חחחחחחחחחחחחחהבעיה שלי היא לא עם חוף מיאמי, אלא עם העיר מיאמי. לא אוהב מקומות כאלו.
בחיים לא יצאת מהארץ!
גם דרכון אין לך!
מספיק עם אגדות מ.ח.פ לילדים
חחחחחחחחחחחחחהבעיה שלי היא לא עם חוף מיאמי, אלא עם העיר מיאמי. לא אוהב מקומות כאלו.
זה טבעי לקנא בעשירים.חחחחחחחחחחחחח
בחיים לא יצאת מהארץ!
גם דרכון אין לך!
מספיק עם אגדות מ.ח.פ לילדים
שים צילום של דרכון עם השם שלך,להוכיח לו שהוא טועה.הבעיה שלי היא לא עם חוף מיאמי, אלא עם העיר מיאמי. לא אוהב מקומות כאלו.
גם אתה מוזמן לשים צילום של דרכון תאריך אחרון שיצאת/שבת לארץ.שים צילום של דרכון עם השם שלך,להוכיח לו שהוא טועה.
אני לא השתחצנתי שאני/ההורים לי עשירים ואני טס בעולם תדירות...גם אתה מוזמן לשים צילום של דרכון תאריך אחרון שיצאת/שבת לארץ.
אני לא נמצא בוויכוח איתו על האם יש לי או אין לי דרכון והאם אני נוסע לחו"ל כמו כל בן-אדם אחר או לא, כפי מה שאני לא נמצא בוויכוח איתו על שום נושא אחר.שים צילום של דרכון עם השם שלך,להוכיח לו שהוא טועה.
דווקא בזכות יהודים ישראלים במיאמי טראמפ נבחר גם ב-2016 וגם ב-2024.איכס, מיאמי.
לא מדבר פוליטיקה.דווקא בזכות יהודים ישראלים במיאמי טראמפ נבחר גם ב-2016 וגם ב-2024.
קרא שוב את הודעותיו האחרונות, עבר לשם והחל לתווך קרקעות בדרום פלורידה, אפילו ניסה לשכנע גולשים כאן לרכוש קרקעות דרכו לצרכי הקמת "התנחלות" ישראלית שם.חוחיניו שלנו בחיים לא היה במיאמי
לא בהכרח כל מה שחבר פורום כותב הוא אמת. וחוח צפה בתקשורת הישראלית בזמן אמת עוד לפני עידן האפליקציות. וקשה להאמין שבאמת היה לו לפני כעשור לווין במיאמי שאפשר לו לצפות בזמן השידור בטלוויזיה הישראלית. כמו כן, גם הייתה תקלה בפורום שחסמה גולשים מחו"ל ובאותו זמן חוח האחד כתב חופשי, גם לטענתו בזכות הלוויין שלא היה תלוי בטכנולוגיה המקובלת.קרא שוב את הודעותיו האחרונות, עבר לשם והחל לתווך קרקעות בדרום פלורידה, אפילו ניסה לשכנע גולשים כאן לרכוש קרקעות דרכו לצרכי הקמת "התנחלות" ישראלית שם.
VPN עם IP ישראלי זה כל מה שהיה צריך.לא בהכרח כל מה שחבר פורום כותב הוא אמת. וחוח צפה בתקשורת הישראלית בזמן אמת עוד לפני עידן האפליקציות. וקשה להאמין שבאמת היה לו לפני כעשור לווין במיאמי שאפשר לו לצפות בזמן השידור בטלוויזיה הישראלית. כמו כן, גם הייתה תקלה בפורום שחסמה גולשים מחו"ל ובאותו זמן חוח האחד כתב חופשי, גם לטענתו בזכות הלוויין שלא היה תלוי בטכנולוגיה המקובלת.
לפני כעשור לא היתה שום בעיה לצפות במיאמי בשידורים ישראלים בזמן אמת.לא בהכרח כל מה שחבר פורום כותב הוא אמת. וחוח צפה בתקשורת הישראלית בזמן אמת עוד לפני עידן האפליקציות. וקשה להאמין שבאמת היה לו לפני כעשור לווין במיאמי שאפשר לו לצפות בזמן השידור בטלוויזיה הישראלית. כמו כן, גם הייתה תקלה בפורום שחסמה גולשים מחו"ל ובאותו זמן חוח האחד כתב חופשי, גם לטענתו בזכות הלוויין שלא היה תלוי בטכנולוגיה המקובלת.
כעיקרון, יבגני כבר הקדים אותי, אבל כאמור, יש אנשים המבקשים להתכחש לסיפוריו של חוח האחד והיחיד.קרא שוב את הודעותיו האחרונות, עבר לשם והחל לתווך קרקעות בדרום פלורידה, אפילו ניסה לשכנע גולשים כאן לרכוש קרקעות דרכו לצרכי הקמת "התנחלות" ישראלית שם.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.