חזרתי, התגעגעתי, מעדכנת

sarity33

New member
חזרתי, התגעגעתי, מעדכנת ../images/Emo41.gif

בוקר טוב לכולכן. קודם כל המון תודה על האצבעות שהחזקתן לי ועל התפילות ועל המסרים. אין לכן מושג (בעצם יש לכן) כמה הדברים האלה מחזקים ולפחות מרוממים את הרוח של מי שנמצא בלחץ ובחרדה כל כך גבוהה. אז המון תודה. בינתיים (
) אסור עדיין להרגע אבל... בדיקת הפיש יצאה תקינה. ביום רביעי יצאתי לבדיקת המי שפיר כשבאמתחתי כל הסטטיסטיקות שיכולות להעביר אדם על דעתו - עם 1:328 לפי שקיפות עם 1:100 לפי בדיקת דם (שכללה שיחה הסטרית מצדם של מרפאות זר) עם 1:1 לפי מבטה ודבריה העגומים של רופאת הנשים שלי שכמעט ולא הותירה לי סיכוי עם 1:200 בגלל המי שפיר ועם סיכוי של 1:1 שאני מכפכפת את בעלי המסרב בכל תוקף להראות סימני לחץ וממשיך להגיד לי "אני לא מבין ממה את לחוצה" ממש כאילו אין מחר (...תוצאות של פיש...)
כשהגענו, היה סיכוי 1:1 שצלאל ישלח מבט מרגיע וחיוך אל האישה המוטרפת שישבה מולו. כך נפגשו להם השניים, צלאל ובעלי, הידועים בשם "ירון" שכנראה מבחינה נומרולוגית מסביר את החיוך שלא מש מפרצופי השניים. העבירו להם השניים דחקות בעוד אני נראית לפרקים כך
וגם כך
. במילים אחרות, היה מרגש. בעצתה של נייטי דיברתי עם יפה האחראית (נייטי - תודה תודה תודה
) וסיפרתי לה על עברי ועל ההווה שלי. כנראה שהנתונים היו כל כך גרועים שהיא הבינה שלא ניתן במצבי לתת לי תשובות רק ביום שני, התקשרה מיידית למעבדה וסידרה לי תשובות ליום שישי+שליח שיצא משם בטיסה לכיוון המעבדה. אלא מה - התשובות הגיעו ביום חמישי!!!!! אחר הצהריים. כשסמדר אמרה לי שהתשובה תקינה שאלתי אותה שאלה אחת מתבקשת בקול סדוק "את בטוחה שזו הבדיקה שלי". זה מאוד הצחיק אותה. אני ממש הייתי רצינית. אז זהו, חזרתי קצת לנשום ומחכה בקוצר רוח לתוצאות אמת (כולל קולות הימאים). אז אחרי כל זה פלא שאני פיתחתי תלות באצבעות ובתפילות שלכן... שוב תודה שאתן כאן. עדיין אי אפשר לשמוח (כך אני מנסה להזכיר לעצמי כל הזמן משום שבדיקת המי שפיר היא הבדיקה הקובעת) אבל מקווה לטוב.

מיליתו

New member
איזה נשימה אפשר לנשום פתאום...

טוב לשמוע דברים כאלה. אני כל כך מבינה את ההיסטריה שלך. תראי באיזה היסטריה אני, ועוד עם תוצאות הרבה פחות גרועות משלך. עכשיו נחכה לתוצאות האמת רק כדי להשלים את הנשימה ואת ההריון עד הסוף
.

sarity33

New member
שכחתי לציין

צלאל ה -
הבדיקה עצמה עברה ממש טוב. את צלאל לא הכרתי בנושא דיקור הלכתי בזמנו למומחה ידוע אחר ואני לרגע לא מצטערת על הבחירה הנוכחית. מיומן, מהיר, מקצועי, לא מכאיב וכמובן מרגיע.

נאשא

New member
שריתי, איזה כיף!

אני מתה מאיך שאת כותבת, כל המידלדל שיש לי בבטן עכשיו רועד (וזה לא יום שקל להצחיק אותי בו). אני כל כך שמחה! סיכוי של 1:1 שצלאל ישלח מבט מרגיע... כל כך נכון. איזה כיף שיש אותו ואיזה כיף שלפחות הפישפוש יצא טוב. מחכה איתך לתוצאות השלמות ולעוד טוב שיקרה.

אומי 3

New member
מזל שלא כיפכפת אותו

חראם עליו ועל הכפכפים. יופי שיצא טוב עד עתה מקוה שגם יתר התוצאות יהיו טובות והציפיה תהיה קלה.

A C D

New member
נהדר../images/Emo70.gif

מחכה להמשך בשורות טובות

אשנתי

New member
וואוו!

כל הכבוד לך שאחרי כל הסיפור הזה את עוד מסוגלת לשבת ולכתוב כזאת הודעה יצירתית! אני מאוד שמחה לשמוע שהפיש יצא תקין, זה מאוד אופטימי! ובטח מרגיע, לפחות קצת. מקווה שיעברו עלייך שלושה שבועות שקטים שבסופם תוצאה תקינה!

רונה 4

New member
איזה כיף לשמוע ../images/Emo13.gif

את כותבת כל-כך מדליק. להמשך עגול ארוך ותקין. רק עכשיו שמתי לב שאנחנו חולקות את אותו תאריך אובדן (מלבד השנה). מקווה שבעתיד נחלוק תאריכים קצת יותר שמוחים
.

אילו בשורות טובות ../images/Emo19.gif

שמחה לשמוע על התוצאות הטובות. מאמינה שם התוצאות השלמות תהיינה מעולות. תמשיכי כך

נייטי

New member
ידעתי שתצליחי איפה שאני פישלתי!

היתה לי הרגשה כזו שאם נותנים לבנות שם סיבה טובה הן יחסכו ממך סבל. אני הבנתי את זה רק בשני בבוקר כשהתיפכתי וגוללתי בפני יפה את סיפורי העצוב ואכן תוך שעתיים התקבלה התשובה. הצטערתי שלא עשיתי את זה מבעוד מועד. כשאת שאלת כאן את השאלה זו היתה ההזדמנות לבחון עד כמה אני פישלתי לעצמי
. העיקר שנחסכו לך שלושה ימים של: הוצאת שחורים וחירור פניך, טיפוס על קירות יזום, טיפוס על העצבים של בעלך ושל חברותיך (תשאלי את הפילה/תמי/קליניק כמה סבל הסבתי להן) ובעיקר שזכית לסופ"ש מפנק. אכן מראות קשים! אההההההההה וכמובן, אחרי כל הזיבולי שכל שלי, יש לציין שאני בעיקר שמחה שהתשובה טובה!!!!!!!!!! מחכה איתך לתוצאה סופית טובה.

למעלה