חוקי מרפי לא מרפים!

naamamushki

New member
חוקי מרפי לא מרפים! ../images/Emo12.gif

הלכנו היום לעשות מוניטור בקופ"ח בהוראת חדר לידה... כבר שלושה ימים צירים כואבים... כאבי גב ובטן תחתונה ולחץ נוראי על כל האינסטרומנט... בלילה מתעוררת מכאבים. והנה - מגיעים למוניטור - מתחברים ופתאום - דממת אלחוט!!! שוב אני יוצאת עם המילים אין פעילות רחמית! איזו קריזה - בסוף יחשבו שאני לא נורמאלית!!! איך שאנחנו יוצאים - שוב צירים שמקפלים לשניים... ככה היה לי באישפוז פעם יש צירים ופעם אין צירים על המכשיר אבל לי - כל הזמן אותם צירים בלי הפסקה... אני פשוט משתגעת מזה!!! מישהי יודעת לתת לתופעה הסבר??? היום אני הולכת לרופאה שלי נראה מה יש לה להגיד...

נעמה, היה פה לפני כמה שבועות

שרשור על מכשיר שלוקחים מיד שרה שבודק משהו שקשור בצירים. אולי כדאי לקחת אחד כזה במקום להיטרטר לבית החולים למוניטור ולפגוש גם כל מני טיפוסים לבביים כמו הרופא ההוא? ועוד משהו, תגידי לאורז, שיש לה עוד קצת קצת זמן, ושלא תצעק "זאב, זאב" כי בסוף לא תאמיני לה. כשהיא מוכנה על אמת, שתודיע..

חני 105

New member
נעמונת מתוקונת../images/Emo9.gif

לפי דעתי זה נקרא תופעת אורז שרוצה לצאת ולא לצאת
מתוקה הלוואי שיכולתי לעזור לך .... שיהיה לך יום נפלא ומקסים ללא כאבים אוהבת חני

עמית@

New member
תראי, הסבר או לא, זה שאין צירים

במוניטור רק אומר שאת לא הולכת ללדת בשניות הקרובות, כי צירי לידה לא נרגעים במוניטור (למרות שכשזה כבר קרה לי, די קיוויתי שהם ירגעו, אבל הם הגיעו.. ללא רחמים..) בקיצור, מצב האיחס הזה עוד יכול בהחלט להימשך.. (את בטוחה שחיברו אותו נכון? לפעמים הוא מונח לא טוב ולא רושם נכון..)

naamamushki

New member
לי דווקא הסביר רופא בבי"ח

שהמוניטור הרבה מאוד פעמים לא קולט צירים למרות שיש... למרות זאת אני יודעת שזה יכול להמשך עוד הרבה זמן ואני כבר מתחילה לקבל את הדין (לפחות אני בבית). ואני ממש מקווה שלאור ההתקדמות שהייתה לי ביום ראשון עם מחיקה ופתיחה ומיקום ראש העובר ביחס לתעלת הלידה, מהו כן יתחיל לזוז בימים הקרובים... אמן אמן אמן אמן... אגב - כן בבי"ח הניחו לא נכון עד שבאה אחות וקלטה את זה וסידרה ומייד התחילו צירים של 80-60 העניין הוא שאחיות ורופאים מאוד כועסים אם מנסים לתקן אותם... ולדעתי יש מצב שזה קרה גם היום... נו שיהיה - בסוף היא תצא...

naamamushki

New member
מפחיתה את הקליטה שלהם במוניטור...

הכאבים וההתקשויות נשארים אתות דבר...

michal@gal

Active member
מנהל
היה לי ככה בלידה הראשונה

אני שוכבת במוניטור, מתפתלת מכאבי צירים שהולכים ומתגברים, והמוניטור מראה "דממת אלחוט". זה קשור איך שהוא בצורה או במיקום של הרחם כנראה, כי זה המשיך ככה אצלי עד סוף הלידה, כולל בצירי לחץ, והספקתי עד אז לעבור 3 מכשירי מוניטור.

michal@gal

Active member
מנהל
לחלוטין לא

היית צריכה לראות איך בעלי צעק על המיילדת כשהיא התעקשה שאני לא יולדת כי לא רואים כלום במוניטור, והוא אומר שכשאני ככה מתפתלת מכאבים לא יכול להיות שאני לא בלידה.

ככה זה כשהרופאים מסתמכים יותר על

'דווחי המחשב' שלהם מאשר על דווחי המטופלים שלהם. "המחשב אמר שלא כואב לך אז לא כואב לך"

גוגלגית

New member
גם לי היה ככה.

קורה שיש מצב שאת מרגישה צירים, אבל מה: אין התכווצות מספיק חזקה ברחם, לכן המוניטור לא מרגיש. ככה לפחות הסבירו לי. נו עוד יום.....

michal@gal

Active member
מנהל
הסבר קלוש למדי

בהתחשב בעובדה שגם בצירי לחץ המוניטור אצלי לא רשם צירים.

למעלה