חזה אווז
חזה אווז כפית שמן זית 2 כפות רסק/אבקת שזיף שגיב כוס יין לבן שרדונה לרוטב פלפל שחור מלח אפור גבעול טימין קורט סוכר כוכב אניס ההכנה מחממים מחבת מוסיפים שמן זית ואת חזה האווז כאשר העור למטה מטגנים כחמש דק' העור מפריש את השמן הופכים ומטגנים חמש דק' נוספות בכלי חסין חום שמים תבלינים יין ושזיף שמים את חזה האווז משהים שעה מכסים אופים 20 דק' מסירים עטיפה פורסים דק ומזירים לתנור ל5 דק' נוספות או עד שהרוטב מצטמצם
חזה אווז כפית שמן זית 2 כפות רסק/אבקת שזיף שגיב כוס יין לבן שרדונה לרוטב פלפל שחור מלח אפור גבעול טימין קורט סוכר כוכב אניס ההכנה מחממים מחבת מוסיפים שמן זית ואת חזה האווז כאשר העור למטה מטגנים כחמש דק' העור מפריש את השמן הופכים ומטגנים חמש דק' נוספות בכלי חסין חום שמים תבלינים יין ושזיף שמים את חזה האווז משהים שעה מכסים אופים 20 דק' מסירים עטיפה פורסים דק ומזירים לתנור ל5 דק' נוספות או עד שהרוטב מצטמצם