חולמת אותך בגשם..

טאKילה

New member
חולמת אותך בגשם..../images/Emo79.gif../images/Emo20.gif

אתה יודע אני חולפת על גופך רואה את אורות עינייך מרצדים מבטך משתקף כמו מבעד לחלון אני מלטפת את גופך בלילה מצאתי את הגשם שאתה אוהב איך אהבנו שנינו את הסערה היית מרפרף בשפתייך על שפתיי עוטף מדבש לשוני בכרית האצבע מצייר צובע פטמותיי בתשוקה ברקים ורעמים הגשם מתגבר אני הולכת אליך יחפה רטובה נימי גשם שוטפים את פניי גופך נטמע בשלולית קימוריי ועוד מעט ייגמר לנו הלילה אתה יודע אני חולפת על גופך מספרת לך שהחורף הולך וחוזר אחרי הקיץ יבוא שוב הגשם שלנו,, אתה מחבק אותי בחשכת הלילה אני בוהה בך וחולמת אותך בגשם..

גשם ביום קיץ חם, כבר חלום ... ../images/Emo3.gif

ששוה לחלום. ואם האהוב מתפרץ לו כך אל תוך חלום שכזה, הרי מעשה האהבה קסום במיוחד. טאקילה יקרה, אני אוהבת לקרוא את שירייך הם כתובים בכשרון רב.

ניקו 45

New member
ראיתיך חולפת ../images/Emo79.gif

את יודעת ? יפתי , אספר לך חמדתי. ראיתיך מעלי חולפת , ורוחך בעורפי נושפת . פסיעתך חלפה בלאט , כנף שימלתך ליטפני אט. הרחתי את ריח גופך , כשלל פרחים בושמך. לא הבחנת בי בעוברך , עדיין מחכה לשובך , עיניי הכחולות כעומק רקיע , מישאלתן משתוקקות להביע. לא הבחנת בעיניי שדמעו, לא הבחנת בדימעותי שזלגו, משתוקק שוב ללוש גופך , לנגב אגלי הטל מעורך , צמד פיטמותייך , מתק שיפתותייך , אודם לחייך , עונג חמוקייך , רוך שיערך , נועם קולך . וכששוב תחלפי מעלי , הביטי מטה על פני. נגבי אגלי הטל בשפתייך, לטפיני נא ברוך ידייך, קרבי לשפתיי צמד שדייך, הביטי בי בשתי עינייך . אל תחפזי לעזבני , אל חום ליבך אמציני, תחת כנפך הכניסיני, כבנעורינו אהביני, בריגשותייך שתפיני, כי עדיין חיי הנני.
טאקי , יפה כתיבתך , אהבתי

טאKילה

New member
ניקו..../images/Emo24.gif

חכה לי אני כבר חוזרת להשיב לך כגמול..
כתבת מהמם אהבתי וזה בטוח יוסיף להפרות גם אותי במילים.

טאKילה

New member
אתה יודע אהובי..../images/Emo23.gif../images/Emo79.gif../images/Emo48.gif

אתה יודע אהובי כשחלפתי מעל גופך בלילה שקעתי בעינייך הכחולות ראיתי שני אגמים צלולים דמותי השתקפה מבעד אישונים התבוננתי בך בוהה כחולמת הרחתי את ניחוח עורך באפי כבושם תפוחים פרי עץ הדעת ספגתי אגלי טל עורך המיוזע שנמרח מגופך נמסך בגופי בידיי הענוגות ליטפתי אותך עלעלתי נגעתי בכריות אצבעותיי סימנתי הר וגיא שבילי תשוקתך בציפורניי חרטתי מסר תשוקתי כשזרועותיך חובקות את מותניי רפרפתי בשפתיי על שפתייך שיגרתי נשיקות שיקוי תאווה מלשוני הצמאה ללשונך הרטובה לגמתי מיין אהבתך בשקיקה אתה יודע אהובי.. כשחלפתי מעל גופך בלילה נזכרתי בגשם שאהבנו.. ברוח הסערה שחלפה מעלינו תאהב אותי גם כשהגשם איננו..

ניקו 45

New member
הכיצד אהובתי ?../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

