חופשת מחלה

• פותח הנושא gagu
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

gagu

New member
חופשת מחלה

חופשת מחלה
שלום רב. התחלתי לעבוד לפני כחודשיים ושבוע שעבר נשברה לי אצבע במהלך ריב עם חבר לעבודה במהלך העבודה. כיום אני לא עובד ואני בחופשת מחלה של שבועיים. בעבודה לא רוצים לשלם לי על חופשת מחלה כי טוענים שאני עובד רק חודשיים ומגיע לי 3 ימים של חופש מחלה שגם הם בשיעור של 37% השאלה היא מה לעשות? האם לתבוע על תאונת עבודה למרות שזה היה ריב בצחוק??? או שאני יכול בכל זאת לקבל פיצוי על ימי המחלה שלי? אודה מאוד לתשובות מפורטות

שיר ורד

New member
לא מגיעים לך ימי מחלה

חופשת מחלה
שלום רב. התחלתי לעבוד לפני כחודשיים ושבוע שעבר נשברה לי אצבע במהלך ריב עם חבר לעבודה במהלך העבודה. כיום אני לא עובד ואני בחופשת מחלה של שבועיים. בעבודה לא רוצים לשלם לי על חופשת מחלה כי טוענים שאני עובד רק חודשיים ומגיע לי 3 ימים של חופש מחלה שגם הם בשיעור של 37% השאלה היא מה לעשות? האם לתבוע על תאונת עבודה למרות שזה היה ריב בצחוק??? או שאני יכול בכל זאת לקבל פיצוי על ימי המחלה שלי? אודה מאוד לתשובות מפורטות
לא מגיעים לך ימי מחלה
מעבר לאותם 3 ימים שצברת (בגין שלושתם יחד תוכל לקבל 75% מהשכר ליום עבודה אחד). אני בספק האם הארוע יוכר כתאונת עבודה. תאונת עבודה צריכה להגרם בזמן העבודה ועקב העבודה. נראה לי שריב עם חבר לא נחשב לארוע שהוא עקב העבודה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה