חוזרת לפעילות

yaf97531

New member
חוזרת לפעילות

היי חוזרת לטיפולים אחרי שלוש וחצי שנים הפסקה. עשיתי בעבר במשך 11 שנים מעל 20 הפריות...חשבתי שלא אחזור לזה לעולם אבל החלטנו שאין ברירה..... :) אני בקופת חולים מאוחדת ואשמח לקבל חוות דעת על רופא מומלץ שאיתו אוכל להתחיל את המסע... תודה! ובהצלחה לכולן!

טוליתי

New member
ברוכה השבה אלינו

לפני הכל, האם עברת בדיקות לקרישיות יתר? האם עברת הסטרוסקופייה? אם תכתבי יותר מהי בעיית הפוריות שלכם, מה עברת ואצל מי טופלת עד כה, נוכל לעזור לך יותר. לדעתי, כשהמסע מתמשך מדיי כדאי לקחת רופא שהוא תותח, שיוכל להשקיע בך זמן וללוות אותך בצורה רציפה. ההמלצה שלי היא על רופא פרטי. ממליצה על זיידמן ועל בר חווה. בהצלחה, ושתבשרי לנו במהרה בשורות טובות (אחת עשרה שנים זה נורא נורא קשה
, ואני מקווה שהפעם יהיה בינגו, והחזרה לטיפולים תהיה למעשה כניסה להריון)

yaf97531

New member
היי

ואי לא עברתי בדיקות לפחות שלוש וחצי שנים! עשיתי בעבר לפרוסקופיה והסירו לי הידבקויות לאחר ניתוח קיסרי (יש לי ילדה בת 13.5 גם היא מטיפולים - אחרי 5 הפריות הצליח...) הייתה בעיה של זרע אבל על זה יחסית קל להתגבר... פשוט לא הולך היו שתי הצלחות במשך 11 שנים ששתיהן הסתיימו בהריון והפלה לאחר כשבועיים שלושה עשיתי הפריות ב: בי"ח השרון, בלינסון, מדיקל סנטר ואסותא חלק עם רופאים פרטיים וחלק ציבורי...תלוי 20 זה הרבה אז היה מבחר גדול :) ולכן...כפי שרשמת רוצה ללכת למישהו ממש טוב תודה!

טוליתי

New member
שתי הפלות יכולות לנבוע מקרישיות יתר.

לדעתי, שווה לבצע את הבדיקוטת לקרישיות יתר, ולהתייעץ עם פרופ' קופרמינץ. בנוסף, כדאי לבצע הסטרוסקופייה כדי לשלול קיומו של גורם רחמי שמפריע להשתרשות או גורם להפלות. בפרטי אני ממליצה על זיידמן ועל בר חווה.

black cherry1

New member
מישהי יודעת עלויות אצל קלריס נהרי

והאם יש החזרים למבוטחי כללית?

היי, אני מטופלת שלה

אני יכולה לספר לך על טיפול הפרייה. זה 600 שח לאסותא על פתיחת תיק (לא קשור אליה). לה שילמתי 100 ש"ח על פתיחת תיק אצלה. עוד 100 שח על השאיבה. עוד 100 שח על ההחזרה. כלומר 300 שח. היא לא כותבת בקבלה שאיבה או החזרה אלא ייעוץ גם כן. לי יש כללית מושלם. אני לא מבינה בהחזרים, זה נראה כבר אחרי הנחה.. לא יודעת אם אני יכולה לקבל החזר על ה300 שח האלה...צריכה לברר :-\

אני הגעתי אליה

בפוקס כשמצאתי מרפאת כללית לי קרובה לבית שלי וראיתי שיש שם רופאת פוריות. היא מקבלת שם פעמיים בשבוע. אז קבעתי תור ובינתיים חפרתי באינטרנט וגיליתי שיש לה גם מרפאה כללית ברעננה. אז ככה בעצם כשהגענו לחלק של השאיבה היא שאלה אם אני אעשה את זה בבית חולים ציבורי או בפרטי. ואז שאלתי על העלויות שלה וככה זה התחיל. אז אני נחשבת מטופלת פרטית שלה אבל כשאני רוצה לדבר איתה בטלפון או לראות אותה אני קובעת בכללית כי זה הרבה יותר קשור לי מאשר לנסוע לרעננה. המרפאת כללית היא בבני ברק (אני גרה ברמת גן די קרוב). אז לי זה נוח ככה...למרות שלא יוצא שאני הולכת אליה הרבה, אם אני צריכה לדבר איתה אני מסמסת למזכירה שלה והיא מעבירה לה שתיצור איתי קשר והיא תמיד חוזרת. וגם בימים שיא נמצאת במרפאה אפשר להתקשר אליה.. יש שעה שהיא עונה לטלפונים.

למעלה