עוד קרונות בשלגחזרתי מחמישה ימים באירופה המושלגת
ת"א = וינה - ג'נבה - וינה- מריבור(סלובניה) - וינה - ת"א חמש טיסות, רכבת אחת, חשמלייות, תחתית, אוטובוסים בשדה התעופה ועוד ועוד. הכל מכוסה שלג... אז הנה המתאבן, רכבת בוינה
ונעבור למטוסים..השכנים חונים בג'נבהעוד קרונות בשלג
שימו לב לקטר הקיטור שמתחבא בצד ימין בין העצים והעמודים
מטוס קנדאייר רגיו ג'טונעבור למטוסים..השכנים חונים בג'נבה
טרוליבוס בג'נבהחזרתי מחמישה ימים באירופה המושלגת
ת"א = וינה - ג'נבה - וינה- מריבור(סלובניה) - וינה - ת"א חמש טיסות, רכבת אחת, חשמלייות, תחתית, אוטובוסים בשדה התעופה ועוד ועוד. הכל מכוסה שלג... אז הנה המתאבן, רכבת בוינה
קטרים בשלג בגראץ שבדרום אוסטריהטרוליבוס בג'נבה
חדש וחדיש
הרכבת מוינה לסלובניה על גשר בשלגקטרים בשלג בגראץ שבדרום אוסטריה
צולם מהרכבת שלקחה אותי מוינה לסלובניה
עוד קרון בשלגהרכבת מוינה לסלובניה על גשר בשלג
(סנטוריון היה הטנק בו לחמתי בששת הימים ואני משתמש בכינוי בעיקר בחו"ל)
בני אני מאוד מתגעגעהרכבת מוינה לסלובניה על גשר בשלג
(סנטוריון היה הטנק בו לחמתי בששת הימים ואני משתמש בכינוי בעיקר בחו"ל)
אתה רוצה לקרוא את הטורים ב"טורבו"?בני אני מאוד מתגעגע
לטורים שלך במגזין טורבו (ז"ל) על ההיסטוריה של הרכבים והתחבורה בארץ. איפה אפשר לקרוא עוד טורים שלך בנושא, אם בכלל ? (אני מתאר לעצמי שאני לא היחיד).
התכוונתי, כמובן, לטורים חדשיםאתה רוצה לקרוא את הטורים ב"טורבו"?
או כתבות אחרות? אז כתבתי בזמנו קצת ב"ידיעות אחרונות" וקטע אחד או שניים ב"הארץ" וכמובן ב"אבטומוביל" (ביטאון מועדון החמש). הכל שמור אצלי ואולי באמת אסרוק אותם לאתר באינטרנט...
כמה שאני אוהב חשמליות (טראמים)טרוליבוס בג'נבה
חדש וחדיש
אוי ג'נבה ג'נבהטרוליבוס בג'נבה
חדש וחדיש
אז קבל עוד רכבות בתחנת ג'נבה....אוי ג'נבה ג'נבה
או כפי שאמרו לי כאן שצריך לכתוב : ז'נבה . (בעצם מה זה משנה...). רק בדצמבר האחרון ביקרתי אותך ואני כבר כל כך מתגעגע...תודה בני על הדיווחים והתמונות (לא רק מג'נבה / ז'נבה) ...![]()
אז קבל עוד רכבות בתחנת ג'נבה....
שני מערכים מהירים של הרכבת השויצרית נושקים אחד לשני...
איזה יופיחזרתי מחמישה ימים באירופה המושלגת
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.