חזרתי מבילוי מדהים....

חזרתי מבילוי מדהים....

כל הזמרים שאני הכי אוהבת על במה אחת מעבירים מיקרופון מאחד לשני מאלתרים פשוט מדהים.... אבל אותי מצחיק שמה שמעסיק אותי שבין כל האנשים שהיו שם (דוגמניות כדורגלנים שחקנים וכו') הייתי הבחורה הכי שמנה..... ואני לא באמת שמנה אבל כולן שם היו קולביות..... פשוט מפחיד.....

../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

הכי שמנה????????
הכי סקסית

david 61

New member
אין ברירה צריך דיאטה

גם אני אוהב מאד אוכל טוב וחברה שלי מבשלת נהדר אבל גם משגיחה עלי שאני לא מגזים

david 61

New member
אני אין לי סיכוי להיות קולב

אבל משתדל לא להיראות כמו ארון בגדים חחחחחחחח

את לא שמנה, וזה מראה שהכל יחסי

ולמה נדמה לי שהם מעדיפים דווקא את היותר מלאות?

פושפוש....

עכשיו לא לאכול שבועיים!!!! ותהיי קולב. בר לא את המלאות יותר רק מלאות מספיק.....

טלה, פרט הסבר ונמק...../images/Emo78.gif../images/Emo94.gif

(מורה כבר אמרתי?) 1. למה התכוון המשורר בדבריו: א. "מלאות יותר" ב. "מלאות מספיק", הבא דוגמאות. 2. דרג את המושגים הבאים (מהגדול לקטן) מלאה מאד, שמנה, שמנמנה, מלאונות, עגלגלה, מלאה יותר, מלאה מספיק.פונצ'קיס, סופגנית, עגלגלת, מלאה במקומות הנכונים. _____ _____ ____ ____ _____ ________ ________ ______ ______ __ גדול קטן

בנתיים בר...

בתקופת ימי הביניים, אבירי השולחן העגול רתמו את נשיהם בחגורות צניעות ויצאו למסע הצלב. בדרך, אחד האבירים שואל את נושא הכלים שלו, "למה שמת חגורת צניעות לאישתך? הרי היא כל כך שמנה ומכוערת, מי בכלל ירצה לגעת בה?" "אתה מפספס את הנקודה", אומר נושא הכלים. שאל אותו האביר, "לאיזו נקודה אתה מתכוון?" נושא הכלים אומר, "אחרי שאחזור אגיד לה שאבד לי המפתח..."

GOG1

New member
פושפוש יקירתי../images/Emo24.gif

קודם כל את לא שמנה, דבר שני אני לא מהקולבות, אבל כולם אומרים לי שאני רזה מדי. לדעתי ביננו בסוד, כולם אוהבים מלאות... רק פוחדים להודות בקול רם

../images/Emo45.gifיחי יחי , חסל חסה, לבן ופריכיות

ובדיחה על נשים שמנות, למה עדיפה אישה שמנה על פני אישה רזה? אישה שמנה מחממת בחורף ועושה צל בקיץ... טוב גם אם אתם מכירים... תצחקו (נימוס נימוס..)

*יערית

New member
יקירתי...../images/Emo24.gif

זה בראש שלך וזה רק נדמה לך
סקסיות לא מתבטאת בכמות השומנים...זה מה את משדרת

למעלה