בבקשה...
לי יש את מגיני המרפקים כבר יותר מחצי שנה. כמגינים רכים הם נקנו מתוך ידיעה ברורה שהם לא בנויים להתמודד עם עצמים חדים. לשם כך - רק מגינים קשים בשילוב ריפוד ניאופרן (כמו מגיני הקומבו של אזוניק למשל - ניואפרן+"קליפות" פלסטיק+5 רצועות. מתוך קונספט של - מגינים אשר ישמשו כנגד נפילות פשוטות (מעידה, החלקה חלקית, חבטות צד ושיחים קוצניים היה ברור לי שאני בכיוון של מגינים רכים. דבר ראשון הצטיידתי במגיני המרפקים של ליזרד סקין. הם נוחים, יושבים טוב, כמעט ולא זזים ואצלי עמדו בלא מעט מבחנים מבצעיים בכבוד הראוי. חששתי שהניאופרן יהיה חם ומזיע בטירוף ו... אכן, הוא כזה. מאידך, תמיד אפשר להתנחם בטיעון הנצחי - "פה בארץ תמיד חם" לא משנה מה תשים עליך. הם לא נועדו להתרסקויות - נפילות מגובה רב, במהירות גבוהה, אל סלעים וכד'. אם אתה שוקל לעסוק בפרירייד או כל סוג אחר של רכיבה אקסטרימית - עטוף את עצמך כמה שיותר ורצוי עם מיגונים קשיחים (מגינים כמו של 661 וכאמור הקומבו של אזוניק - שילוב של פלסטיק קשיח וניאופרן עבה, לא סתם ספוג דק). בשלב הבא מדדתי את מגיני הברך של ליזרד סקין אבל כמות כזו של ניאופרן הרישה לי כבד, חם ומגביל מאד בתנועה (כאמור 5 רצועות) - היה מציק וקשה לרדת איתם לכריעה למשל. עבור הברכיים החלטתי לבחור במגיני שתי רצועות. חששתי מאד בהתחלה שהם לא יחזיקו ויזוזו כל הרכיבה, אבל בגלל שהם קלים מאד יחסית למגיני הניאופרן, הם הפתיעו ביציבותם. אני בחרתי במגינים של אזוניק אבל הונטילטור של פוקס נותנים אותה תמורה (ויש הטוענים אפילו קלה ואוורירית יותר). השילוב של מגינים קשים שוק+ברך צפה לרגליים ומגינים רכים למרפקים עדיין לא הכזיבה אותי אחרי יותר מחצי שנה ו... נפלתי. לא פעם ולא פעמיים. הנזקים היחידים איתם לא התמודדו המגינים הם במקרים של נפילות צד בהן חטפו האגן או הירך. מקווה שעזרתי.