חוצה גולן 8

nini10

New member
חוצה גולן 8

לכל משפחת רוכבי האופניים. בסוף השבוע השתתפתי ב"חוצה גולן" - ארוע מרכזי חשוב ואטרקטיבי בקרב משפחת רוכבי האופניים. חוצה גולן נחשב לארוע מאורגן ומסודר כך שלמשתתף תהיה חוויה מהנה ובטוחה במשך שני ימי הרכיבה. ברצוני להלין על כמה מחדלים שהיו באותו אירוע לתשומת לב המארגנים (בתקווה שיקראו הודעה זו) וכמובן לתשומת לב הרוכבים שירצו להשתתף בארוע זה בעתיד. חוצה גולן - להבנתי - הוא אירוע פרטי שלצערי הפך לאירוע מסחרי ריווחי גרידה. באירוע השנה השתתפו כ-400-500 רוכבים (חלקם בינוניים ומטה) דבר שהקשה מאוד על הרכיבה השוטפת. מארגן האירוע -"איקי" הזמין שני אוטובוסים בלבד (לכמות כזו של משתתפים) על מנת שיעבירו את כלי רכבם הפרטיים לסוף המסלול - דבר שגרם לצפיפות איומה באוטובוסים ולכ-15-20 איש לעמוד במעברים במשך כל זמן הנסיעה מקצרין לנווה אטיב - ומחוף גולן לקצרין. מחדל זה יכול היה לגרום לאסון גדול אילו חס וחלילה היה קורה משהו בדרך ואין ביטוח מן הסתם אם מסיעים בצורה כזו כמות אנשים גדולה כל כך. מחובתי לציין שהאירוע היה מהנה ביותר - חוייה שלא אשכח,אבל אם אנשי הארגון לא ילמדו הלקחים בשנה הבאה ויהפכו את החווייה לבטוחה יותר - אני ושכמותי לא נשתתף בו. איקי היקר - אדם שתורם רבות לקהיליית רוכבי האופניים, תרשה לי להעיר לך ולקוות שבאירוע הבא תיהיה יותר רגוע חם ואנושי עם המשתתפים, ואל תחסוך בבטיחות- כי בלי בטיחות שום אירוע לא שווה. שוב תודה לאיקי ול"בכול אופן גולן" על אירוע מהנה ביותר!!! ניר

benzib

New member
חוצה גולן 8

אתמול חזרתי מהטיול המשגע הזה מאוד נהנתי ועל כך אני מודה לכל הקשורים בדבר , למארגנים ולמתנדבים ובכל זאת אציין בתגובה להודעתך : נכון , נכון , נכון אני נחרדתי לגלות איך נחסכו כמה פרוטות (בהשוואה להכנסות) על חשבון הנהגים שעייפו מרכיבה קשה לאורך שעות ובערב נדחפו כמו סרדינים בעמידה באוטובוס שעלה לנוה אטיב בשעת לילה וחושך חזרה לרכביהם. חס וחלילה והיה קורה משהו , אזי בשנה הבאה אם בכלל היה האירוע מתקיים הוא היה נפתח לדעתי בטקס עצוב... אני מבקש ממכם המארגנים להסיק מסקנות ועוד היום ושהדבר לא יקרה שוב. ולסיום אומר ואשבח את המשתתפים הצעירים וה"צעירים ברוחם" שעשו זאת שוב.

למעלה