חולמת עליו כל היום ...

חולמת עליו כל היום ...

שלום לכולם והפעם אני זקוקה מאד מאד לעזרתכם אז ככה, אני נשואה ואני מאד יפה במלא המובן יש לי גוף חטוב ורגליים ארוכות ואני מאד מודעת לנושא הזה על כל היביטיו, ואז לפני כמה חדשים עבר לגור לידינו זוג והבעל מה זה חמוד חבל"ז ואני נדלקתי עליו ואני יודעת מה הוא חושב עלי הוא תמיד מפרגן לי ובכל הזדמנות עושה עלי סקירת מערכות ואני פשוט מהופנטת ממנו,הוא מאד מוכשר עזר לנו בהמון דברים שבעלי לא ידע איך להתחיל לפתור אותם, אני יודעת שלכל אחד יש יתרונות וחסרונות אבל ההשוואות צצות לבד, ואני בבעיה מצד אחד לא רוצה קשר כי אני מודעת שזה יכול להרוס לטווח הארוך ומצד שני מי יידע? בסה"כ אני רוצה רק סטוץ "אחד" קטן וזהו, אפילו הייתי מוכנה רק להתכתב איתו בשביל הכייף אין לי את האומץ ואני כל היום פשוט חולמת עליו, בחיים לא קרה לי ככה , מחכה לדיעותיכם בנושא וסליחה על האריכות . רק חשוב לי שתחשבו טוב טוב ומה הייתם עושים.

ליאן.

New member
דברי עם בעלך,

ותשאלי אותו מה דעתו על כך. אולי גם הוא שם עין על השכנה וישמח להסביר פנים..

שגיא24

New member
את רוצה מאתנו אישור לבגוד בבעלך?

מצטער, לא יכול לתת לך אישור כזה. ברור לך שמדובר בבגידה. אם את רוצה אותו, קודם תתגרשי מבעלך שכנראה נמאס לך ממנו, כדאי גם שתבררי האם הידיד השכן הזה מעונין בך ומוכן גם לעזוב את אשתו בשבילך, אחר כך תעשי מה בראש שלך. כרגע, זה אולי יספק יצר מסויים אצלך לטווח קצר מאוד, אבל לטווח ארוך הרי שאת קוברת את הנישואים שלך.

אם את רוצה לעשות את מה שנכון..

עדיף לך להתרחק מפורומים כמו אלה.. זה מכניס רעיונות רעים שנתפשים לגיטימיים כי כולם פה עושים את זה.. זה העולם שלך או לא?

לא מדויק

אני לא דתיה אבל אני משתדלת להיות מוסרית, סך הכל יש באיזה שהוא מקום רגשי אשמה בפרט שאם הוא יגיע לגירושין, אתה צודק אבל צריך לפחות להיות בן אדם.

seeyou

New member
מה שנגיד ומה שתעשי בפועל זה שונה!

"ואני יודעת מה הוא חושב עלי הוא תמיד מפרגן לי ובכל הזדמנות עושה עלי סקירת מערכות " זה דבר רגיל-גם אם האישה לא כול כך יפה! A woman is attractive when she is somebody else's wife. - Zimbabwean Proverb חששבת פעם על יחסים פתוחים במקום סטוץ? ייתכן שבעלך יסכים? עפ נתונים כמן שאת כותבת לא יספיק לך רק פעם אחת ואין מה לדבר על רק התכתבות! את שייכת לקבוצה של נשים עם יותר מבעל אחד : Every woman needs two men -- one to be married to and the other to compare. -French Proverb

I´m sorry, you dont understand me.

ברור שאם הייתי כזאת, מזמן היינו ביחד. הפואנטה פה היא שההיגיון לא מצליח להתגבר על הרגש הנשי שלי ואני בטוחה שכמעט כולם/ן נתקלים בכזה דבר אך מצליחים לדכא זאת אך מה תעשי והוא גם בבנין שלך וגם דירה צמודה? זה לא חכמה לכתוב כל מיני מילים צריך קצת אמפטיה ורעיונות טובים.בכל אופן תודה על ההתיחסות כי הרבה בנות מתוקות נופלות בזה אבל אני למשל באה להתייעץ ולא מחכה לבעייה שתבוא.

seeyou

New member
קצת אמפטיה ?../images/Emo10.gif

אם לא היה לי לא הייתי מגיב בכלל הוא גם בבנין שלך וגם דירה צמודה-זה מרשם "בדוק" לקשר רומנטי! לרוב לא הבעל שלך ולא אישתו ירגישו בנעשה אני גם מסכים שההיגיון לא מצליח להתגבר על הרגש הנשי ...כאשר יש תשוקה... גם אצל חלק מגברים אותו דבר רציתי רק לציין שיודעים כאשר ניכנסים למלחמה-לא יודעים איך יוצאים ומתי! תהני! Keep smiling יוסי

סכנה ../images/Emo129.gif

אני חושבת שסיטואציות כאלה מביאות רק צרות. את נשואה, נדלקת על גבר שמטריף לך את החושים וזה ממש מסוכן. את עלולה באמת להגיע למצב שבוא תעשי ברגע של תשוקה דברים שיגרמו להרס של הנישואים שלך. אני רואה את זה ככה: או שאת עושה לעצמך סוויטצ' במוח ומחליטה שזה נשאר בגדר פנטזיה ואת לא מגשימה אותה בחיים ומנסה גם להרחיק מחשבות עליו ויותר להתמקד בדברים הסקסים שיש בבעלך, או שאת עושה שיחה עם בעלך על פנטזיות שיש לכם, איזה דברים הייתם רוצים לנסות ואם זה יראה מתאים להכניס את זה בלי שהוא ישתולל תשתפי אותו. הוא יכול להפתיע אותך בתגובה שלו או שלא. לשיקולך.

