מתכון: פול מצרי
מתכון: פול מצרי רכיבים: זה מסוג הדברים שמכינים עפ"י טעם אישי- פול מצרי (מקופסאת שימורים- כך אין צורך בהשרייה ובישול) אם משתמשים בפול יבש- יש להשרות ללילה, ולמחרת להכניס לסיר בתוספת ביצים ולמלא מים עד קצת יותר מכיסוי--> ולפלטה ללילה מיץ לימון שמן זית טוב כמון מלח+פלפל שחור גרוס טרי מעט שום כתוש כשתי כפות טחינה גולמית אופן הכנה: את הפול עם הנוזלים שבקופסא להביא לרתיחה, מוסיפים את התבלינים והטחינה, מרסקים עם מרסק הפירה, ואז מתחילים לטעום- קצת יותר לימון, קצת יותר מלח, וכו.... הערות: רק לא לשכוח להכין את הפלפלים החריפים בלימון ושמן זית במקום הסחוג מקור המתכון: טליה הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2