חופי חיפה

b m x

New member
בקדור

אחד החופים הטובים של חיפה ,נמצא ממש קרוב לתחנה המרכזית בת-גלים ,וליד בית חולים רמב"ם. הבקדור-חוף ביתי של החיפאים ,נותנים כבוד במים ויש גל מושלם, קרקע סלעית. ומחזיק טוב בסערות.

b m x

New member
ריפים-פיק

לאחר נסיעה של 10 דקות דרומה ,מגיעים לריפים וכמה מאות מטרים גם לפיק. הריפים -חוף טוב ,חוף לא מוכרז ,ולכן אין שם מצילים ,קרקע סלעית לא מחזיק טוב בסערות ,אין שם כמעט גולשים מציקים יש כבוד במים . הפיק-חוף מוכרז ויש מצילים, קרגע חולית המון ילדים קטנים ויש שם גןלשים בכל רגע נתון חוץ מהחורף שלא באים הילדים. לא מחזיק בסערות ויש שם אחלה גל.

b m x

New member
סגור-נירוונה-קדרים

לאחר עוד כמה מטרים ספורים מגיעים לסגור עוד כמה מטרים לנירוונה ועוד כמה מטרים לקדרים. סגור-קרקע חולית גל טוב לא תמיד יש שם גולשים. נירוונה-קרקע חולית שוב אין כ"כ הרבה גולשים ואחלה גל. קדרים-חוף מוכרז ,קרקע חולית אחלה גל.

b m x

New member
זהו להיום.

מצטער שאיכות לא הכי טובה ,השתדלתי לדייק כמה שיותר חיפאים או כאלה שמכירים את הסביבה אני אשמח אם תתקנו אותי במידה ויש שם טעות. יום טוב.

קרנו

New member
שאלה

מישהו גולש בגומחה הזאת מצפון לבקדור , זו שצמודה לשובר של בה"ד חיל הים ?

b m x

New member
"הדתיים"

ככה קוראים לחוף ,החוף הוא חוף שנסגר לפני שנה וחצי ע"י העירייה, אי אפשר לגלוש בחוף הזה ! לא נכנס בו גל ,ויש בו סחף אדיר. אבל דווקא כן אפשר לגלוש "בבסיס" ,כלומר לגלוש מול הבסיס ,אבל ברגע שנאספים שם הרבה גולשים הוא מעיפים אותם.

sfl

New member
אבל אוףףף

למה לא אשדוד או משו?? חיפה לא מספיק קרוב לליבי =]] סתם,אחלה מידע

b m x

New member
אשדוד וחופים אחרים

נכון להיום אני לא כ"כ מכיר לעומק שהם מחוץ לחיפה.

sfl

New member
שאלי*

ותודה,אני יודעת גם טוב על אשדוד כי אני שמה גולשת. פשוט זה היה נחמד אם היו מסקרים את החופים שם.

קרנו

New member
../images/Emo35.gif

אם את : גרה באשדוד , גולשת באשדוד , מכירה את אשדוד , יודעת על אשדוד למה את צריכה פרוט ??? , אולי את תכתבי מאמר ?

sfl

New member
אנלא גרה באשדוד

אני גולשת שם. ואנלא צכה פירוט אני התכוונתי שהוא בא ופירט על חיפה וסתם כאילו חשבתי לעצמי למה חיפה ולא אשדוד..אז הוא גר שם ומכיר את המקום.הבנתי. לא מסובך

b m x

New member
שם כבר לא גולשים

אבל בחוף השקט כן גולשים חוף השקט-מצפון לבקדור ישנו את חוף השקט דופק טוב בסכרות אבל יש סחף חזק ,קרקע חולית. קזינו-מדרום לבקדור קרקע סלעית, ויש שם גלים טובים וארוכים ביותר.

nimerart

New member
חבל, דוקא יש שם יופי של גל,

אבל לא כלכך מתאים לגולשים מתחילים. ואיך שכחת להזכיר את הקזינו..............

למעלה