חושבים שעשיתי טעות?

מיקמיק23

New member
חושבים שעשיתי טעות?

חזרתי משיבוץ מחדש בבקו'ם , ונקבע לי ללכת לפיקוד העורף ברמלה. האם זה בסיס טוב? ואיך הוא מבחינת אנשים? הציעו לי , קרייה, צריפין , רמלה. בסוף יצא על רמלה, בעובד כללי...... האם זה יצא טוב אתם חושבים? ואם אני לא יהיה מבסוט ואני לא יסתדר , יהיה קשה לעבור בסיס ? למשל לקרייה.. ואיזה רמת ת''ש אני צריך להוציא בשביל 5 - 9 יומיות? זה ממש חשוב היציאות האלה בשבילי.. אודה לכולם על התשובות.

מיקמיק23

New member
איזה תפקיד כדי לקחת ?

בעבוד כללי, פקיד? משהו משרדי או עובד רס'ר , ראוי לציין שיש לי בעיות רפואוית ואני לא רוצה נגיד אם אני יהיה עובד רס''ר שהוא יזיין אותי בעבודה קשה... אבל אני חייב יציאות טובות , ככה להתקמבן ולצאת מוקדם לפעמים אבל אני לא יודע....

א ו ר3

New member
שמעתי שכן

חברה שלי הייתה שם בתקופה של ההתנתקות במוקד שלהם... היא ממש נהנתה, ואמרה שיש תנאים טובים ואנשים נחמדים והכל (לא שבכל בסיס כ-ל האנשים סבבה אתה יודע..)

מיקמיק23

New member
איך מוציאים לעזאזל ת''ש זה משגע

אותי ! אני במשפחה חד הורית. ואני חייב ת''ש.... ואני מכיר איזה מישהו טחון עם שתי מכוניות , בית פרטי והוציא ת''ש שלא מגיע לו ולא חסר לו ! ולי בטוח יהיה קשה ואני לא יקבל שום ת'ש, ואין לנו רכב בבית .

מיקמיק23

New member
אז מה אחי אתה ממליץ לי

עובד רס''ר ? מבחינת שעות אולי זה יצא לי דווקא יותר נוח, אולי אני יצא יותר מוקדם, והבנתי שפקיד אפשר להשאר קצת אחרי הזמן ולתקתק עבודות. כי אני ממש צריך לצאת כמה שיותר מוקדם...

א ו ר3

New member
אני בת חחחח

ואין לי מושג , תשאל עובדי רס"ר

למעלה