חזרתי!!! ויש לי שאלה

חזרתי!!! ויש לי שאלה

אז ככה, קודם כל חזרתי, מה המצב?! המון זמן שלא הייתי פה!!! גילחתי את הביצים, לא שזה מעניין אותכם אבל זה נחמד. אבל השאלה היא: למה בת רומזת כשהיא מדברת איתך חופשי על סקס ומה שהיא אוהבת לעשות וכו' וכו', אבל אז אומרת שהיא לא רוצה שתרד לה?! אם זה האמת או שסתם היא לא חרמנית או מה?

כלומר?

ממה היא כבר יכולה להיות מושפעת? היא התחילה את השיחה הזו, ואת זה שהיא יורדת וירדו לה וכו' וכו'

נו... מושפעת../images/Emo80.gif

דיבורים דיבורים פקה פקה כזאת... יש אנשים שיודעים רק לדבר. לא אוהבת אנשים כאלה

אבל..

אם היא לא הייתה מרגישה איתי מספיק בנוח אז למה מלכתחילה היא התחילה לדבר איתי על זה?! זה די סותר זה את זה, לא?

לא הבנת...

היא לא רוצה שתרד לה היא דיברה איתך על סקס והכל...כי בקשר לסקס היא יותר פתוחה לא יודע מה היא אמרה...כאילו...היא סתם דיברה איתך על סקס או דיברה איתך עלייה עושה סקס? בכל מקרה...בנות...מאוד רגישות בקשר לכוס שלהן בהתחלה כשכל זה חדש...ואחרי איבוד הבתולים עוד והכל...רובן ירדו לך וישכבו איתך אבל לא יתנו לך לרדת להן...כי בקשר לכוס של...זה כבר יותר מידי...שתראה אותו ככה...

עכשיו הבנתי למה היא לא רוצה

דיברתי איתה עכשיו! הבנתי למה היא לא רוצה, זה פשוט שהיא בת 18 והיא אובת גברים "בשלים" מבוגרים" והיא יוצאת עם חבר'ה לפחות בני 25+ החבר האחרון שלה היה בן 28, וכשהיא שכבה בפעם הראשונה בגיל 16 היא שכבה עם בן 25!!! אררג!!!!!!

כונפה לא, אבל..

נראה לי שהיא חולת סקס או משו, עכשיו היא טוענת שאני לא משווק את עצמי מספיק טוב! מ ה היא רוצה שאני יעשה? שאני אוציא חולצות ופליירים ומדבקות מה?! וכל אחת שתשכב איתי אני אתן לה מדבקה שרשוום "שכבתי עם ללא תוכן חיים ונהנתי"?!

עדכון קטן!

מעבר למה שרשמתי למעלה, שהיא יוצאת עם בני 25+ אז כן היא יודעת שאני נמשך אליה, והיא מודה שהיא הסתכלה עליי. מה אני מפספס פה?! למה היא מסתכלת עליי אבל בידיעה שהיא יוצאת עם בני 25+ ולמה היא מדברת איתי על הסקס שלה אם היא לא רוצה בכלל לעשות איתי?! משהו דפוק לא?!

מה כבר דפוק פה...

כולה דיברה איתך על סקס...אני מדבר עם הרבה מאוד אנשים על סקס...זה אומר שאני רוצה לשכב איתם כולה דיברה איתך על זה...זה לא אומר אוטומטית שהיא רוצה סקס ממך

אני יודע

אני יודע שלא אבל, אם הייתה רואה את כל השיחה הייתה רואה שיש פה משו דפוק, ועכשיו היא אומרת שאני לא מספיק מפותח כי עצמות האגן והחזה שלי עוד לא הגיעו לגודלן הסופי וכו' וכו', היא שרוטה! משו פה בהחלט דפוק

אני עובר הלאה

אבל זה מעצבן כל כך מה שהיא אומרת פה! היא עכשיו טוענת שכל מי שאתה מדבר איתה על סקס היא ידידה בלבד, האם זה נכון?! לא!

דיברתי עם הרבה ידידות על סקס...

היא סתם דיברה איתך על סקס...ואתה סתם התחרמנת לא כל אחת שמדברת איתך על סקס רוצה לשכב איתך או שהיא טיזרית שרצתה לגרות אותך ואז לומר לך לא

למעלה