חזרתי היום מגיבוש צנחנים

• פותח הנושא KT2
  • פורסם בתאריך

KT2

New member
חזרתי היום מגיבוש צנחנים

זה היה הסיוט הכי גדול שעברתי בחיים שלי. ביום השני הייתי אומנם על סף בכי אבל זה אפילו לא משתווה ל5 שעות שבהם עזרנו וניקינו את המטבח זה היה פי 5 אם לא 6 יותר קשה מנטלית ואם היו נותנים לי הייתי חותם ויתור כבר אז זה ממש לא שווה את הסבל הזה. נ.ב מי שהולך שבוע הבא לגיבוש תזהרו מיהודה הוא הבן אדם הכי מניאק שנוצר על פני כדור הארץ פשוט תברחו ממנו.

Flashback 0 0

New member
אותי העיפו היום כבר אחרי הבר-אור

כי ה2000 שלי היה על הפנים. (בטן 61, שכיבות שמיכה 38) טוב, דיי ידעתי שאני לא יצליח בגיבוש הזה. קשה להביא את הגוף שלך לכושר גבוה מיד אחרי מחלה ארוכה. חפיף.

YanivM17

New member
באמת כמה עשית?

חבר שלי לא רץ הכי מהר אני לא רוצה שהוא יעוף :(

MiNTz XX

New member
שאלה

הבטן והיידים שלך זה תוצאה סבירה.. מה עשיתה ב2000 שהעיפו אותך ? הלכתה?

Flashback 0 0

New member
בו נגיד שאפילו לא ביררתי...

בערך 350 מטר הלכתי, ולא רצתי. אז שבאתי לבחור בסוף ואמרתי לו את המספר שלי, והוא שאל "אתה בטוח ?" הבנתי שאין טעם לברר.

וואלה אחי גם אותי העיפו באותו היום

הייתי ב21-22 ותאמין לי זה לא היה 2000 זה היה בסביבות ב3000 וגם אותי העיפו אחרי הבראור ומה המצחיק שהיה מאחורי עוד כמה אנשים ואת אחד מהם הם העבירו זה פשוט מבאס תתחת לא נורא נשרוד מה היה העדפות לך מבין ה4 האפשרויות בחירה?

KT2

New member
עכשיו אני הרבה יותר טוב

אבל בגיבוש הקטע עם השקים היה מטורף ואל תקרא את כל המאמרים שיש באתר הם ממש לא תורמים כי אני הייתי בטוח שאחרי שעה של שקי חול לא נרים יותר שקים זאת היתה טעות כי בכל תחנה היו שקים כל הזמן בצוון שלי (5) היה לנו קצין מסיירת צנחנים והוא אמר לנו לשעות דברים שפיזית לא ניתנים למשל לרוץ עם שק חול של25 קילו באויר מעל הראש וככה עוד פעם ועוד פעם וכל מי שמוריד את השק או שהשק נוגע בראש נרשם שלא עמד במשימה (וכולם נרשמו לפחות פעם פעמיים) ואז יש לך מסע אלונקה שהיה משהו כמו 30 40 דקות כי לא עומדים בקצב ועל האלונקה יש 80-90 קילו ומלא לא עזרו וכל 10 שניות מישהו צועק חילוף זה היה מטורף. אז אם אתה באמת רותה לדעת איך אני מרגיש אז אני לא יכול לשבת ישרכי כל הגב כאב לי ויש לי יותר סימנים כחולים ואדומים על הגב ועל הכתפיים מחול.

YanivM17

New member
תודה ותרגיש טוב !!!!!!

על הפרוט תרגיש טוב אח שלי :\ אתה רוצה צנחנים או שלא לא הבנתי אבל ואני ידבר עם המדריך שלי הוא פלסר צנחנים הפרא אדם הזה.. וככה זה שואה אין מה לעשות :\ כמה שקים באלונקה?

KT2

New member
אני בהתחלה לא רציתי צנחנים

אלה סיירת יעל ואני עדיין רוצה אבל אחרי מה שעברתי היום אני מאוד רוצה סתם בשביל לדעת שלא עשיתי את כל זה סתם. ויש 4 שקים של20-30 קילו על האלונקה

YanivM17

New member
וואלה גם אתה בקטע הזה?! :)

שכחתי גם אני .... זה אחד משלבי הביניים בדרך לשמה (בעיני לפחות) טוב לדעת העיקר שרדת ותקוו הלטוב מה לגבי הראיון לא אמרת שטויות אה? :)

KT2

New member
לא נראה לי

אבל הם שאלו כל מיני שטויות כמו ספר משהו על ההיסטוריה של צנחנים, או איזו תכונה הייתה מחזק אצלך,או למה אין לך חברה דברים שלא תמיד יודעים מה לענות. אהה ופרט חשוב מאוד בראיון האיש תמיד אבל תמיד תסתכל להם בעיניים זה חשוב אני לא יודע למה אבל זה חשוב והם שמים לב לכך.

YanivM17

New member
סבבה

יאללה זוז לישון או שאתה פה כי כל פעם שאתה שוכב כואב לך? :) האי סי שלי בהודעה אישית אצלך! לגבי השאלות של הראיון אני שואל כי חבר שלי התייבש (בדצמבר) והגיע למצב שאמר המון שטויות :\ וכמובן שלא עבר אז זה הדבר שמלחיץ אותי

KT2

New member
אם אתה שואל מה כל כך קשה במטבחים

זה אומר שבחיים שלך לא עשית מטבחים זה פשוט סיוט . וכן סיימתי את הגיבוש

Ofirdt

New member
KT2.....

תשמע, אם בן אדם רוצה להגיע לצנחנים הוא יודע שהוא צריך לסבול את הגיבוש והוא יודע שזה קשה ושזה ממש שואה הגיבוש אבל אין ברירה, מי שרוצה צנחנים צריך להגיע לגיבוש ולתת את כולו גם אם הוא יודע שאחרי הגיבוש הוא לא יוכל להגיע הביתה בכוחות עצמו אלא אם ירימו אותו בידיים, זאת הגישה שלי ואני בטוח ששל עוד כמה אנשים בפורום, ואני בעזרת השם יגיע לגיבוש אוגוסט וייתן את כל כולי בגיבוש ויקרע את התחת ב5 שעות האלה, אני מעדיף לקרוע את עצמי 5 שעות ולסבול ולהגיע לצנחנים מאשר להשבר ואז להתבאס למה פרשתי או לחשוב בדיעבד למה לא נתתי את כל כולי או למה לא השקעתי עוד קצת כי אולי הייתי מתקבל. זאת הדרך מחשבה שלי ולכן אני חושב שמי שמגיע לגיבוש לא צריך לבכות על הדברים שעושים שם ולקטר כי זה חלק מהעניין

למעלה