריון אצל האחות בקופ"ח מכבי, והיא ממש קורקטית ולא מייללת יותר מדי. רעלת הריון מגיעה עם סימנים נוספים, ויש דרכים לבדוק את זה חוץ מלהיות ישר היסטריים.(לחץ דם,חלבון בשתן שגם כך בודקים ביחד עם המשקל). אני יכולה להגיד לך שאני ממש לא אוכלת הרבה,ולא אוהבת שוקולדים,עוגות ומטוגן, ואני עולה במשקל המון.אז נכון שזה לא תענוג גדול, וכבר סייגתי את עצמי מקודם, אבל עדיין 7.5 ק"ג זה בגדר הסביר בפרט שהיא אומרת שהיא שומרת על מה שהיא מכניסה לפה. דעתי לגבי טיפת חלב תופסת גם לאחר הלידה, כי האחיות שם מאד לחוצות בנוגע להתפתחות הילד, ואם במעקבים שלהם תינוק לא עושה משהו לפי ה"טבלאות שלהן" הם ממש מלחיצות. אז נכון שהבדיקות חיוניות ונחוצות כדי להיות עם יד על הדופק, אבל חייבים לשים דברים בפרופורציות. ורק להשכלה כללית- לאחותי היתה רעלת הריון, והיא גרה רחוק ממני. אף אחת מהאחיות בטיפת חלב לא עלתה על זה, למרות שעלתה 9 ק"ג בחודש (לא טעיתי במספר)והיתה נפוחה כולה מבצקות . בשניה שראיתי אותה הטסתי אותה לרופא נשים שלה וגם הוא לא טרח להתרשם מהמראה שלה,ואמר לה לגשת לבי"ח "מחר בבוקר" למוניטור. באותו לילה היא ילדה בלידה בסיכון גבוה.

אמא'לה.. העירנות אכן חשובה. אני

בהמלצת בנות בפורום הולכת למעקב אצל האחיות במאוחדת! מתוקות להפליא . שבוע 24 עליתי 6 קילו, החודש עליתי 2 קילו ונלחצתי והאחות הרגיעה אותי שאין סיבה לדאגה, ביקשתי דיאטנית והיא אמרה לי להתייעץ עם הרופא - בעיניה מיותר! הרופ שלי טוען שטפו טפו ההריון שלי "כמו בספרים" ואם אני רוצה דיאטנית אז בכייף (רק בגלל שאני לא אוכלת בשר ודגים ) נראה לי סביר בהחלט !

למעלה