חזרתיייי[[[[[[[[[[[:

• פותח הנושא NTsAn
  • פורסם בתאריך

NTsAn

New member
חזרתיייי[[[[[[[[[[[:

חזרתי מיומיים גיחה בלטרון! היה נורא נחמד, קצת מעפן, בכל זאת, זו גיחה של ביצפר.. אבל בגדול היה ממש כיף[[: גיליתי המון דברים חדשים והגיחה הזו, כמה שהיא הייתה קצרה, שינתה לי לגמרי את כל ההסתכלות על החיים... מקווה שהתגעגעתן אליי[: קחו תמונה, כדי לעשות לכן חיוך...

SummerSpirit

New member
תמונות חדשות של מרי-קייט

היא חורשת על התלבושת הזאת.אותו תיק, אותו צעיף, כמעט אותם משקפיי שמש וטייטס, מגפיים...כאילו, זה יפה אבל מיצינו.

SummerSpirit

New member
אני חושבת שאחד זה אייס קפה והשני

הוא קפה רגיל- קפה חם. אין לי שמץ למה היא סוחבת ש-ת-י כוסות קפה, במיוחד בבוקר, גם קר וגם חם.

תודה על התמונות של מרי קייטטטטטטטטט

amitush26

New member
../images/Emo187.gifתודה על התמונות אבל...

זה מטומטם לסחוב שתי כוסות קפה. אנ חושבת שהיא פשוט קנתה עוד אחד בשביל מישהו אחר שרצה, באוטו. אולי אחד השומרים... או יותר פשוט- אולי לאשלי?

rommsy16

New member
כן..

ולמה היא גם סוחבת את הספר ביד?... יש לה תיק!! ודי באמת נמאס מהתילבושת הזאת.. למרות שהמגפיים מדהימות.. אולי פשוט לא היה לה זמן לפרוק את כול הבגדים מאז שהיא עברה דירה..?

Mk cool

New member
אולי לא היה לה מקום בתיק.. ואת האיס

הקטע שלה עם האייסקפה ידוע אני חושבת שעברנו אותו כבר.. חלק מההתמכרות שלה לאייסקפה ולקופאין (לא קוקאין.. קופאין זה לא סם!) קשור לאנורקסיה.

amitush26

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo6.gif

חח... די כבר... חשבתי על זה...רדו ממנה! לא כל פיפס שהיא מוציאה קשור לאנורקסיה! היא לא מכורה! פשוט כנראה לפאפראצי יותר נוח לצלם אותה בבוקר כשהיא יוצאת לקנות קפה! היא שותה קפה על הבוקר! כשההורים שלכם שותים קפה על פול קופאין כל בוקר זה אומר שהם היו אנורקסיים? לא! אז חלאס! די כבר! וגם אשלי שותה פול קפה! פשוט הפאפראצי נדבקים למרי-קייט אז די כבר

amitush26

New member
../images/Emo187.gifאה, ורגע,

אם קפה מעיד על אנורקסיה אז קושו מעיד על בולמיה?

למעלה