חזרתי אליכם...-חשוב לי שתדעו...

חזרתי אליכם...-חשוב לי שתדעו...

מזמן שלא כתבתי כאן,יש לי הרבה בעיות עם המחשב,אבל הפורום הזה מאוד חשוב לי ומיוחד לי...גיל אתה יודע למה... בטח ראיתם את הכתבה במעריב על התרופות נגד דיכאון שכביכול אולי מזיכות יותר מהדיכאון עצמו. האמת מאוד נלחצתי מהכתבה ואתם בטח שואלים למה-זה הזמן לשתף אותכם במשהו אישי,אני מטופלת ב``סרוקסט`` כבר כחודשיים,זאת היתה החלטה שלי,לאחר שיכנוע וסיוע אדיר של גיל ושל כמה נוספים ובאמת שהיה קשה לשכנע אותי ללכת על טיפול תרופתי אבל הלכתי על זה וביקשתי את זה. ובאמת חל שיפור-אני יותר מאוזנת,כבר לא נופלת מכל שטות,הרגשה כללית נפשית טובה יותר ואופטימית יותר,כבר לא רע לי כל הזמן,אני לא בוכה ולא כמה עם התקפיי בכי כל הזמן,פחות חרדות ופחות לחץ,בקיצור-למרות כמה תופעות לוואי שעוברות אחרי חודש-אני מרגישה טוב יותר והולכת עם דעתם של אלה שחושבים שזאת וגם כנראה פרוזאק היא המצאת המאה. הפחד הוא כמובן מה יקרה בלי התרופה,באמת שלא בא לי לקחת אותה כל החיים ואני רוצה להיפטר ממנה כמה שיותר מהר וללמוד להסתדר בלעדיה אבל בינתיים אני מרגישה רוב הזמן טוב נפשית וגופנית ובכלל וזה מה שחשוב,אז זה בעזרת תרופה-שיהיה. העיקר שאני כבר לא רוצה להעלם כל הזמן או לישון או למות-אני בהחלט רוצה רק להרגיש טוב סוף סוף אחרי המון זמן שהרגשתי רק רע. אז הכתבה במעריב קצת הלחיצה,אבל הדעות שונות אז אני מאמינה שיהיה בסדר. אני מוכנה לשתף ולספר עוד למי שמעוניין לשמוע... נכון שזה לא פתר לי את הבעיות הרגילות כמו למצוא עבודה או דירה או ללמוד אבל אני מאמינה שאם ההרגשה הפנימית השתפרה אוכל בכוחות מחודשים לנסות ולשפר גם את החיים שלי.

גיל.

New member
התגעגעתי!!!

אני שמח לראות אותך איתנו! מה שלומך? אני ממש שמח לשמוע שאת מרגישה טוב יותר! לגבי הכתבה, ד``ר עישר כתב בדיוק מה דעתו על הכתבה המדוברת... אני נוטה לסמוך עליו... הוא רושם גם לי את הכדורים. פרוזאק היא בהחלט המצאת המאה! התרופה הזו פתרה לכל כך הרבה אנשים את הבעיה של הדיכאון או הפרעת החרדה! אתם לא יכולים לתאר לעצמכם כמה שזה טוב עד שלא תנסו... זה לא שתהפכו פתאום לסמיילי חייכן, ממש לא. זה גם לא שמצב הרוח שלכם יהיה טוב תמיד. מה שכן, דמיינו שמצב הרוח שלכם הוא גרף, לפעמים הוא עולה ולפעמים יורד. הפרוזאק, לא דואג שהוא ישאר למעלה, אלא לוקח את כל הגרף כמו שהוא ומרים אותו קצת, כך שהמצב רוח הטוב הופך לטוב יותר והרע, לפחות גרוע... תחשבו על זה! גיל.

יפהפייתי הנרדמת, אני שמח שטוב לך

ועוד יותר שמח שלא נכנעת לכתבה חסרת האחריות שנכתבה במעריב. יש פיתרון מעבר לתרופות, בד``כ כהמשך להן ואז במקומן: טיפול הכרני! את יכולה להתחיל עם קריאת הספר ``בוחרים להרגיש טוב`` של ד``ר ברנס. תקבלי מושג כיצד את יכולה לשלוט בחייך. אם תצליחי גם לתרגל, תוכלי לצאת מזה לבד ולשלוט. אם לא יש מטפלים מצויינים שאוכל להמליץ לך עליהם. לאחר הפסיכוטראפיה הזו, תרצי בבדאי להפסיק את התרופות, כדי להגביר את שליטתך, גם במצבים קשים יותר. אני מבטיח לך שזה ניתן.

למעלה