חוזר לשירות

varui

New member
חוזר לשירות

אני כבר נימצא 7 חודשיים שברתי כמה עצמות בכף רגל בפרופיל 24 אבל לפני כמה שבועות הייתי אצלי וועדה רופואית שהיא קבעה לי פרופיל 45 זה אומר שאני חוזר לשירות של שנה 8 חודשיים אין לי כוח לחזור לשירות אני רוצה כב להיתחיל ללמוד ועוד כמה דברים לעושת אני באמת מפחד לחזור לאותה בבסיס איפה אני הייתי ואני לא סובל את כל קצינים הנימצאים בו עכשיו כי מתי אני נפלית אף אחד מהקצינים לא האמין לי יש לי פציעה רצנית אני לא ראתי רופא בכלל בבסיס צבאי ואני בקשתי פנוי לבית חולים צבאי או אזרחי אני קבלתי תשובה שלילית רק אחרי כמה לחצים של חברים מהבסיס מישהו מחברים שלי היקפיץ אותי הבית אני ממש לא יכולתי ללכת אני בקושי זחלתי אותם קצינים חשבו אני רוצה לקבל רק גימלים לאחר שאני הגעתי הבית לאחר כמה זמן אני הלכתי לבית חולים קבוע לי ישיר שני שברים בכף רגל לאחר כמה זמן נודע לי הם ניסוי לתת דו"ח אירוע של המיקרה שלי הוא ניכתב על ידים לא נכון כמו חייל קיבל באופן מידי טיפול רופואי ואני ראתי את חובשת רק אחרי 3 שעות והיא בדקה אותי לא מצאה כלום ולא הפנה אותי לשום בית חולים או מירפאה אזורית בטענה יכולים לזרוק אותי מי שם כי כתוב במחשב של מירפאה אזורית רופאת יחידה שלי עובדת עד שעה מסיות אבל בפועל זה לא אני לא יודע אני מוכן ללכת אפילו לקב"ן רק כדי לא לחזור לשם לאותה יחידה באותה יום שאני חוזר אני די בטוח קצין מיון אני מחכה לתשובה שלכם

למעלה