חיפושית קשקושית
New member
חוזרת בשאלה(ות)
שלום לבנות הפורום המקסימות
אז אחרי בדיקת הTTG הגרועה (מעל 100) אתמול הקטנטונת שלי (שנה ו3) עשתה ביופסיה
התוצאות הסופיות עוד שבועיים
אבל הרופאה שעשתה את הביופסיה כבר אמרה שהיא רואה שזה אכן צליאק לדעתה יש להתחיל בדיאטה
(בצד החיובי של העניין, שני אחים שלה, שגדולים ממנה, הבדיקות דם חזרו מצוינות)
יש לי שאלות של מתחילה - בעיקר לגבי בישול
האם יש דרך להמיר מתכונים (שאספתי בהרבה מאמץ) שאני כבר יודעת שהילדים אוהבים ואוכלים להפוך אותם למתכונים נ"ג? בעיקר עניין הקמח, האם יש קמח שניתן להשתמש בו 1 ל 1 והוא נ"ג? שמעתי משהו על קמח תמי האם שווה לרכוש אותו ואיך רוכשים אותו?
בעיקר אני משתמשת בקמח לפנקייקים ופשטידות, מעט לייצוב לביבות וכו'.
כמו כן מה הוא סוג הלחם הטעים? אני צריכה להביא לה לחם לגן שלה כשמכינים לכולם כריכים שהיא תקבל בלחם מיוחד, השאלה איזה מהם טעים? או שזה עניין של טעם אישי?
האם אתן אופות לחם בבית או קונות מוכן?
התמזל מזלנו להיות בגן שמאוד מאוד תומך ומכיר את הנושא. הופתעתי מאוד לטובה מהתמיכה.
תודה רבה על כל עזרה
אני מאוד חוששת לגבי התאמת הבישול, לקח לי הרבה זמן לאסוף חוברת מתכונים קטנה של מאכלים שהילדים אוהבים לאכול וגם בריאים ומחומרים טובים (למשל הפנקייקס הייתי מכינה מקמח כוסמין מלא) חשוב לי מאוד שיאכלו בריא ועכשיו צריך להתחיל מהתחלה... יש למישהיא אולי גם המלצה על סדנא או קורס מומלץ למאכלים נ"ג?
שלום לבנות הפורום המקסימות
אז אחרי בדיקת הTTG הגרועה (מעל 100) אתמול הקטנטונת שלי (שנה ו3) עשתה ביופסיה
התוצאות הסופיות עוד שבועיים
אבל הרופאה שעשתה את הביופסיה כבר אמרה שהיא רואה שזה אכן צליאק לדעתה יש להתחיל בדיאטה
(בצד החיובי של העניין, שני אחים שלה, שגדולים ממנה, הבדיקות דם חזרו מצוינות)
יש לי שאלות של מתחילה - בעיקר לגבי בישול
האם יש דרך להמיר מתכונים (שאספתי בהרבה מאמץ) שאני כבר יודעת שהילדים אוהבים ואוכלים להפוך אותם למתכונים נ"ג? בעיקר עניין הקמח, האם יש קמח שניתן להשתמש בו 1 ל 1 והוא נ"ג? שמעתי משהו על קמח תמי האם שווה לרכוש אותו ואיך רוכשים אותו?
בעיקר אני משתמשת בקמח לפנקייקים ופשטידות, מעט לייצוב לביבות וכו'.
כמו כן מה הוא סוג הלחם הטעים? אני צריכה להביא לה לחם לגן שלה כשמכינים לכולם כריכים שהיא תקבל בלחם מיוחד, השאלה איזה מהם טעים? או שזה עניין של טעם אישי?
האם אתן אופות לחם בבית או קונות מוכן?
התמזל מזלנו להיות בגן שמאוד מאוד תומך ומכיר את הנושא. הופתעתי מאוד לטובה מהתמיכה.
תודה רבה על כל עזרה
אני מאוד חוששת לגבי התאמת הבישול, לקח לי הרבה זמן לאסוף חוברת מתכונים קטנה של מאכלים שהילדים אוהבים לאכול וגם בריאים ומחומרים טובים (למשל הפנקייקס הייתי מכינה מקמח כוסמין מלא) חשוב לי מאוד שיאכלו בריא ועכשיו צריך להתחיל מהתחלה... יש למישהיא אולי גם המלצה על סדנא או קורס מומלץ למאכלים נ"ג?