:חזרנו אתמול מבית משוגעים!!

limlim13

New member
:חזרנו אתמול מבית משוגעים!!../images/Emo6.gif

כל שנה אני אומרת לעצמי שזאת הפעם האחרונה שאנחנו נוסעים לאילת באוגוסט וכל שנה אני עושה את אותה טעות ונוסעת כי הילדים מתים על אילת ומשגעים אותי שניסע... אז הפעם היה ממש קטסטרופה !!! ולא בגלל החום!! מלא אנשים, טיילת מסריחה ומטונפת, הרבה צרפתים שכבשו את אילת עם הצרחות שלהם והברבריות (שלא תבינו לא נכון אין לי שום דבר נגדם..) בקיצור סיוט!!! אבל........... פעם ראשונה בחיים שבחופשה אני דואגת לעצמי ונהנית מפעילות שאני אוהבת או יותר נכון שרוטה עליה
החלטתי מראש שאני עושה את האימונים שלי בשעות הבוקר המוקדמות ואח"כ מתפנה כל היום למשפחה שחס וחלילה לאף אחד לא יהיה על מה להתלונן.. התקשרתי לגלעד שנשמע בטלפון חמוד ומקסים וקבעתי איתו ב530 לריצת בוקר של 20 ק"מ, בערך ב10 בלילה שראיתי שאנחנו לא בכיוון של המלון הודעתי לו שנאלץ לבטל כי זה לא כל כך מסתדר.... עם זאת שהלכתי לישון מאוחר, התעוררתי כרגיל יקיצה טיבעית ב5 בבוקר והחלטתי לרדת לשחות, זה הזמן לומר שהינו במלון הרודס שיש לו חוף פרטי עם חבלים וכל חצי מרובע בערך זה 1100 ק"מ, שירדתי להשאיר את הכרטיס של החדר בקבלה הפקיד לא הבין מאיפה נפלתי עליו ובטח חשב מי זאת המשוגעת הזאת שבחופשה שלה יורדת ב530 לשחות בים, הגעתי לחוף השמש עדיין לא זרחה ונכנסתי למים והתחלתי לשחות חזה כי חתירה עדיין אני לא שוחה מכיוון שאני מתחילה קורס TI אז עדיף לא לשחות כרגע חתירה....(ככה גדי אמר....) שחיתי 2 קמ בערך והיה מדהים!!! הרגשתי שאני בסרט של "נמו" עם כל הדגים !! חזרתי על זה גם ביום השני, ביום השלישי קמתי מאוחר ב6 וחצי אז ב7 כבר פתחתי את החדר כושר עם 7 ק"מ של ריצה וקינחתי ב2 ק"מ של שחיית חזה בים,כל כך נהנתי לשחות היה לי מדהים!! לא האמנתי שיגיע היום שאני יוכל לשלב ספורט והנאה ביחד!!
ועכשיו אני צריכה חופש מהחופש

rasheric

New member
השנה היה מיותר ליסוע לאילת היא הגיעה

לכל מקום.... מבחינת מזג האויר. התאור של הספורט שעשית נשמע קסום. ... למרות שאני לא חושבת שמשהו יגרום לי לשקול חופשה באילת בחודשים הקרובים ....

איזה יופי של חופשה סידרת לך...

אוהבת את המשפט האחרון שלך "לא האמנתי שיגיע היום שאני יוכל לשלב ספורט והנאה ביחד!!" אני זוכרת שכשהקטנות לא ישנו לילה שלם (עד אחרי גיל שנתיים
) פינטזנו על חופשה שבה נוכל לישון ולישון ולישון... איכשהו יצא שכשסוף סוף יצאנו לחופשה כזו, קמנו מוקדם כדי לטפס את הגולן באופניים ולא היתה מאושרת ממני. מזדהה

dganitm

New member
הלו הלו הוא תפוס ../images/Emo196.gif

סיפרתי לו שהוא עומד לרוץ עם בלונדינית מהממת! חבל, פיספס, אולי פעמבאה
שמחה בשבילך שנהנת

ofec bar

New member
שנה הבאה בחרמון

תגידי לילדים שצריך לראות את הענק הלבן גם במערומיו (ובשקט בשקט תקווי שתצליחי לעבוד עליהם, ולהכניס לעצמך עלייה משובחת לפני ארוחת הבוקר).

באופנים או בריצה../images/Emo35.gif זו השאלה...../images/Emo6.gif

למה לעבוד על הילדים? אין כמו החרמון בקיץ. איזור אקלים אחר לגמרי. אויר שאפשר לנשום. פריחה כמעט כל הקיץ וסיורים ללא תשלום וללא כל עם ישראל שבא לגלוש על שלוש טיפות שלג. שלא לדבר על עליות משובחות לפני ארוחת בוקר... מה את אומרת, לימור?

למעלה