חזרתי אתמול בלילה מהערכת משקל

2bf2

New member
חזרתי אתמול בלילה מהערכת משקל

היום אני בשבוע 30ולהלן המשקלים... עובר מספר אחד במצב עכוז (שיתהמפך) 1350גרם עובר מס שניים מצג ראש 1500גרם. מה אתם אומרות?! אני מודאגת שכל אחד יגיע ל4קילו כי בהריון הקודם ילדתי את יהונתן 3990

זיק5

New member
למה את כל כך מודאגת

מקסימום תלדי בקיסרי, גם ככה עובר מספר אחד כרגע עכוז אז זה לא כזה לא מציאותי. אצלי הם כמעט חצי מהמשקלים שלך ואני מסיימת מחר 30 שבועות. אז אצלי זה הרבה יותר מדאיג. אצלך יש סיכוי הרבה יותר טוב להם לחיות גם אם הם יוולדו מוקדם. בקיצור- שאלה יהיו הדאגות שלך.

NIKI2109

New member
אחלה משקלים

אם אני זוכרת נכון, בשלבים כאלה של ההריון הם מעלים משהו כמו 150-200 גרם בשבוע, אם את מגיעה לשבוע 38, הם הגיעו בערך ל-3 קילו, אבל בטח לא 4 קילו
. ולגבי המצג, בטח שיכול להשתנות ולא פעם אחת.

stales

New member
נראה לי אחלה!

לא מבינה ממש במשקלים, אבל נדמה לי שמתחילה האטה בגדילה שלהם סביב שבוע 32. לנו ב27+5 העריכו את העוברים ב1200 ו1300 ואני מאושרת מהמשקלים.

האטה בתאומים

אכן כפי שכתבו - בתאומים לקראת שבוע 30 הם לא גדלים (בממוצע כמובן) כמו עובר יחיד אלא פחות והעקומות מתחילות להשתנות. יש באתר של דולברג (כבר שורשר פעם) עקומות של תאומים שם אפשר לראות מה צפוי . וכמובן - הערכות זה רק הערכות. איך אמר הרופא שלי לפני כמה ימים - כשהן יצאו נשים אותן על המשקל ונראה כמה הן באמת שוקלות... הוא יותר מתעניין באיך השליה נראית, המחיצה וכמות המים. ההערכות הן ברות סטיה - תלוי אם נשמו באותו רגע (ואז הבטן קצת יותר גדולה) תלוי במכשיר ותלוי בזוית שלהן. ברור שעוברים שנראית קטנים או גדולים סביר כי הם כאלו - אבל לא להילחץ מהמשקלים - מה שחשוב זה לראות שהחברה הקטנים מתפתחים וגדלים יפה

ראפרית1

New member
כשאנחנו היינו בשבוע 31

ועשינו הערכת משקל הוא אמר ששניהם בערך 1300 גרם וקצת נלחצנו מזה אבל אמרו לנו שזה סביר ככה ששלך נשמעים מעולה :)

למעלה