חוק הגיוס-זה מתחיל לעצבן

צביקה5311

Well-known member
כולם ללא יוצא מן הכלל בכנסת עובדים אלינו בעיניים
פשוט ישראבלוף שכבר מתחיל לעצבן.
קיבנימט, עזבו אתכם מדמגוגיה זולה,תביטו בפינגווינים האלה, זה ח"ג שממנו אפשר להפיק לוחמים?
אתם צוחקים עלי? את כל השרות הצבאי שלי עשיתי בהנדסה קרבית. בינינו, לא השפיץ של יחידות לוחמות
ועדיין, מכל חפ"ש (חייל פשוט) נדרשת רמת סיבולת בסיסית. תביטו בדוסים האלה. הרי בכוללים למיטב ידיעתי, כושר גופני, פשוט לא חלק מהפורמט.
הם לא ישרדו משא של 10 ק"מ שזה רק "חימום" לדבר האמיתי.
אתם, פוליטיקאים מזדיינים,מתמידים בלהעליב את האינטלגנציה שלנו, העם?
אלה אמורים למלא את המקום של סדיר ומילואימניקים כדי לשחרר אותם לאזרחות או למשימות אחרות?
ואללה? אתם, פוליטיקאים צבועים באמת מאמינים בזה?
כמי שהיה מעל 20 שנה חייל לוחם בהנדסה קרבית, אני לא רואה התכנות לזה. לא עם החומר הזה.
אל תגידו לי "חשמונאים".
שוב, עבודה בעיניים. אלה חוזרים בתשובה, בתחילת דרכם. הם היו "נורמליים". אני לא רואה איך תפיקו "חיילות" ממאה שערים או בני ברק.

evglev1

Well-known member
מנהל
כולם ללא יוצא מן הכלל בכנסת עובדים אלינו בעיניים
פשוט ישראבלוף שכבר מתחיל לעצבן.
קיבנימט, עזבו אתכם מדמגוגיה זולה,תביטו בפינגווינים האלה, זה ח"ג שממנו אפשר להפיק לוחמים?
אתם צוחקים עלי? את כל השרות הצבאי שלי עשיתי בהנדסה קרבית. בינינו, לא השפיץ של יחידות לוחמות
ועדיין, מכל חפ"ש (חייל פשוט) נדרשת רמת סיבולת בסיסית. תביטו בדוסים האלה. הרי בכוללים למיטב ידיעתי, כושר גופני, פשוט לא חלק מהפורמט.
אתם, פוליטיקאים מזדיינים,מתמידים בלהעליב את האינטלגנציה שלנו, העם?
אלה אמורים למלא את המקום של סדיר ומילואימניקים כדי לשחרר אותם לאזרחות או למשימות אחרות?
ואללה? אתם, פוליטיקאים צבועים באמת מאמינים בזה?
כמי שהיה מעל 20 שנה חייל לוחם בהנדסה קרבית, אני לא רואה התכנות לזה. לא עם החומר הזה.
אל תגידו לי "חשמונאים".
שוב, עבודה בעיניים. אלה חוזרים בתשובה, בתחילת דרכם. הם היו "נורמליים". אני לא רואה איך תפיקו "חיילות" ממאה שערים או בני ברק.
בדיוק להיפך אם הם הולכים בבגדים האלה בשיא הקיץ ונחנקים מחום, אבל מקפידים על הלבוש המסורתי הלא מתאים בעליל לאקלים זה מראה שיש להם סיבולת מאוד גבוהה.

שטויות ,הייתי בטירונות שיריון ולא צריך את כל הריצות האלה.

סתם מוגזם.

יותר מזה הריצות האלה מזיקות.

הם נועדו לזמן שאנשים היו בריאים יותר כי אכלו אוכל יותר בריא בצבא ובבית קודם

וכמובן לזמן שהיו צריכים לסחוב פחות משקל של הציוד.

מי שעושה את הריצות הארוכות האלה(ובטח עם הציוד) בוגד בעצמו - זה הורס את הבריאות.

נערך לאחרונה ב:

צביקה5311

Well-known member
שטויות ,הייתי בטירונות שיריון ולא צריך את כל הריצות האלה.

סתם מוגזם.

יותר מזה הריצות האלה מזיקות.

הם נועדו לזמן שאנשים היו בריאים יותר כי אכלו אוכל יותר בריא בצבא ובבית קודם

וכמובן לזמן שהיו צריכים לסחוב פחות משקל של הציוד.

מי שעושה את הריצות האלה בוגד בעצמו - זה הורס את הבריאות.
אני עשיתי טירונות של הנדסה קרבית ב 1979 בגוש עציון, מחזור אוגוסט 79. 4.5 חודשים היה לנו אסור ללכת. ברגע שיוצאים מהמגורים, רק לרוץ. לא ספרינט, אבל לרוץ.מה שכן, בסיום הטירונות הייתי בכושר חבל על הזמן😀. לא רואה חרדי שלא היה חילוני, שיעמוד בזה.

אני עשיתי טירונות של הנדסה קרבית ב 1979 בגוש עציון, מחזור אוגוסט 79. 4.5 חודשים היה לנו אסור ללכת. ברגע שיוצאים מהמגורים, רק לרוץ. לא ספרינט, אבל לרוץ.מה שכן, בסיום הטירונות הייתי בכושר חבל על הזמן😀. לא רואה חרדי שלא היה חילוני, שיעמוד בזה.
שהייתי בטירונות ב 91 לא היה את זה,היה סרגל מאמצים.

ז"א מקל לכבד.

מתאמצים ורצים מעט ולאט לאט מתקדמים.

מתאים גם למי שאין כושר.

מן הסתם גם אני אחרי הטירונות הייתי בכושר גבוה...

למעלה