חזה עוף בתפוזים /מירי בלקין

תוכי

New member
חזה עוף בתפוזים /מירי בלקין ../images/Emo6.gif

4 מנות / כ- 250 קלוריות למנה החומרים: 2 חתיכות חזה עוף גדול לרוטב: 2 כפות גדושות פריגת תפוזים קפוא 1/4 כוס מים שקית מתוק וקל מעט זינגוויל טחון 2 שיני שום כתוש אופן ההכנה: מערבבים את חומרי הרוטב. משרים את חזה העוף ברוטב למספר שעות. יוצקים לתבנית פיירקס ואופים בתנור בחום בינוני כחצי שעה. מקור המתכון: מירי בלקין

אני גאה...זהו המתכון שלי...בחיי.

תוכי היי עד לפני כשנתיים וחצי גרתי בגבעתיים והייתי הולכת למירי בלקין ברמת גן...כל יום רביעי וזה אחד התכונים שאני נתתי לה...בחיי. אני ממש שמחה וגאה שהיא משתמשת בו ועדיין נותנת אותו. אם בא לך אז תשאלי אותה על יעל,חברה של אורית ויסר.אני מאמינה שככה היא תזכור אותי ואם אכן תזכור...מסרי לה ד"ש חם חם ממני. דרך אגב, העוף הזה יוצא משהו משהו. יעל

אבל תוכי אמרה שהיתה אצלה לפני

שנתיים...אז מישהי מכן עושה חישוב לא נכון של השנים...

פנדורה4

New member
בוקר טוב ../images/Emo118.gifוכל השאר, ושאלה ל ../images/Emo118.gif

רצית לשאול אם הדיאטה של בלקין אפקטיבית ועד כמה

היא מאד עוזרת, אבל אני חושבת

שאם יש לך את האפשרות להירשם ולהגיע, זה הרבה יותר קל. המסגרת היא שעושה את ההבדל, לטעמי.

פנדורה4

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifמ ק פ י צ ה ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

תוכי

New member
אני הייתי ../images/Emo91.gif

אצלה ולא כל כך התרשמתי / אהבתי את הצורה שבה היא מרצה וגם חברה שלי שהייתה יחד איתי לא אהבה אותה לעומת זאת הייתי בשומרי משקל בסניף ר"ג ושם המרצה הייתה לדעתי יותר נחמדה כל אחד ומה שהוא אוהב

למעלה