חופשה ראשונה

z x 7 r

New member
החיים הם מצחיקים.

עד שאתה מת בסוף

z x 7 r

New member
הייתי בסאן אנטון לך וזולדן ובכפרים סמוכים - וגם דיברתי לא

לא מעט עם חברים שנוסעים בשנה 4-6 שבועות. כולם באותה דיעה. מה לא בסדר? לא הייתי ב כככווול אוסטריה (ספק אם יש מישהו שהיה בכל האתרים), באופן כללי ממה שיצא לראות, לא נחמד שם מעבר לאפרהסקי

I Gabe

New member
ממש קשה לי להבין איך התרשמת ככה מאוסטריה

לא יודע איפה היית באוסטריה חוץ מסט אנטון בה לא ביקרתי אבל אני מתחיל לגבש דיעה הפוכה לגמרי. שפשוט חבל לבזבז חופשה על מדינה אחרת. היופי, טיב האתרים, טיב ההדרכה, בתי המלון, האוכל, מגוון המסלולים, התחזוקה, הכל אהבתי באוסטריה יותר מבכל מקום אחר. ולא הזכרתי אפרה סקי כי אני עם ילדים, לא מבלה בלילות. מקסימום ארוחת ערב בחוץ.

רעיון נוסף

אם טוב לכם בנסקו, סבבה.
אבל אם אתם רוצים למשל צרפת, אתם יכולים לארגן לעצמכם דירה, או בקתה במקום קרוב לאתר גדול וגם לאתר קטן.
&nbsp
למשל בפורט דה סוליי יש את St jean d'aulps. הוא אתר קטן (חרמון סטייל) והיתרון שלו זה שהסקי פס שלו עולה ממש גרושים. תוכלו ללון במורזין וסביבותיה. אחר כך בהמשך השבוע כשתתקדמו קצת תוכלו לנסוע למורזין - לה ז'ה (אני ממליץ על לה ז'ה עם מסלולים כחולים וירוקים), שאלו אתרים גדולים יותר. אבל אז תשתמשו בסקי פס ליומיים שנשארו. העסק הזה יחסוך לכם לפחות 100 יורו לאדם.
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

I Gabe

New member
לא הייתי מרכיב חופשה מרובת אתרים ליציאה ראשונה

תן להם ללמוד "מי נגד מי" קודם.

זה לא כזה מורכב

אבל אתה צודק שזה דורש המון תשומת לב וזמן השקעה בתחקירים מצידם.
&nbsp
יש עוד אפשרות!!! שיסעו לאתר שיש בו לא מעט מסלולים ירוקים וכחולים, וברוב האתרים הגדולים אין תשלום על איזור הלמידה, מה שיכול לחסוך להם 1-3 ימים בסקיפס.
&nbsp

nimee

New member
עצה מגולש מנוסה

קלאב מד.
הזמנה אחת, בלי כאב ראש, דואגים לך לה-כ-ל, אינספור פינוקים, והכל ברמה הגבוהה ביותר.
אין שום סיכוי שתתאכזב.

חוץ מזה, אם אתה מזמין בימים הקרובים יש להם מחירים ללא תחרות.
למשל 1200 יורו ל- les arcs בסוף ינואר, בשילוב מבצעים שיש להם כרגע.
(לאחר 100 יורו הנחת חבר מביא חבר - אם אין לך "חבר" בקלאב דבר איתי בפרטי/בפורום)

למעלה