חזרתי מחמישה ימים באירופה המושלגת

מצב
הנושא נעול.

ת"א = וינה - ג'נבה - וינה- מריבור(סלובניה) - וינה - ת"א חמש טיסות, רכבת אחת, חשמלייות, תחתית, אוטובוסים בשדה התעופה ועוד ועוד. הכל מכוסה שלג... אז הנה המתאבן, רכבת בוינה

עוד קרונות בשלג

ת"א = וינה - ג'נבה - וינה- מריבור(סלובניה) - וינה - ת"א חמש טיסות, רכבת אחת, חשמלייות, תחתית, אוטובוסים בשדה התעופה ועוד ועוד. הכל מכוסה שלג... אז הנה המתאבן, רכבת בוינה
עוד קרונות בשלג
שימו לב לקטר הקיטור שמתחבא בצד ימין בין העצים והעמודים

טרוליבוס בג'נבה

טרוליבוס בג'נבה
חדש וחדיש

הרכבת מוינה לסלובניה על גשר בשלג

קטרים בשלג בגראץ שבדרום אוסטריה
צולם מהרכבת שלקחה אותי מוינה לסלובניה
(סנטוריון היה הטנק בו לחמתי בששת הימים ואני משתמש בכינוי בעיקר בחו"ל)

בני אני מאוד מתגעגע

(סנטוריון היה הטנק בו לחמתי בששת הימים ואני משתמש בכינוי בעיקר בחו"ל)
בני אני מאוד מתגעגע
לטורים שלך במגזין טורבו (ז"ל) על ההיסטוריה של הרכבים והתחבורה בארץ. איפה אפשר לקרוא עוד טורים שלך בנושא, אם בכלל ? (אני מתאר לעצמי שאני לא היחיד).

אתה רוצה לקרוא את הטורים ב"טורבו"?

בני אני מאוד מתגעגע
לטורים שלך במגזין טורבו (ז"ל) על ההיסטוריה של הרכבים והתחבורה בארץ. איפה אפשר לקרוא עוד טורים שלך בנושא, אם בכלל ? (אני מתאר לעצמי שאני לא היחיד).
או כתבות אחרות? אז כתבתי בזמנו קצת ב"ידיעות אחרונות" וקטע אחד או שניים ב"הארץ" וכמובן ב"אבטומוביל" (ביטאון מועדון החמש). הכל שמור אצלי ואולי באמת אסרוק אותם לאתר באינטרנט...

התכוונתי, כמובן, לטורים חדשים

או כתבות אחרות? אז כתבתי בזמנו קצת ב"ידיעות אחרונות" וקטע אחד או שניים ב"הארץ" וכמובן ב"אבטומוביל" (ביטאון מועדון החמש). הכל שמור אצלי ואולי באמת אסרוק אותם לאתר באינטרנט...
התכוונתי, כמובן, לטורים חדשים

כמה שאני אוהב חשמליות (טראמים)

טרוליבוס בג'נבה
חדש וחדיש
כמה שאני אוהב חשמליות (טראמים)
ככה אני שונא טרוליבוסים. יצא לי לסוע בפורטו בטרוליבוסים. רעשניים ומגעילים. לעומת זאת בכל המקומות שהייתי והיו טראמים נסעתי בהם בכיף. ואילו הערים : מלבורן (חייתי בה כחצי שנה בשנת 2001. אולי העיר עם הכי הרבה טראמים בעולם). איסטנבול (הטראמים ממוזגים ומפוצצים בנוסעים) אמסטרדם (אולי המתחרה הגדולה של מלבורן על כמות הטראמים) פראג (טראמים מטופשים. יכולים לסוע לכוון אחד בלבד ולכן בסוף הקו יש מעין ככר שהטראם מתחייג לו לכוון ההפוך). קרייסט-צ'ארץ' (באי הדרומי של ניו-זילנד. יש רק קו 1 לתיירים) ליסבון (טראמים ישנים וציוריים, לעתים תרתי משמע)

ארזS

New member
אוי ג'נבה ג'נבה

טרוליבוס בג'נבה
חדש וחדיש
אוי ג'נבה ג'נבה
או כפי שאמרו לי כאן שצריך לכתוב : ז'נבה . (בעצם מה זה משנה...). רק בדצמבר האחרון ביקרתי אותך ואני כבר כל כך מתגעגע...
תודה בני על הדיווחים והתמונות (לא רק מג'נבה / ז'נבה) ...

אז קבל עוד רכבות בתחנת ג'נבה....

אוי ג'נבה ג'נבה
או כפי שאמרו לי כאן שצריך לכתוב : ז'נבה . (בעצם מה זה משנה...). רק בדצמבר האחרון ביקרתי אותך ואני כבר כל כך מתגעגע...
תודה בני על הדיווחים והתמונות (לא רק מג'נבה / ז'נבה) ...
אז קבל עוד רכבות בתחנת ג'נבה....
שני מערכים מהירים של הרכבת השויצרית נושקים אחד לשני...

omer landau

New member
איזה יופי../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gifתודה רבה

איזה יופי
תודה רבה

מצב
הנושא נעול.
למעלה