חופש חלומי ב- SWEET DREAMS

מתי11

New member
חופש חלומי ב- SWEET DREAMS ../images/Emo140.gif../images/Emo91.gif

נעדרתי רבות מהפורום (מחלה ממשוכת שטרם הגיעה לסיומה),כמעט חודשיים עם גיחות קצרצרות הוא כפיצויי על התקופה הלא קלה החלטנו לקחת פסק זמן ולצאת לחופשה.כל זאת לאחר שביטלנו כל החופשים/טיסות/נופשים שתכננו. בהמלצות של כמה חברי פורום התקשרנו לאביהו ,בעלים של צימר SWEET DREAMS במושב אמנון,צפון כינרת. אביהו עשה שמיניות באוויר למצוא לנו מקום וכך
נסענו לנופש. הגענו יום שישי אחר הצהריים.במקרר חיכתה לצליאקית שלנו עוגת שוקולד מדהימה ומיץ תפוזים ומים קרים. לארוחת ערב חיכתה לצליאקית הפתעה - קוסקוס עם מרק אדום!!!,בורקס בשר טעים להפליא,עוף בתנור יאממייי,דגים ומה לא. מנגו שנכתף זה עתה מהעץ עם טעם וריח אלוהי פשוט,אווירה ביתית,חמה וכיפית. יום למחרת ארוחת בוקר מושקעת עם ג'חנון,בורקסים,ביצים חומות וחמות,גבינות,מיצים,ריבות,סלט טרי קצוץ - חגיגה אמיתית. כך זה נמשך עוד 4 בקרים - שקשוקה,חביתות ירק,גבינות,לחמניות ומאפים ללא גלוטן טעימים כל כך שקשה לאמין שזה ללא גלוטן והכל מוגש בליווי של חיוך
הרחב ומכל ה
של הילה,אשת אביהו. הילה המקסימה פינקה את הצליאקית ואחותה וגם אותנו עם הפתעות ללא הפסקה - פה ארטיק,שם שליוק ענקקקקקקקקקק,פה עוגה ,שם לשים לב שיוצאים לטיול ולתת בקבוק מי קרח לדרך,פתאום כוס קפה והכל עם כל כך הרבה חיוך. אותי היא פינקה עם עוגת גבינה הכי טעימה
שאכלתי (שכחתי להגיד לה שאני רגישה ללקטוז
) ונגמרה מהר מדי
. הומלץ לנו על טיול יפה באזור שעזר מאוד מאוד לעבור את השעות החמות של היום.במקום יש בריכה טובה מאוד(ממש לא גיגית),ג'קוזי בחדר,מה עוד צריך? בקיצר - ממליצה מכל הלב.נהננו מאוד מאוד. מתי

כמי2

New member
איזה נהדר

ומאחלת לך שתבריאי מהר ושתצברי כוחות לשנה הבאה. המון אהבה כמי.

מתי, נשמעת חופשה מדהימה. איזה כיף.

אני כל כך שמחה שהיה מוצלח ומפנק אחרי התקופה האחרונה שעברת.

למעלה