דבר ראשון תחליטי אם

דבר ראשון תחליטי אם את רוצה בנישואין שלך. אם התשובה היא כן - אז למענך - תעשי הכל כדי שישמרו בהם האהבה והאמת. אם תבגדי המחיר עלול להיות כבד. אפילו נניח בעלך לא יידע, העובדה שאת מסתירה סוד אפל עלולה להיות הרסנית עבורך. את השכן לדעתי את צריכה להרחיק/להעמיד במקום/לקרר אותו. לעצור רמיזות מיניות, ואם ישנן להזכיר לו שאת נשואה. גם אם זה בדיוק ההיפך ממה שבא לך לעשות.

עוד משהו

אולי תנסי למצוא לך חברה אמיתית או וירטואלית שאיתה תוכלי לשתף את זה והיא תוכל לחזק אותך בהחלטות שלך.

lucky me

New member
תזהרי שאישתו לא תבין את ההגיון../images/Emo6.gif

ואני מדברת ברצינות.. אני רוצה רק להגיד כמה מילים ואולי אני קצת סוטה מהנושא, אבל, בכל מקרה, מה שלא תעשי, את יודעת שלנשים יש ראיה על חושית, אנחנו קולטות הכל, בדיוק כמו שקלטת שהבחור מסתכל עליך.. את חייבת להיזהר במעשים שתעשי ותחשבי טוב אם הסטוץ הזה שווה הריסה של חיי נישואים.

Blueyes2

New member
לדעתי זה לא השכן ....

זה היה יכול להיות כל גבר מושך אחר , הבעיה היא ביחסים הקיימים שלך .. חסר לך משהו בקשר ? את רוצה לשפר אותו ? אני ממש לא מבינה בענייני זוגות נשואים , אבל היה לי קשר אחד מאד ארוך .. ומנסיוני כששלמים עם מה שיש , אז אפשר כמובן להסתכל , אבל זה מתגמד לעומת הגבר שיש לי .. מה עם בעלך ? לעומת השכן ? תעשי חושבים עם עצמך קודם כל לפני שאת עושה פעולות צשאולי תצטערי עליהם .. את ממש לא חייבת להקשיב לאף אחד כאן , כי לכלכ אחד יש את האופי שלו , וכל אחד עובר חוויות שונות בחיים . אבל המשותף הוא שכל אחד שולט על חייו - את צריכה להקשיב לעצמך בלבד ולשאול אם זה מה שאת מוכנה שיקרה לך בחיים ? אם כן - תעשי את זה ( למרות שאני נגד ! זה כמו בגידה בעצמך ויכול להרוס לך את הנישואים ) אם לא - את יודעת את התשובה ... אני מאחלת לך שתגיעי למסקנה הטובה לך .. בקיצור

סתם הערה, אולי אפילו סמנטית

למה כל המגיבים בשרשור מדברים על "הריסת חיי הנישואין"? אני מאמינה כמו רובכם (כולכם?) שבגידה זה לא הוגן, לא נכון ולא בריא לבני הזוג ולקשר. אבל טכנית, נישואיה לא מוכרחים להיהרס. אחסוך את דעתי על טיב הנישואין הללו, כי מה שחשוב כאן זו דעתה בלבד. לכן, אני מזדהה עם כל מי שהזכיר את עניין ההגינות, אבל להגיד לאדם שרוצה לבגוד "תהרוס את נישואיך", זה בכלל לא משכנע. מבחינתו, הוא משאיר את הנישואין ומרוויח סטוץ.

ובכן

מרויח סטוץ - זה נכון. והמחיר: או שהבגידה תתגלה עם כל ההשלכות של זה. או שהבגידה לא תתגלה - ואז היא שומרת סוד אפל מפני בעלה. בעיניי מערכת יחסים שיש בה סוד אפל (או במילים אחרות: מערכת יחסים שיש בה שקר) בהכרח האיכות שלה תיפגע. הרס הנישואין יכול להיות מצב של פגיעה באיכות האינטימיות והזוגיות, ולא חייב להתבטא בפתיחת תיק ברבנות. הבנו את המונח "הרסני לנישואין"? יש שאלות נוספות?

זה לא קשור למה שאני מבינה

לגבי הזוגיות שלי, אלא למה שמבין אותו אדם שבוגד. אני לא בטוחה שהוא רואה את ערך הפגיעה באינטימיות כמוך וכמוני. דהיינו, לגבי כל זה תקף וחצי, אבל אנשים שבוגדים, לא מרגישים שהם מחסירים משהו. [או שכן?] בטוח יש כאלה שלא. הייתי שם, השתניתי פלאים מאז, אבל זוכרת איך זה עובד.

OrenYO

New member
אם

אם את רוצה סטוץ זה הגיוני . אבל בשום פנים ואופן לא עם השכן. אז או שתעברי דירה או שתצאי מזה. אבל בשלב הזה הכי חשוב להצית את הניצוץ בינך לבין בעלך, ולתת לו הרגשה של נאהב אחרת הוא ירגיש שמשהו לא בסדר.

למעלה