הכיצד ? הכיצד אהובתי ? לי הסבירי, ספרי , אימרי, לי הבהירי , שנים לשובך לך אמתינה , שתיקתך הרועמת לא אבינה . אהבתך אלי זאת יודע , קריאתך בשמי , שומע. בערגתך לגופי אני חש , מילות אהבה לאוזנך אלחש. היתכן כי שנים אלי קראת ? ולקראתי עוד טרם באת ? חציתי הים בגלים סוערים, חציתי ציה וחולות שוממים. קראתי בשמך בארצות הקור , חיפשתיך אחר כל קרן אור . עם ציפורי צפון נדדתי , אחר דמותך ויופייך תרתי. בין זאבי היער חייתי , עם עמים ניכחדים שהיתי. לא ידעתי חומות וגבולות, עד צואר שקעתי בחולות . הכיצד זה ? נישמת אפי , אני עדיין כאן בגפי . את עדיין כה רחוקה , ערגתי אלייך לא שחוקה , טעם שפתייך עדיין זוכר, רק בך יחידתי אני בוחר. אז צאי ממקום שבייך , במלוא פי אלייך אחייך. קירבי נא לקראתי , זיכרי נא אהבתי . רק אלייך תשוקתי , שירת חיי,זימרתי. לא אעזבך זו דיברתי. אוהבך לעד נישמתי .
טאקי , מילותייך יפות כתיבתך משובחת הבנתך את יצר האדם ראויה לשבח.

טאKילה

New member
הד קולך נשמע ממרחקים..../images/Emo23.gif../images/Emo79.gif

הד קולך נשמע ממרחקים ליבי התקדש למדבר חייך חיפשתיך להוטה כשלהבת בין סבך עצי יער הגשם היית שרוע גופך רטוב עייף באפי ריח עורך המשגע בצלך קולי זה המתפשט לחשתי לך אתה שירת חיי ליטפתי פנייך באצבעותיי היית בידיי כחימר רך חרצתי בלחייך חיוך נשקתי לך בשקיקה לוגמת צוף מתקתק מלשונך כגביעי יין תאווה נמרחו שפתיי בשפתייך זה גופי המתמכר לגופך התכרבלתי בזרועותיך סופגת אוספת כל טיף מאהבתך..

ניקו 45

New member
טאקי WAOOOO......./images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif

טאקי הממת אותי , יצירת אומנות , מעשה ידי אומן ,,,, היה שווה וכדאי להתגרות בך ... כתיבתך יפה ומושלמת .... אין מילים בפי

ניקו ../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif

זה כל כך יפה!!! זר פרחים קטפתי במיוחד עבורך
כדי שיהיה לך סוף שבוע נהדר!

היי ניקו טאקי וכל המגיבים

חזרתי הביתה מיום מפרך ואיזה עונג לפתוח את הפורם ולמצוא כאלה שירים כאלה אוצרות ניקו, מקסים ואני כבר יושבת לכתוב המשך, וטאקי נהדר, שניכם כתבתם נפלא אשתדל שזה יהיה המשך לשני השירים עכשיו כואב לי הגב אלך לתת מזור לכאבים לנוח קמעה ולאגור כוחות מחודשים ואחזור עם שיר וחרוזים שלכם חני

טאKילה

New member
חני ../images/Emo51.gif../images/Emo24.gif

את המניע לשירשור הנפלא הזה,יצרת את..

מסר נוסף../images/Emo25.gif

קראתי גם את תשובתה של טקילה באמת באמת יפה אנשים מוכשרים ואני נהנית מהכישרון הזה

mr_lonely

New member
הולכת בגשם יחפה

הולכת בגשם יחפה שמלתה רטובה, נצמדת לחמוקיה. טיפות הגשם נוזלות על פניה, מציירות במסלולן עיניה ושפתיה. הולכת בגשם יחפה רטובה עד לשד עצמותיה. הגשם מרטיב שערה והנה מתקרבת סערה. סערת גשמים בחוץ וסערת רגשות בלבבה. הולכת בגשם יחפה לקראת אהובה.

טאKילה

New member
יחפה בגשם..../images/Emo23.gif../images/Emo20.gif

אני הולכת יחפה בגשם שטופה בנימי מים הרוח נושבת קרירה מנפנפת שולי שמלתי הרטובה דבוקה לעורי הגשם מרטיב פניי טיפות רסיסים מעוגלים הנה באה הסערה הגדולה הלכתי לקראתך למצוא מכסה בעיניך המוארות ראיתי את הדרך סימנתי מסלול לליבך הליטוף שלך הרך עוטף אותי מחמם בזרועותיך החובקות ראשי מונח על כתפך בשפתייך אתה מבריש פניי אוסף סופג אגלי גשם מעלי אתה מצמיד אותי לגופך בלהט ומטר רוחץ שדות פרחים באהבה.

mr_lonely

New member
הולכת לקראתי בגשם !../images/Emo23.gif../images/Emo140.gif

הולכת לקראתי בגשם בשמלתך הרטובה הולכת לקראתי בגשם אשה לקראת אהובה. מחכה לך בקרן הרחוב כולי רטוב מחכה לך בקרן הרחוב מצפה לך, מצפה לטוב. ראיתי אותך בשערך הרטוב מתקרבת לעברי מקרן רחוב. רצתי לקראתך רטוב כולי מיהרתי אלייך, אהובה שלי. עמדנו חבוקים באמצע הרחוב ולא ידענו קור ולא ידענו קור. חשנו ערגתנו ידענו אהבה.

למעלה