חו"ד על Lizard skins ....

sdanpo

New member
חו"ד על Lizard skins .... ../images/Emo26.gif

למישהו אולי יש Lizard skins לברכיים (5 רצועות) ולמרפקים ויכול לחוות דעה ???
בתודה מראש דן פורת

RavkatRafi

New member
שלום דן

המגן למרפקים, מנסיוני המוגבל (שלושה שבועות) הוא מצוין - קל, נוח, מחיר סביר, לא מחליק וכו'. לברכיים החלטתילא לרכוש את הליזרדס - הם מסיביים מדי לטעמי (רוכב שבילים פחדן שקנה מגינים יותר מסיבות של שקט נפשי שהם מקנים), ואני בחרתי בפוקס שהם הרבה יותר קומפקטיים. גם על האזוניק שמעתי דברים טובים. כמובן שאם אתה פריריידר רציני אז המלצתי אינה תקפה לגביך. אני בזמנו נעזרתי בניסיונם של חברי הפורום פיש (מרקט) ורשף (באופן עקיף), ואני מניח שהם יוכלו לעזור גם לך, או לחילופין חפש בפורום בערך "מגינים". בברכה רפי

schwinnie

New member
אהלן דני

ראה סקירה שלי ב"הרים" על מגיני מרפקים של LS. בתמצית- הם כשלו במבחן המבצעי הראשון. אבן שחדרה טיפה מהצד פוררה את הניאופרן כאילו היה ממחטת נייר (טישו). אמנם תוקן עם טלאי בד מבפנים ע"י התופרת השכונתית, אבל את המרפק הכואב אני סוחב עד היום (ולא מדובר פה על איזה דרופ אימתני, אלא סתם השתטחות לא יפה בירידה בינונית.

sdanpo

New member
תודה!!!../images/Emo24.gif

תודה יאיר , תודה רפי ! אכן אכלכל את צעדי בהתאם.

רֶשֶף

New member
בבקשה...

לי יש את מגיני המרפקים כבר יותר מחצי שנה. כמגינים רכים הם נקנו מתוך ידיעה ברורה שהם לא בנויים להתמודד עם עצמים חדים. לשם כך - רק מגינים קשים בשילוב ריפוד ניאופרן (כמו מגיני הקומבו של אזוניק למשל - ניואפרן+"קליפות" פלסטיק+5 רצועות. מתוך קונספט של - מגינים אשר ישמשו כנגד נפילות פשוטות (מעידה, החלקה חלקית, חבטות צד ושיחים קוצניים היה ברור לי שאני בכיוון של מגינים רכים. דבר ראשון הצטיידתי במגיני המרפקים של ליזרד סקין. הם נוחים, יושבים טוב, כמעט ולא זזים ואצלי עמדו בלא מעט מבחנים מבצעיים בכבוד הראוי. חששתי שהניאופרן יהיה חם ומזיע בטירוף ו... אכן, הוא כזה. מאידך, תמיד אפשר להתנחם בטיעון הנצחי - "פה בארץ תמיד חם" לא משנה מה תשים עליך. הם לא נועדו להתרסקויות - נפילות מגובה רב, במהירות גבוהה, אל סלעים וכד'. אם אתה שוקל לעסוק בפרירייד או כל סוג אחר של רכיבה אקסטרימית - עטוף את עצמך כמה שיותר ורצוי עם מיגונים קשיחים (מגינים כמו של 661 וכאמור הקומבו של אזוניק - שילוב של פלסטיק קשיח וניאופרן עבה, לא סתם ספוג דק). בשלב הבא מדדתי את מגיני הברך של ליזרד סקין אבל כמות כזו של ניאופרן הרישה לי כבד, חם ומגביל מאד בתנועה (כאמור 5 רצועות) - היה מציק וקשה לרדת איתם לכריעה למשל. עבור הברכיים החלטתי לבחור במגיני שתי רצועות. חששתי מאד בהתחלה שהם לא יחזיקו ויזוזו כל הרכיבה, אבל בגלל שהם קלים מאד יחסית למגיני הניאופרן, הם הפתיעו ביציבותם. אני בחרתי במגינים של אזוניק אבל הונטילטור של פוקס נותנים אותה תמורה (ויש הטוענים אפילו קלה ואוורירית יותר). השילוב של מגינים קשים שוק+ברך צפה לרגליים ומגינים רכים למרפקים עדיין לא הכזיבה אותי אחרי יותר מחצי שנה ו... נפלתי. לא פעם ולא פעמיים. הנזקים היחידים איתם לא התמודדו המגינים הם במקרים של נפילות צד בהן חטפו האגן או הירך. מקווה שעזרתי.

sdanpo

New member
תודה רבה על הפירוט!

אכן אני לא עוסק בפרירייד - פשוט רוצה קצת יותר לזרום סינגלים , ומקווה (למרות שברור לי שאחרי שאקנה כבר יהיה לי תירוץ אחר) שזה יתן לי קצת יותר ביטחון ובאמת קצת יגן מהתגרדויות כנגד סלעים. שוב תודה על הפירוט הרב. דן פורת

למעלה