חזרתי מאילת ב
לפני מס' שעות

מצב
הנושא נעול.

singera

New member
חזרתי מאילת ב../images/Emo160.gif לפני מס' שעות

חזרתי מאילת ב
לפני מס' שעות
טסתי במחלקה שאני קורה לה: "FIRST CLASS"

omer landau

New member
איזה יופייייייייייייייי../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo51.gif

מבט על של נת-באג 2000000
איזה יופייייייייייייייי

איזה תמונה יפה טרמינל 3 שלי חחח
תודה על התמונות איך היה באילת??? חשבתי שדלת הקוקפיט צריכה להיות תמיד סגורה לא???? נכון שזה היה רק בחנייה אבל עדיין עד כמה שהייתי מת להכנס לשם לדעתי היא צריכה להיות סגורה

singera

New member
אני טסתי בקוקפיט קומבינות במשפחה

איזה יופייייייייייייייי

איזה תמונה יפה טרמינל 3 שלי חחח
תודה על התמונות איך היה באילת??? חשבתי שדלת הקוקפיט צריכה להיות תמיד סגורה לא???? נכון שזה היה רק בחנייה אבל עדיין עד כמה שהייתי מת להכנס לשם לדעתי היא צריכה להיות סגורה
אני טסתי בקוקפיט קומבינות במשפחה

singera

New member
והנה הנחיתה

אני לא יודע אם זה לחץ אויר או פורק
צואה
והנה הנחיתה
4 מנורות אדומות אומרות שהמטוס יגיע לפני המסלול, 4 לבנות אומרות כי המטוס יאחר את המסלול, שילוב של 2 ו2 אומר כי המטוס במצב תקין

singera

New member
הנה פאנל עליון של הקוקפיט

והנה הנחיתה
4 מנורות אדומות אומרות שהמטוס יגיע לפני המסלול, 4 לבנות אומרות כי המטוס יאחר את המסלול, שילוב של 2 ו2 אומר כי המטוס במצב תקין
הנה פאנל עליון של הקוקפיט

A r i e T

New member
לא לירג'ט

וזה החלום שלי
בומברדיה לירג'ט
לא לירג'ט
זה קנדאייר צ'לנג'ר. חוץ מזה, תמונות נהדרות בעיתוי מושלם. אפשר לומר ששמנו השבוע את אילת על המפה בפורום. אתה טסת ב4X-BAZ ועוד בקוקפיט. אני רק צילמתי אותו ביום שישי שעבר מיד אחרי הנחיתה באילת. כל השבת התהלכתי מסביב לשדה בציפיה לראות אותו ממריא, אבל הוא כנראה החליט "לשמור" שבת... דווקא הופתעתי לראות את אל על נוחת וממריא באילת במהלך השבת. מוזר לחשוב שרק לפני שבוע הייתי באילת. זה נראה לי כבר זכרון רחוק.

דובושכ

New member
הטייס בשמאל או בימין?

זוכרים FIRST CLASS??
הנה תמונה מה-COCPIT של 4X-BAZ הלא הוא 757-200
הטייס בשמאל או בימין?
בהמשך לשרשור- דיון על נהיגה בצד ימין ו/או שמאל מתברר שבאוירונים הטייס יושב "נוהג" בצד שמאל! מה לגני הליקופטרים?

singera

New member
זה לא כ"כ נכון

הטייס בשמאל או בימין?
בהמשך לשרשור- דיון על נהיגה בצד ימין ו/או שמאל מתברר שבאוירונים הטייס יושב "נוהג" בצד שמאל! מה לגני הליקופטרים?
זה לא כ"כ נכון
משנוהג על הקרקע יושב בצד שמאל (למרות שאפשר גם בימין) וניתן לתפעל הגהים בשני המקומות הסנג'ר יושב בצד ימין מטפל בקשר ומקריא את הpre flight וכל ההכנות שלפני הטיסה ובזמנה והטייס במושב השמאלי עונה על השאלות

מצב
הנושא נעול.
למעלה