חזרזירים (אל תשאלו)

flameable

New member
חזרזירים (אל תשאלו)

שימות הריפרש. סליחה. זה לא נוגע להודעה... בקשר למה שהלך בצ´אט - אני לוקחת את כל האשמה. זה אשמתי. לא הייתי צריכה להעלות את הנושא אבל כשכולם מתלוננים בפרטי על הצפות מצד אחד, אבל על הודעות ארוכות מצד שני אז מישהו חייב להגיד משהו. ויצא והמישהו הזה הוא במקרה אני, שתפס אותי היום מצב רוח קרבי למדי. זה לא אומר שאני בסדר. טעיתי. הייתי תוקפנית מדי, הכללתי, לא הייתי בסדר. זכותכם להתעצבן עלי, כי אני לא בסדר. הרבה אנשים התלוננו על ההודעות בפרטי, ואני פשוט אמרתי בערוץ הכללי מה שכמה וכמה אנשים אמרו לי בפרטי. יכול להיות שניפחתי את זה יותר מדי. מכיוון שאמרו לי שאני עומדת לחרחר מלחמה אני אסתום את הפה שלי, ואז או שתשכחו ממה שקרה, או שתחליטו מה שתחליטו. לא רוצה לחרחר מלחמה, פשוט אמרתי בקול רם מה שאנשים לוחשים לי. לא התכוונתי להעליב אף אחד באופן אישי, אל תקחו את מה שאמרתי אישית. אם בא לכם, תחשבו על מה שאמרתי, ועל מה שאנשים אחרים אמרו. פסיכי - ההודעות האלה _לא_ היו מכוונות אליך. אני יודעת מה אתה חושב. וכן, יהיה רגוע באחת, אם תחזור לשם, נדבר באיציק. וזהו, אני סותמת את הפה לכמה ימים כדי לא לגרום יותר נזקים. יש לי איסיקיו... 109822596 אם מישהו רוצה לדבר... להגיד לי כמה אני מטומטמת... flame

kit k@t

New member
חשבתי על זה ...

ואולי זה לא כל כך נוגע להודעה שלך אבל פשוט לא התחשק לי לפתוח ת´רד חדש בשביל זה . משהו קורה לפורום שלנו , אני ממש לא יודעת מה , אבל עובדה שמאתמול בערב "נוקו" הרבה מאד הודעות , הרבה מאד מאד הודעות ואני לא גאה להגיד שחלקן היו ההודעות שלי , ממש לא גאה בזה . אני לא יודעת למה אבל אנשים כבר לא טורחים לכתוב הודעות בעלות משמעות , אני יודעת שאני לא טורחת , אבל זה לא נחשב כי ההודעות שלי אף פעם לא היו ממש בעלות משמעות , ואלי השינוי בפורום קרא בגלל עזיבתם של אנשים מסוימים ואולי בגלל הצטרפותם של אנשים חדשים , אני ממש לא יודעת . אז כל האנשים שהיו כותבים הודעות בעלות משמעות כלשהי , בבקשה תכתבו שוב הודעות כאלו כי ממש נמאס לי מפורום התיכוניסטים שלנו שהופך בהדרגה לפורום על בנים ועל בנות . קאט

rastotman

New member
22 זה ממש הומופובית-

בכלל, אתם בטוחים שלא עשו כבר את דיון הניקוד הזה פעם?

rastotman

New member
..באמת שאין לי מושג

אבל זה ממש מוזר- אולי את מפחדת מבנות כמו עומר?

luka

New member
אאממ... בהחלט!

אבל אני לא הומופובית. יש לזה שם אחר...אממ... לסבופובית?, כן, שיהיה אני מפחדת מבנות, ואני לא מסוגלת שבנות נוגעות בי... זה מגעיל אותי. באמת. אבל אני לא נגד הומואים ולסביות, אני בעד. כל עוד זו לא אני, כמובן. יערה

kurkevan

New member
אני אדע להתעלם ממך.....

בפגישת פורום הבאה למקרה ותהיה עוד אחת ולמקרה שהפעם אני אחליט להגיע לשם שינוי. וכן, לפי הנושא הנורא נרחב שהיה כאן פעם (תחת הנושא "איזה בזבוז!!!!!איזה הפסד!!!") כבר יצא לי להבין את חיבתן העזה של בנות להומואים מאחר והם כל כך חמודים ורגישים....נו, באמת?!

WC

New member
מוזר

איך מקרים תמימים וחד פעמיים שלא נתתה להם חשיבות בכלל משנים תוצאות של סקר שכזה!!!!! יצא לי 40% הממוצא אמור להיות 38% ומהשורה ההיא עם הצבעים לא הבנתי כלום מה שכן - השאלות היו משעשעות, והציור בדף התוצאות היה מצחיק לאללה!!!! ולא עניתי על חלק מהשאלות כי שום תשובה לא הייתה נכונה WC תוהה מה זה אומר?

WC

New member
כן כן

ממוצע לסטרייטים- 38% (גברים), 33% (נשים) ממוצע להומואים- 51% גברים, נשים לא היה כתוב. WC מה חשבת שהממוצע?

WC

New member
אמרתי נלך עם התזה

אמרו לי בראשון שאני הומו- אז נלך ונבדוק את התוצאות!!! עשיתי את המבחן של ההומואים וקיבלתי 42% שמה אמרו לי שאני בכלל לא הומו- שיש 96% מהקהילה שמחשיבה עצמה הומוסקסואלית יותר הומואית (המצאתי מילה) ממני!!! ועוד כמה ממצעים: השאלונים שונים לגמרי שאלות עדיין משעשעות קיבלתי אותו ציור (אבל תוצאות הפוכות) רוב השאלות שואלות על נסיון- ולאסלה כנראה הרבה אין (אך ניאגרתינו עוד נטויה) האסלה נפלה לה בין הכסאות- היא לא פה ולא שם (כנראה)- טוב, לפחות צחקתי. WC מישהו מוכן להסביר לי איך יצאו לי שתי תוצאות הפוכות???

kurkevan

New member
כן, שתי ילדות על כיסאות גלגלים

....מרגש..... למיטב זכרוני לסבית ממוצעת היא 48 אחוז, אני לא יודעת מה סטרייטית ממוצעת

PsiChO

New member
אני לא הומו!!!

יצא לי 39%... אני מכחיש בתוקף!!! אני לא הומו! פסיכי*Go West... (מעניין אם מישהו הבין את זה).

erlich

New member
חשבתי על זה איזה שניה.

ואז זה היכה בי. למי שלא הבין. אני אסביר באי סי קיו. ולמי שרוצה לחשוב עוד קצת: אחד הכינויים ללדרת למישהו (או מישהי) הוא "לרדת דרומה". אני צודק גלעד? ארז.

למעלה