חוזרת אליכן בשנית- עם מס' שאלות

חוזרת אליכן בשנית- עם מס' שאלות

טוב אז אחרי שהות קצרה ביותר כאן לפני כחודשיים בערך וחזרה לפורום פוריות, עבר עלינו עוד טיפול, אבל מוצלח מגדר הרגיל, והנה אני שוב פה איתכן, ומקווה להשאר כאן עד סוף ההריון הפעם. רציתי לדעת לאחר שהרופא אישר את ההריון וראינו הכפלה, האם יש דבר נוסף שאלינו להמתין לו עד שרואים דופק, ובאיזה שבוע אפשר לראות דופק? התור שלי לרופא הוא רק מחר בערב והסקרנות שלי בשיאה - אודה לכן על עזרתכן.

דנית א

New member
../images/Emo140.gifמז"ט וברוכה הבאה

בד"כ אפשר לראות דופק בממוצע בשבוע 7, אפשרי גם לראות בשבוע 6+, אך כמובן לא חובה. מקווה שתישארי כאן 8.5 חודשים שלמים

limor1975

New member
ועל זה אומרים נסתרות הן דרכי האל

שמחה לשמוע שחזרת אלינו
מאחלת לך מכל ה-
שהפעם זה ל- 9 חודשים מלאים
אנחנו ראינו דופק בשבוע 6+ 3 ימים אבל לפעמים רואים דופק רק לקראת סוף שבוע 6 מלא תחילת 7. המשך הריון קל, תקין, בריא ומלא עד לסופו הטוב
המון
לימור

תודה בנות על האיחולים והעזרה ...

תודה בנות על האיחולים והעזרה, כמו שאתן מניחות ההתרגשות ממש בשיאה - עדין קשה לי להאמין שזה אמיתי, ושזה אכן קורה לי סוף כל סוף אחרי כל השנים שאני מנסה, והפעם באמת מקווה שזה יחזיק מעמד עד הסוף, ויבוא לעולם עוד תינוק מתוק, ושיהיה שלי. וללימור בהצלחה בלידה, ממני שזוחלת בצעדי ענק אחריך (וממתינה לרגע הסופי), אבל גם אני אגיע לשלב הזה (אמן ואמן).

limor1975

New member
../images/Emo51.gif ../images/Emo24.gif את לא מאמינה איך

שהזמן טס
זה נראה לי שרק אתמול קיבלתי את התשובה החיובית
הזמן
כשנהנים
לימור

פרח שדה

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo70.gif

אחרי בטא 1000 אפשר כבר לראות באולטרסאונד שק הריון. בשבוע 6 מלא אפשר כבר לראות דופק (אבל אם עוד לא רואים זה לא אומר שמשהו לא בסדר). מאחלת לך להישאר כאן עוד 8 וחצי חודשים...
.

hope7

New member
מזל טוב וברוכה הבאה!!!

מאחלת לך המשך היריון קל ונעים. אין מה לעשות בין הכפלת בטא לדופק. אנחנו ראינו דופק בשבוע 6 וחצי. בהצלחה!!

ליאן ק

New member
../images/Emo49.gif

הפעם את נשארת!!
דופק אפשר לראות בשבוע ה 7 . האם היה לך את אותו השם לפני? מאחלת לך הריון אררררררררררררררוך והכי חשוב משעמם!!!

היי, ,איזה יופי!

מזל טוב, סיפורים טובים תמיד כיף לשמוע! ניפגש בפורום לעוד 8 חודשים עגולים........ ליאת

למעלה