חוקי עשי ועל תעשי לחמות

חוקי עשי ועל תעשי לחמות

בואו נחבר ספר חוקים לחמוח ! לכל מסגרת מערכת יחסים יש חוקים משלה רק ליחסי חמות/כלה אין. אז בבקשה כלות יקרות להפשיל שרוולים ולכתוב. מה מותר ומה אסור לחמות לעשות/להגיד לכלה/לנכדים.

יש לי יש לי יש לי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כל אסור
- הרי בכל מקרה לא יהיה לה משהו טוב להגיד...

Night Light

New member
הממממ

אל תקחי את הילדים למתקני הטיפוס אם את לא מתכוונת להשגיח מקרוב על האפרוח שלי. נכון שצריך לתת להם חופש לחקור, אבל אם הוא נמצא בקומה השניה של המתקן - אני רוצה אותך עומדת ליד, לא יושבת על הספסל 200 מטר ממנו. כמו שראית, כשהוא נפל ופתח את הראש, אם לא עומדים ליד לתפוס אותו זה די מסוכן. תפנימי בבקשה. אל תקחי את הילדים לארגז חול שניה אחרי שסיימתי את המקלחות שלהם. אם גערנו בילד ושלחנו אותו לחשוב על מה שהוא עשה לבדו בחדר, אל תיכנסי לחדר לנחם אותו. את הורסת את כל האפקט של החינוך והענישה. בשום פנים ואופן אל תגידי לילדים שלי שזה בסדר לעשות עם סבתא דברים שאני חינכתי אותם שאסור לעשות, בפרט ובעיקר כשהם עצמם אומרים לך שאני לא מרשה להם. את מוזמנת להיות סבתא שלהם. זה אפשרי גם בלי לחתור תחתינו ובלי לפגוע בסמכות שלנו בעיניהם. תודה.

ענתר

New member
אל תבטיחי לילדים בני שנתיים שלוש

משהו שאת מתקוונת לעשות אתם רק עוד שלוש שעות, אין להם עדיין יכולת לדחוק סיפוקים. אל תפרי חוקים שלי בבית שלי, ותסיטי את בנותי לעבור עליהם. אל תסיטי את בנותי נגדי (גם לא יעזור לך) כשאת אצלי בבית, תתנהגי כמו שאת רוצה שינהגו אצלך, את לא קובעת, אם השארתי אצלך ביגדי ילדים את לא מעבירה לנכד אחר אל תורידי לי את הבטחון ביכולתי להיות אמא, שמרי על פיך, כשארצה עצות אפנה לקבל אותן

jesenia

New member
עצות נותנים כשמבקשים, אף אחד

לא אוהב הרצאות. אני חושבת שזה כלל הזהב. בכלל - ללא קשר לחמות/כלה. אה עוד משהו, אם את מתכוונת להיות האמא החדשה שלי, תבדקי קודם אם אני מוכנה להיות הבת החדשה שלך.

mbar30

New member
אל תגידי שאת לימדת את הילד לדבר

כי הוא היה איתי שנה וחצי לפני שקבלת אותו למשך חודש... אל תגידי לי שהאוכל שלי לא טעים ליד הילד....

Rene2

New member
כן גם לי יש, אל תגידי בכל יום ראשון

שהקקי של הילדה קשה ויצאו לה גולות והיה לה ממש עצירות (מהאוכל של יום שבת ... שאני מכינה בבית ) או שלפעמים גם את אומרת שהיה לה קקי נורא מסריח.... ואל תגידי שאת נותנת לי יותר מאשר לבת שלך (זה לא נכון וזה לעולם לא יהיה נכון).

חוק מספר אחד - להפסיק לעשות הפליות

ולא משנה בין מי למי חייב להיפסק בין הילדים בין הנכדים קורא לשיוויון זכויות במשפחה

אוסה

New member
יש לי רק עשי ......

או יותר נכון התייחסי .... התייחסי לחמות כאילו היא בנאדם רגיל !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אנילה1

New member
בתנאים האלה אני מוותרת להיות חמות

תבואו לבקר אותי רגע לפני מותי.

חוקים

איך אפשר לחבר ספר חוקים לחמיות??????... הן הראשונות לבטל את החוקים, הרי אותן לא צריך לחנך הן יודעות הכל בכל מכל כל......

כל הדרישות שלכן צודקות. מדהים שיש

חמיותכאלה אני חושבת שנשלח לכולן בדאר את "ספר החוקים לחמות" אדית לא קיים שיוויון בשום מקום בעולם, גם אמהות עם הרצון הטוב שלהן נוהגות בכל ילד לפי אופיו, לא מדובר על לתת סוכריה או לקנות גלידה אותו דבר לכל ילד מדובר בדברים מהותיים. גם אצל סבתות יש העדפות לפי האופי של הילד. יש ילדים נעימים וחברותיים יותר ויש ילדים קשים "שמרגיזים" . יש ילדים שיודעים להביע אהבה מוכנים לתת תמיד ויש ילדים שרק רוצים לקבל תמיד. האם תנהגי בהם באותה אמת מידה? שיוויון יש רק במתימטיקה. או בכדורגל "תיקו".

שש שבע

New member
חוק מספר אחד לא לפתח ציפיות משום צד

ציפיות כאמור לכריות, ואם משתמשים בהם לדברים אחרים הם רק מזמינים צרות. תעשו לי טובה, אל תצפו ממני לכלום, ותראו איך תהנו מכל מווה הכי קטנה שאעשה בשבילכם, כנ"ל להפך.

למעלה