חזרתי, התגעגעתי, מעדכנת ../images/Emo41.gif
בוקר טוב לכולכן. קודם כל המון תודה על האצבעות שהחזקתן לי ועל התפילות ועל המסרים. אין לכן מושג (בעצם יש לכן) כמה הדברים האלה מחזקים ולפחות מרוממים את הרוח של מי שנמצא בלחץ ובחרדה כל כך גבוהה. אז המון תודה. בינתיים (
) אסור עדיין להרגע אבל... בדיקת הפיש יצאה תקינה. ביום רביעי יצאתי לבדיקת המי שפיר כשבאמתחתי כל הסטטיסטיקות שיכולות להעביר אדם על דעתו - עם 1:328 לפי שקיפות עם 1:100 לפי בדיקת דם (שכללה שיחה הסטרית מצדם של מרפאות זר) עם 1:1 לפי מבטה ודבריה העגומים של רופאת הנשים שלי שכמעט ולא הותירה לי סיכוי עם 1:200 בגלל המי שפיר ועם סיכוי של 1:1 שאני מכפכפת את בעלי המסרב בכל תוקף להראות סימני לחץ וממשיך להגיד לי "אני לא מבין ממה את לחוצה" ממש כאילו אין מחר (...תוצאות של פיש...)
כשהגענו, היה סיכוי 1:1 שצלאל ישלח מבט מרגיע וחיוך אל האישה המוטרפת שישבה מולו. כך נפגשו להם השניים, צלאל ובעלי, הידועים בשם "ירון" שכנראה מבחינה נומרולוגית מסביר את החיוך שלא מש מפרצופי השניים. העבירו להם השניים דחקות בעוד אני נראית לפרקים כך
וגם כך
. במילים אחרות, היה מרגש. בעצתה של נייטי דיברתי עם יפה האחראית (נייטי - תודה תודה תודה
) וסיפרתי לה על עברי ועל ההווה שלי. כנראה שהנתונים היו כל כך גרועים שהיא הבינה שלא ניתן במצבי לתת לי תשובות רק ביום שני, התקשרה מיידית למעבדה וסידרה לי תשובות ליום שישי+שליח שיצא משם בטיסה לכיוון המעבדה. אלא מה - התשובות הגיעו ביום חמישי!!!!! אחר הצהריים. כשסמדר אמרה לי שהתשובה תקינה שאלתי אותה שאלה אחת מתבקשת בקול סדוק "את בטוחה שזו הבדיקה שלי". זה מאוד הצחיק אותה. אני ממש הייתי רצינית. אז זהו, חזרתי קצת לנשום ומחכה בקוצר רוח לתוצאות אמת (כולל קולות הימאים). אז אחרי כל זה פלא שאני פיתחתי תלות באצבעות ובתפילות שלכן... שוב תודה שאתן כאן. עדיין אי אפשר לשמוח (כך אני מנסה להזכיר לעצמי כל הזמן משום שבדיקת המי שפיר היא הבדיקה הקובעת) אבל מקווה לטוב.
בוקר טוב לכולכן. קודם כל המון תודה על האצבעות שהחזקתן לי ועל התפילות ועל המסרים. אין לכן מושג (בעצם יש לכן) כמה הדברים האלה מחזקים ולפחות מרוממים את הרוח של מי שנמצא בלחץ ובחרדה כל כך גבוהה. אז המון תודה. בינתיים (