חוק המחשבה

idanmeri

New member
חוק המחשבה

יש שאלה שזמן רב מטרידה אותי. אני יודע שחוק המחשבה הוא כך שאדם החושב טוב על אחרים, מושך לעצמו טוב וגם לאחרים. אך אם אדם שמתפלל לרע עבור אדם אחר, סופו של דבר שהוא מושך לעצמו רע. אך האם הוא מושך רע לאדם שעבורו הוא מתפלל?

היי עידן../images/Emo140.gif "למשוך רע" באמצעות תפילה...

לדעתי, וזו רק דעתי האישית, כל תפילה שהמניע שלה הוא רוע, אין בכוחה להתגשם, לא עבור המתפלל ובטח לא עבור אחרים. שבוע טוב לכולנו

idanmeri

New member
שבוע טוב גילי ../images/Emo140.gif

כשאני אומר "תפילה" אני מתכוון על מחשבות שחוזרות על עצמן כמעין השאה. למשל בן אדם שכל היום מאחל למישהו אחר רע, חושב עליו רע, מקלל אותו בליבו וכו'. אין הוא מושך לעצמו את מה שהוא חושב? תודה לך, שולח המון אור ואהבה

שבוע מצויין../images/Emo13.gif

אתה כנראה מדבר על אדם אובססיבי מאד שמבקש להרע לאחר בכל דרך כמעט... אני רוצה להאמין שזה ל א עובד אבל לא ממש מצליח לי ולכן כנראה שמשהו מכל זה כן נתפס בסופו של דבר, בעיקר אם האחר אינו נוהג להגן על עצמו איכשהו.
זה בעצם מתאר לטעמי את המושג "עין הרע".

idanmeri

New member
עין הרע נשמע הגיוני

אך האם הוא בעל השפעה? כיצד ניתן להיות חסין מרוע של אנשים אחרים?

בדיוק כמו התשובה של גילי ומוסיף

לא חייב להיות רק מחשבות רעות יכול להיות גם קנאה לדעתי ההגנה הכי טובה -ניתוק קשר. יש בעיה כשלא מזהים את אותם קנאים/מאחלי רעות וכשדברים רעים קורים זה כבר מאוחר יותר. במקרה כזה הכי טוב לסמוך על ההורים ולא אחים/אחיות ושאר חברים.

idanmeri

New member
האם דברים רעים קורים כתוצאה מקנאה? :-O

ולאחר ניתוק הקשר- האם ההשפעה תהיה פחות משמעותית? איך מתמודדים עם אדם שאוהב לעשות רע ולהזיק שחיים איתו ביחד?

רותי 11

New member
idanmeri היקר

אתה צריך להבין דבר אחד שכל מה שקורה לך זהקורה בגלל שאתה מאפשר אותו הדרך היחידה לא להיפגע היא לשחרר את הפחדים שלנו ולהבין שאנחנו חסינים מהכל וכל מה שלא חסין זהבגלל שאנחנ ואיפשרנו אותו אותו דרך פחדים או אמונות שיש לנו

idanmeri

New member
תודה רותי יקירתי ../images/Emo24.gif

זאת אומרת שאני האדון למחשבותיי ואף בן אדם אינו מסוגל להשפיע עלי מלבד עצמי. האם את מתקשרת?
אפשר לקבל ממך מסר? שולח לך חיבוקים

בני33

New member
אכן כך עידן,,ואוסיף לדברי רותי,,,

במקורותינו כתוב כך; כי קרוב אליך הדבר מאד, בפיך ובלבבך לעשותו. דברים פרק ל'.

kagome10

New member
פגיעוּת ופגיעוֹת

בעקרון כן. מי שכול הזמן מאחל רע לאחר יכול להביא עליו רע. אם הקורבן יודע איך להתגונן זה מקשה עליו. יש פה לא מעט מיסטיקנים, שאני מניחה שיודעים להתמודד מול עין הרע. אני בעצמי יכולה להגן על עצמי. בנוסף לכך, מעשיו של הקורבן הפוטנציאלי משפיעים. מי שעושה מעשה רע פותח את עצמו לרוע, והעין הרעה יכולה לגרום לנזק בתחום האפור שבין דין לרחמים, לדעתי. כלומר, אם אדם כל הזמן מרכל ומישהו שנפגע נהיה אובססיבי לגבי זה ומבקש שיקרה לו אותו הדבר יש סיכוי טוב שזה יקרה, כי זה צודק. ואם אדם שנוהג צורה זו כי יש לו בעיות אישיות לא קשורות גם כן יהפוך אובססיבי לעניין יש לו יותר סיכוי לפגוע כי בכך שקורבן הפוטנציאלי מרכל הוא בעצם פותח פתח לרוע. גם מידת הקשר של הקורבן לאדם הפוגע קשורה, כי אם הוא קשור עליו ובעצם מרשה לו לפגוע בו אז זה מקל. אני לא מסכימה עם רותי, שביטחון עצמי שלם מגן מפני עין הרע. כמו שביטחון עצמי שלם לא ימנע מאדם להכות את הבטוח בעצמו, או שאדם הבטוח בכך שסיגריות לא מזיקות עדיין יפגע, כך גם לעין הרע יש עוצמה אובייקטיבית. אין לי שום דרך קונבנציונלית להתגונן מפני אדם שגרים איתו ביחד. אירוני למדי, אולם אני נמצאת במצב דומה, ועיקר פעילותי בנושא היא לנסות להתרחק, לשמור על דיסטנס רגשי, לא להיות שם. בנוסף לכך, רצוי לנקוט איזשהי פעולה להתגוננות מפני עין הרע. אולם כאן לא אוכל לייעץ. אני ערכתי טקס מאגי לפני קצת פחות משנה, במידסאמר, להתגוננות. אולם את הטקס כתבתי לבד, ולא אוכל לייעץ לאחר.

למילים יש כוח וגם לאדם יש

כלומר, אדם אחד יכול להזיק או לעזור לאחר אבל רק אם השני מתחבר לתדר שלו, כלומר מפחד. ניתן להגן על עצמנו באמצעות אנרגיה של שמירה עטוף את עצמך בהגנה אנרגטית וכך תשמור על עצמך...

idanmeri

New member
הגנה אנרגטית

כלומר, באמצעות מדיטציה? באמצעות מחשבות אלוהים?

בני33

New member
עידן,,,האם לחתימה שלך,,,

כאן למטה יש קשר אליך,בצורה כזו או אחרת? מעניין

idanmeri

New member
כן...

אני למדתי רייקי 1 ו 2 ואני מוכשר לטפל מקצועית אך אין לזה ביקוש אז אני לא משקיע יותר בכדי לפרסם את זה. בנוסף אני למדתי נומרולוגיה מתחילים ומתקדמים ואני יודע גם זאת מקצועית. מפרש חלומות בפורום חלומות בתפוז ואני אדום שם למעלה משנה

בני33

New member
עידן,,,מה אומר?

שאלתי זאת כי זה פשוט,,,,, אינו מסתדר לי טוב בקשר לשאלות, שאתה שאלת ושואל כאן. יום טוב.

למעלה